Navigatie

Beoordelingen Expert Soest

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Soest die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Soest. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 6.6

N.v.t.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (279)

  • Beoordeling: 6.6

    N.v.t.
    Geschreven door Klant uit soest op 28-06-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Nee, geen medewerking aan review
    Geschreven door Klant uit baarn op 23-06-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Jbl boombox gekocht top geluid.
    Geschreven door Klant uit baarn op 22-06-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Zeer kundige, meedenkende mensen. Het assortiment is niet heel groot maar slim en met grote (prijs-)kwaliteit. Hier word je echt geholpen!
    Geschreven door Klant uit soest op 10-06-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Zeer deskundig personeel en bezorgers.
    Geschreven door Klant uit baarn op 09-06-2017
  • Beoordeling: 7.3

    nvt
    Geschreven door Klant Haan uit soest op 31-05-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Veel keus in de winkel. Deskundig personeel. Heel fijn geholpen. Ondanks drukte in de winkel hebben ze toch alle tijd voor je.
    Geschreven door Klant uit baarn op 31-05-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Door zeer kundig advies en uitstekende service altijd de beste prijs / kwaliteit verhouding!
    Geschreven door Klant uit de meern op 11-05-2017
  • Beoordeling: 8.0

    vriendelijk en vakkundig personeel
    Geschreven door Klant Berkhof uit soest op 19-04-2017
  • Beoordeling: 8.6

    Ik ben in de winkel te Soest prima en snel geholpen
    Geschreven door Klant Jansen uit soest op 27-03-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Geen advies, anders wel dat \"Goede wijn behoeft geen Krans\"
    Geschreven door Klant Woudstra uit bilthoven op 24-03-2017
  • Beoordeling: 8.5

    Op donderdag via website stofzuiger besteld, dezelfde middag werd hij nog gebracht. Top product en zeer goede service.
    Geschreven door Klant Kok uit soest op 24-03-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Expert in Soest is een prima zaak om electronica te kopen. In mijn geval een nieuwe koelkast, een nieuwe 3 laden vriezer en een 49 inch Samsung TV. Personeel neemt voor de voorlichting alle tijd en ook de installatie van de inbouwkoelkast geschiedde met de nodige voorzorgsmaatregelen om eventuele schade aan bv. de vloer te voorkomen. Zeer behulpzaam, ook bij het installeren van mijn nieuwe flat-screen TV. Ik kom graag terug!!
    Geschreven door Klant Valderpoort uit baarn op 04-03-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Bestelling via internet gedaan, werd netjes bezorgd en vriendelijke afhandeling met de medewerker die de bestelling kwam brengen. TOP !!!
    Geschreven door Klant uit soest op 02-03-2017
  • Beoordeling: 8.6

    Prima service, persoonlijk en snel!
    Geschreven door Klant uit wormerveer op 02-02-2017
  • Beoordeling: 8.0

    -
    Geschreven door Klant uit soest op 27-01-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Topzaak waar mensen doen wat ze zeggen en antwoord geven op de vragen die je steld.
    Geschreven door Klant uit loosdrecht op 19-01-2017
  • Beoordeling: 8.6

    prettige winkel service aan huis bij installeren uitstekend Franke
    Geschreven door Klant Franke uit soest op 17-01-2017
  • Beoordeling: 7.6

    Expert Soest is aanstekelijk enthousiast en vakkundig. Toen ik onlangs een nieuwe tv-muziekset kocht werd ik prima geholpen in de winkel. In alle rust werden de verschillende mogelijkheden en prijzen uitgelegd en toegelicht. Ook de installatie verliep uitstekend: in no-time was alles geinstalleerd en kon ik genieten van mijn TV en Sonos-set. Expert is geen prijsstunter maar zeker ook niet de duurste. Vooral als je bedenkt dat ze goed adviseren en pas weggaan als alles werkt zoals je wilt. Een dikke pluim daarom voor Expert Soest.
    Geschreven door Klant uit soest op 05-01-2017
  • Beoordeling: 8.2

    Alles ging goed bij de bestelling lk had de bestelling snel thuis bezorgd.
    Geschreven door Klant uit baarn op 28-12-2016
  • Beoordeling: 9.6

    Laagste prijs gevonden bij Expert, besteld, binnen 12 uur thuis bezorgd. Een voorbeeld van een prima webwinkel.
    Geschreven door Klant uit soest op 23-12-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Is erg mooi en goed gesorteerd
    Geschreven door Klant Hageman uit hilversum op 23-12-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Eerst op internet snuffelen dan naar de winkel.
    Geschreven door Klant Brink uit soest op 22-12-2016
  • Beoordeling: 7.1

    Deskundig advies, heel klantvriendelijk. Maar assortiment en inrichting zijn meer middel of the road, afgestemd op snelle omzetsnelheid. Terwijl in tijden van het snelle internet zo\'n winkel zich juist zou moeten onderscheiden met advies en deskundigheid en daar de nadruk op zou moeten liggen, ook qua ontvangst en verblijf in de winkel. Bij een aanschaf van bijna 7K zou bijvoorbeeld een kop koffie of een glas wijn niet heel vreemd zijn.
    Geschreven door Klant uit soest op 10-12-2016
  • Beoordeling: 7.3

    persoonlijke service voor niet te hoge prijzen!!!
    Geschreven door Klant uit soest op 25-11-2016
  • Beoordeling: 7.8

    ik kom met plezier en vertrouwen in de winkel.
    Geschreven door Klant Bruijn uit soest op 23-11-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Ik ben ondeskundig op gebied electronica. Ik wordt serieus genomen en krijg goede voorlichting, ook als ik niets koop. Daarom kom ik al jaren terug. Het gaat mij niet alleen om de goedkoopste prijs, maar vooral om de service en het goede persoonlijke contact
    Geschreven door Klant Prakke-van Den Berg uit soest op 08-11-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Prima, betrouwbaar bedrijf met uitstekende service.
    Geschreven door Klant Bouma uit soest op 08-11-2016
  • Beoordeling: 9.2

    Op internet reserveren is gemakkelijk omdat je vaak s\' avonds de aanbiedingen leest en dan is de winkel al gesloten. Je kunt dan reserveren en van de (dag) aanbieding gebruik maken. Je kunt het product ophalen op een moment wat jou goed uitkomt.
    Geschreven door Klant Leeden uit soest op 07-11-2016
  • Beoordeling: 9.5

    Tijdens de actiedagen prachtige Samsung No Frost Koelvriescombi aangeschaft. Goede prijs en service. Netjes thuisbezorgd.
    Geschreven door Klant uit soest op 04-11-2016