Navigatie

Beoordelingen Expert Raalte

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Raalte die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Raalte. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Groot Lipman 9.2

Goed advies en juiste levering en installatie.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (483)

  • Beoordeling: 9.2

    Goed advies en juiste levering en installatie.
    Geschreven door Klant Groot Lipman uit heino op 11-01-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Expert Raalte is een prima winkel
    Geschreven door Klant uit broekland op 11-01-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Snelle levering en goede service
    Geschreven door Klant uit raalte op 06-01-2021
  • Beoordeling: 7.9

    Service uitstekend
    Geschreven door Klant Rosendaal uit lierderholthuis op 05-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    We worden altijd vriendelijk geholpen en ze geven goed advies
    Geschreven door Klant uit heeten op 05-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekend
    Geschreven door Klant Tischler uit assen op 05-01-2021
  • Beoordeling: 9.9

    We hebben een Tv gekocht, en we werden deskundig geholpen door de verkoper.
    Geschreven door Klant uit heino op 05-01-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Dik tevreden ga zo door. Netjes geholpen en het werd nog thuis bezorgd ook.
    Geschreven door Klant uit marienheem op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Vriendelijk.Goed en persoonlijk advies en aandacht.
    Geschreven door Klant De Koning uit raalte op 04-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Goede en snelle service
    Geschreven door Klant uit raalte op 04-01-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Goede info en levering.
    Geschreven door Klant Veltema uit raalte op 04-01-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Expert goeie keuze ,snelle levering nu tijdens carona
    Geschreven door Klant Van Der Hagen uit langenboom op 04-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer deskundig advies, goed geluisterd naar wat wij willen. Kortom prima organisatie
    Geschreven door Klant Floors uit wijhe op 04-01-2021
  • Beoordeling: 8.7

    aardige mensen, en staan ​​altijd voor je klaar
    Geschreven door Klant Pot uit marienheem op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Onze evaring is zeer gunstig vooral kwaliteid verhouding met prijs.
    Geschreven door Klant uit broekland op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Expert is een uitstekende winkel met ervaren verkopers
    Geschreven door Klant uit broekland op 26-12-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Als in deze bizarre corona tijd je stofzuiger het begeeft, is het erg prettig vvoor mij met de vetrouwde winkel Expert te bellen. Ik kreeg per telefoon prima advies. Eind vd middag werd de stofzuiger keurig afgeleverd. Top
    Geschreven door Klant uit broekland op 23-12-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Een zeer betrouwbare zaak ,waar je voor een volgend product Zeker terug komt.
    Geschreven door Klant uit raalte op 23-12-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Bestelde artikel is de volgende dag thuis afgeleverd.
    Geschreven door Klant uit heeten op 23-12-2020
  • Beoordeling: 9.0

    We zij al jaren klant van Expert, altijd vriendelijk behandeld en goede aervice.
    Geschreven door Klant Van Raath uit raalte op 22-12-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Top winkel, goede service, vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant uit raalte op 21-12-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Informeer u zelf maar laat de verkoper zijn kennis doorgeven aan u, beslis daarna!
    Geschreven door Klant uit zwolle op 21-12-2020
  • Beoordeling: 7.5

    Zeer goede service en je word er prima geholpen, ze hebben kennis van hun producten
    Geschreven door Klant uit raalte op 21-12-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Goede dienstverlening en advies. Zoals het hoort.
    Geschreven door Klant De Jonge uit raalte op 21-12-2020
  • Beoordeling: 9.8

    We worden altijd vriendelijk en professioneel geholpen.Ik geef ze een 10.Ze hebben verstand van zaken.
    Geschreven door Klant Klein Oonk uit heeten op 16-12-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Goed geholpen en goeie service
    Geschreven door Klant Linthorst uit raalte op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Goed geholpen,nette prijs en verstand van zaken!
    Geschreven door Klant uit lemelerveld op 16-12-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Wij hebben een wasmachine telefonisch besteld vanwege covid-19. We werden prima geholpen met hoorde adviezen. Bij het bezorgen van het product werden wij door een zeer vriendelijke servicemonteur aangenaam verrast. Hij heeft op zeer klantgerichte wijze het product geïnstalleerd en daarbij uitgelegd hoe het product werkt. Met kennis van zaken. Kortom, wij zijn zeer tevreden over het geheel.
    Geschreven door Klant De Vries uit hoonhorst op 16-12-2020
  • Beoordeling: 7.5

    Ik zou Expert aanbevelen
    Geschreven door Klant uit raalte op 30-11-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Een goed product, voor een concurrerende prijs. Prima service!
    Geschreven door Klant uit raalte op 20-11-2020