Navigatie

Beoordelingen Expert Oosterwolde

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Oosterwolde die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Oosterwolde. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Visser 9.2

Kundig en nauwkeurg ingebouwd

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (109)

  • Beoordeling: 9.2

    Kundig en nauwkeurg ingebouwd
    Geschreven door Klant Visser uit oosterwolde op 17-07-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Ik vond de vrouwelijke medewerker in de winkel onvriendelijk. Gelukkig was de bezorging heel goed en de installateur zeer vriendelijk. Bij de bezorging van de 2 bestelde producten was 1 beschadigd en hij handelde zeer snel door de dag daarna, met een nieuw exemplaar, terug te komen en het alsnog in orde te maken. Ook kreeg ik tips en installeerde hij een stopcontact wat er voorheen niet zat. Ook dat stopcontact had hij zelf meegenomen. Daardoor was het beschadigde product niet erg. Complimenten aan de installateur!
    Geschreven door Klant uit elsloo op 03-07-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Prima service
    Geschreven door Klant uit donkerbroek op 23-05-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekende adviezen rond aan te schaffen SONOS apparatuur. Eerlijke adviezen en met verstand van zaken e.a. voor mij geïnstalleerd.
    Geschreven door Klant Wildeboer Beheer Bv uit fochteloo op 09-05-2018
  • Beoordeling: 9.7

    betrouwbaar vriendelijk en snelle levering
    Geschreven door Klant Duursma uit oosterwolde op 02-05-2018
  • Beoordeling: 8.6

    Kopen bij je \"Expert\"in eigen dorp levert vele voordelen op.
    Geschreven door Klant uit oosterwolde op 22-04-2018
  • Beoordeling: 7.7

    Ik kan altijd terecht met mijn (domme)vragen bij de heren,ik ben bepaald geen expert op het gebied van computer,i-pad etc.
    Geschreven door Klant uit oosterwolde op 04-04-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Offerte en de uitvoering hiervan was uitstekend te noemen. Betrokken bij de vragen van de school en mee denken naar het zoeken van de beste oplossing.
    Geschreven door Klant Stellingwerf College uit oosterwolde op 14-03-2018
  • Beoordeling: 9.0

    vind ik lastig - het is goed wat je koopt bij expert
    Geschreven door Klant uit appelscha op 05-03-2018
  • Beoordeling: 8.4

    veilig en vertrouwd
    Geschreven door Klant Zoontjes uit appelscha op 07-02-2018
  • Beoordeling: 9.9

    Wij hebben de ervaring dat wij altijd tot zeer tevredenheid zijn geholpen door Expert, en dat de service uitstekend is.
    Geschreven door Klant Van Veen uit haulerwijk op 24-01-2018
  • Beoordeling: 8.2

    EEN BEDRIJF MET VEEL KENNIS EN GOEDE AFHANDELEN VAN ZAKEN EN NA KOMEN VAN AFSPRAKEN
    Geschreven door Klant Dijkstra uit ureterp op 20-01-2018
  • Beoordeling: 7.3

    bij Expert hebben zij ook prima producten voor een goede prijs
    Geschreven door Klant Van Veelen uit haule op 27-12-2017
  • Beoordeling: 5.5

    geen belang bij
    Geschreven door Klant uit oosterwolde op 27-12-2017
  • Beoordeling: 7.9

    nee
    Geschreven door Klant uit appelscha op 13-12-2017
  • Beoordeling: 7.9

    Snelle en goede levering.
    Geschreven door Klant uit oosterwolde op 29-11-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Uitstekende ervaring. Werd goed en snel geholpen. Medewerker wist waar ze over sprak.
    Geschreven door Klant Stelling uit groningen op 15-11-2017
  • Beoordeling: 9.9

    Voor een goede service ga naar Expert in Oosterwolde!
    Geschreven door Klant uit oosterwolde op 24-10-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Wij zijn erg blij met de Expert winkel in onze directe omgeving (Oosterwolde Fr.). In combinatie met de Expert webshop vinden wij dit de eigentijdse en ideale wijze om uit een groot assortiment te kunnen kiezen en bestellen en gebruik te maken van de kleinschalige plaatselijke service en technische ondersteuning.
    Geschreven door Klant uit oosterwolde op 29-08-2017
  • Beoordeling: 7.7

    Prima ervaring met Expert
    Geschreven door Klant uit oosterwolde op 23-08-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Prima service en advies!
    Geschreven door Klant Weiland uit haulerwijk op 16-08-2017
  • Beoordeling: 9.9

    al jaren het adres voor mij door de goede service en vriendelijk personeel. Maar ook met kennis van zaken. Bedankt voor jullie service Expert Oosterwolde
    Geschreven door Klant Duursma uit oosterwolde op 09-08-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Goede en snelle service. Vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant Hummel uit oosterwolde op 19-07-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Sorry, doen we nooit!
    Geschreven door Klant uit elsloo op 19-07-2017
  • Beoordeling: 8.0

    Bij expert is de service prima
    Geschreven door Klant uit donkerbroek op 19-07-2017
  • Beoordeling: 7.0

    nvt
    Geschreven door Klant uit oosterwolde op 12-07-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Vriendelijk, deskundig en alles thuis brengen en installeren is een vanzelfsprekendheid. Daarom blijven wij klant bij Expert.
    Geschreven door Klant uit appelscha op 08-06-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Zeer goed
    Geschreven door Klant uit oosterwolde op 08-06-2017
  • Beoordeling: 9.0

    goede service en prima personeel en prima uitleg hoe het product werkt bij de aflevering!!!!!!
    Geschreven door Klant De Vries-jonkers uit appelscha op 01-06-2017
  • Beoordeling: 9.2

    misschien niet de goedkoopste maar wel een hele goede !!
    Geschreven door Klant uit donkerbroek op 30-05-2017