Navigatie

Beoordelingen Expert Ommen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Ommen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Ommen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.6

Is goed

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (146)

  • Beoordeling: 7.6

    Is goed
    Geschreven door Klant uit ommen op 06-03-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Prima dienstverlening. Ik ben minder enthousiast over het product wat we gekocht hebben, maar daarvoor heb ik zojuist een vraag ingediend en gevraagd aan Expert om contact met mij op te nemen hierover. Als ze dat net zo goed oppakken als de levering van het apparaat is gegaan, zal ik een tevreden klant blijven.
    Geschreven door Klant Mosquera - Rodriguez uit ommen op 06-03-2019
  • Beoordeling: 9.3

    goede service
    Geschreven door Klant Van der Veen uit ommen op 04-03-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Ommen, mooie winkel en goede service
    Geschreven door Klant uit ommen op 25-02-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Bij het kopen van een wasdroger zijn wij in de winkel vriendelijk geholpen en hebben wij in overleg met de verkoopster hopelijk een goede keuze gemaakt. Ook het brengen en aansluiten door de bezorger ging perfect. Alles met alles zijn wij zeer tevreden.
    Geschreven door Klant uit ommen op 22-02-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Goede tips en levering op een uitstekende manier
    Geschreven door Klant uit ommen op 28-01-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Goed en overzichtelijk
    Geschreven door Klant Vd Ham uit dalfsen op 09-01-2019
  • Beoordeling: 8.9

    ---
    Geschreven door Klant uit dalfsen op 18-12-2018
  • Beoordeling: 9.5

    prima tv een sony en vakkundig geinstaleerd bezorgd en afgesteld en dat geheel gratis zeer goede servce\'s
    Geschreven door Klant Offenberg uit dalfsen op 17-12-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Voortreffelijke zaak, voortreffelijke producten, voortreffelijke mensen!!
    Geschreven door Klant De Jong uit dalfsen op 10-12-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Zeer goed advies en uitstekende oplevering van producten, prijzen concurerend !
    Geschreven door Klant Nes uit balkbrug op 23-11-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Dit bedrijf is aanbevelingswaardig. In het algemeen wordt er veel apparatuur aangekocht via Internet maar een persoonlijk advies en meedenkende verkoper etc is eigenlijk normaal gesproken bij dit bedrijf meer regel dan uitzondering. Ook het afleveren en inregelen werd door Rick fantastisch behandeld. Niks dan lof dus !
    Geschreven door Klant Veltink uit balkbrug op 22-11-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Expert Westerman in Ommen is een lokale aanbieder. Het grote voordeel is dat je goed geholpen wordt met de keuze en je bent als consument zeker van een goede service. Verder is het voor ons belangrijk om lokaal te kopen, zo blijft de leefbaarheid van de regio in stand!
    Geschreven door Klant Lagas uit ommen op 12-11-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Prima bedrijf. Goed geholpen en goede levering.
    Geschreven door Klant uit ommen op 08-11-2018
  • Beoordeling: 7.5

    Goede service
    Geschreven door Klant Hofman uit ommen op 06-11-2018
  • Beoordeling: 10.0

    wij hebben al jaren een goede ervaring met exper westerman ommen
    Geschreven door Klant Smink uit balkbrug op 26-10-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Ik kan Expert aanbevelen: vakkundig, levering op maat en snel, accuraat
    Geschreven door Klant Bouwers uit dalfsen op 23-10-2018
  • Beoordeling: 8.5

    Zeer goed.
    Geschreven door Klant uit ommen op 05-09-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Van ander merk overgestapt op Samsung. Erg wennen! Geen drukknoppen, maar tiptoetsen die je een seconde moet vasthouden. Hij maakt bij de bediening veel geluidjes/muziekjes en die kun je niet allemaal uitzetten, slechts enkele. In een gehorig huis, kun je dus niet stilletjes de was aanzetten. De programma\'s zijn wel erg stil, zelfs centrifugeren gaat veel stiller dan onze vorige machine. Als de was klaar is, zie je dat niet op de machine, je hoort alleen een liedje (tenzij je ergens anders in huis bent). Hij gaat daarna gewoon helemaal uit. Je kunt er dus langslopen en vergeten dat je een wasje hebt aangezet dat klaar is, zeker omdat de deur heel donker is. Je kunt er amper doorheen kijken. Bij wasprogramma ‘Katoen’ weet je niet van te voren hoe lang het duurt. Tijdens het programma past hij de tijd aan, vanwege de hoeveelheid was. Dat is natuurlijk tof, maar je kunt dus niet van te voren bedenken dat hij precies om zo laat klaar is. Er zijn twee programma\'s die extra kort duren, maar er is geen knop die ervoor zorgt dat een willekeurig programma korter duurt.
    Geschreven door Klant uit ommen op 24-08-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Super service, klantvriendelijk en ze denken met je mee. Deskundig! Heel prettig!
    Geschreven door Klant De Jong uit kampen op 21-08-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Goed snel vriendelijk en deskundig geholpen
    Geschreven door Klant Postmus uit ommen op 07-08-2018
  • Beoordeling: 7.3

    prima service verder niets aan te merken
    Geschreven door Klant uit ommen op 07-08-2018
  • Beoordeling: 6.9

    Expert is voor mij toch het eerste adres als het om aanschaf of vervanging van TV, PC of printer gaat.
    Geschreven door Klant uit beerze op 03-08-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Top winkel
    Geschreven door Klant Boessenkool uit ommen op 20-07-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Alles is goed geregeld.
    Geschreven door Klant uit heino op 17-07-2018
  • Beoordeling: 9.7

    Aandacht voor de klant. Helpen bij het on-line kopen. afleveren volgens afspraak. Installeren van de machine was wat lastig, maar zonder problemen alles vakkundig opgelost. Prima service. Echt een aanrader
    Geschreven door Klant Poot uit dalfsen op 28-06-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Deskundig en goed geholpen
    Geschreven door Klant uit ommen op 26-06-2018
  • Beoordeling: 7.5

    Leuke aanbiedingen. Voor elk wat wils.
    Geschreven door Klant uit hardenberg op 18-06-2018
  • Beoordeling: 8.0

    Expert Ommen top !
    Geschreven door Klant uit balkbrug op 22-05-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Voor mij is Expert de zaak !!
    Geschreven door Klant Geers uit ommen op 06-05-2018