Navigatie

Beoordelingen Expert Oosterwolde

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Oosterwolde die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Oosterwolde. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Meijer 9.4

Expert Oosterwolde(Fr) daar heb ik alleen goede berichten over.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (109)

  • Beoordeling: 9.4

    Expert Oosterwolde(Fr) daar heb ik alleen goede berichten over.
    Geschreven door Klant Meijer uit oosterwolde op 18-05-2017
  • Beoordeling: 7.3

    prima service
    Geschreven door Klant Huitema uit appelscha op 27-04-2017
  • Beoordeling: 8.1

    v aantekening.Zie vorige opmerking
    Geschreven door Klant uit oosterwolde op 13-04-2017
  • Beoordeling: 8.2

    Bij Expert moet je zijn.
    Geschreven door Klant uit oosterwolde op 12-04-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Goede service en dichtbij
    Geschreven door Klant uit oosterwolde op 03-03-2017
  • Beoordeling: 8.8

    kijk bij Expert voordat je een besluit neemt voor je aankoop hebben wij ook gedaan..voor een combi-magnetron.. en we hebben nu een prachtig mooi apparaat voor een mooie prijs en je ook kan alle service krijgen die daar bij hoort.. allemaal helemaal goed
    Geschreven door Klant Veelen uit haule op 01-03-2017
  • Beoordeling: 8.4

    Priima service en vriendelijk perosneel
    Geschreven door Klant Van Straaten uit oosterwolde op 15-02-2017
  • Beoordeling: 3.5

    slechte service. Producten niet compleet, veel latere bezorging dan aangegeven ( 3 dagen ) zonder tegenbericht.
    Geschreven door Klant uit haulerwijk op 19-01-2017
  • Beoordeling: 9.2

    Prima service en advies
    Geschreven door Klant uit oosterwolde op 30-12-2016
  • Beoordeling: 8.0

    Prima geiinstalleerd
    Geschreven door Klant uit oosterwolde op 04-12-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Mooi product, leuke prijs. Jammer dat de levertijd richting de winkel zo lang moest duren.
    Geschreven door Klant Wal uit appelscha op 17-10-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Alles straalt degelijkheid uit.
    Geschreven door Klant uit oldeberkoop op 10-10-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Expert oosterwolde 9+
    Geschreven door Klant uit oosterwolde op 31-08-2016
  • Beoordeling: 7.8

    de manier en de vriendelijk waar mee ik geholpen ben kwam heel goed over
    Geschreven door Klant Dijkstra uit frieschepalen op 19-08-2016
  • Beoordeling: 4.9

    Bestel nooit bij expert de zekerheid dat het de volgende dag geleverd wordt krijg je niet.
    Geschreven door Klant Hooijsma uit bakkeveen op 17-08-2016
  • Beoordeling: 8.9

    Niet nodig.
    Geschreven door Klant uit appelscha op 13-08-2016
  • Beoordeling: 8.6

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit waskemeer op 20-07-2016
  • Beoordeling: 9.6

    Expert heeft ons uitstekend geholpen, wij zijn pas verhuist en in onze nieuwe koopwoning liepen wij tegen een paar probleempjes aan. Er zijn verschillende mogelijk heden geboden. Ook prijstechnisch werd er goed meegedacht. Tv , geluid, kookplaat en een magnetron oven prijken in onze woning en wij zijn er blij mee.
    Geschreven door Klant Tellingen uit oosterwolde op 01-07-2016
  • Beoordeling: 9.4

    Als ondeskundige ben ik bij Expert in Oosterwolde vakkundig geholpen met hoogstaande vakkennis en ongevraagd advies bij de aankoop van een Televisie en radio. Ben zeer verheugd over deze wijze van klantenbehandeling.
    Geschreven door Klant uit renkum op 25-06-2016