Navigatie

Beoordelingen Expert Soest

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Soest die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Soest. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.3

Prima machine snelle service, winkel medewerker deed erg zijn best.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (279)

  • Beoordeling: 7.3

    Prima machine snelle service, winkel medewerker deed erg zijn best.
    Geschreven door Klant uit soest op 03-11-2016
  • Beoordeling: 7.7

    Vlotte en vriendelijke behandeling van bestelling, bezorging stipt op tijd.
    Geschreven door Klant uit soest op 03-11-2016
  • Beoordeling: 9.8

    Super service voor top kwaliteit en eerlijke prijs
    Geschreven door Klant Schreuder uit lage vuursche op 01-11-2016
  • Beoordeling: 9.4

    deskundig en professioneel personeel.
    Geschreven door Klant uit vleuten op 01-11-2016
  • Beoordeling: 7.9

    zie vorige reactie hier boven.
    Geschreven door Klant Graaf uit baarn op 28-10-2016
  • Beoordeling: 8.5

    Uitstekende en snelle service! Persoonlijk contact met de verkoper was goed, en het meedenken in oplossingen ook.
    Geschreven door Klant uit soest op 14-10-2016
  • Beoordeling: 10.0

    interessante aanbiedingen en zeer snel geleverd
    Geschreven door Klant Baggen uit soest op 07-10-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Fijn dat er nog zo een goede zaak met service bij ons in de buurt is. Vriendelijke groet, Bert Smit
    Geschreven door Klant Smit uit soest op 05-10-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Niets toe te voegen. Expert was is al jarenlang een betrouwbare kundige leverancier. Al vanaf de tijd van de oprichter.
    Geschreven door Klant uit soest op 05-10-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Misschien niet de goedkoopste winkel maar met de deskundige, persoonlijke en snelle aandacht verdien je dat dubbel en dwars terug: je koopt iets waar je tevreden mee bent.
    Geschreven door Klant uit soest op 04-10-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Geweldig geholpen, we waren op zoek naar een nieuwe wasmachine, in no time naar een uitstekende keuze begeleid. Vlot, enthousiast en deskundig personeel, en wij een supertevreden klant.
    Geschreven door Klant Steenkamp uit soest op 28-09-2016
  • Beoordeling: 8.8

    Alweer prima service!
    Geschreven door Klant Rijksen uit maarn op 22-09-2016
  • Beoordeling: 9.6

    Levering internet bestelling zeer snel inclusief naam van degene van Expert bij vragen en problemen.Uitgebreide sortering van apparatuur deze staan op de website. Expert geeft mij een vertrouwde indruk wat service hoog in het vaandel heeft staan.Mijn volgende aankoop v.w.b apparatuur zal weerbij Expert zijn.
    Geschreven door Klant Heyde uit almere op 21-09-2016
  • Beoordeling: 7.4

    Netjes gebeld dat de levertijd wat langer duurde
    Geschreven door Klant Marinus uit baarn op 14-09-2016
  • Beoordeling: 5.7

    Indien U 4 K tv/projecie apparatuur overweegt vraag er dan een expert bij die er reeds ter dege bijgeschoold verstand van heeft voor het op de markt komt . Dat voorkomt over en weer een hoop ongemak .
    Geschreven door Klant uit soest op 14-09-2016
  • Beoordeling: 3.2

    Heb ik eerder gedaan.
    Geschreven door Klant uit bilthoven op 08-09-2016
  • Beoordeling: 8.1

    Enkele dagen geleden heb ik online via expert een bestelling geplaatst. Op de dag van bezorging kreeg ik heel netjes een telefoontje om mij te informeren over het tijdstip van de bezorging. Uiteindelijk had ik dus mijn notebook in huis maar liep ik nog tegen wat dingen aan waar ik niet uit kwam. Ik ben toen naar een expert winkel bij mij in de buurt gegaan om mij te laten adviseren en werd toen vriendelijk en op een deskundige manier geholpen. Erg fijn om achteraf nog een fysiek aanspreekpunt te hebben zodat je niet zelf urenlang aan het klungelen bent.
    Geschreven door Klant uit soest op 08-09-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Vriedelijk, goede bediening
    Geschreven door Klant Boerkoel uit soest op 08-09-2016
  • Beoordeling: 9.6

    Prima zaak, met uitstekende service.
    Geschreven door Klant Keim uit soest op 08-09-2016
  • Beoordeling: 7.8

    De medewerkers van de expert waren heel vriendelijk en meewerkend aan de telefoon. Ik ven niet in de winkel geweest , heb alleen op internet besteld, de bezorging was goed.
    Geschreven door Klant uit hilversum op 01-09-2016
  • Beoordeling: 9.6

    De klant is koning.
    Geschreven door Klant Drongelen uit soest op 31-08-2016
  • Beoordeling: 9.4

    Service is top expert soest is een aanrader
    Geschreven door Klant Velthuisen uit baarn op 31-08-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Zeer goede service en klantvriendelijk
    Geschreven door Klant Stuivenberg uit hilversum op 24-08-2016
  • Beoordeling: 7.4

    In deze tijd van internet is het handig zo\'n zaak als expert bij de hand te hebben. Thuisbezorgen, aansluiten, oude apparaat terugnemen en garantie /service zijn niet vaak te vinden bij de tegenwoordige internet winkels
    Geschreven door Mevr Schambach uit soest op 18-08-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Expert snapt wat je wilt door kennis van producten en inlevingsvermogen in de klant. Door met jouw mee te denken is het gemakkelijker om het uiteindelijk juiste product te kiezen. Ik ben dik tevreden over de kennis en de service.
    Geschreven door Klant uit hilversum op 16-08-2016
  • Beoordeling: 3.1

    Prima product. Amateuristische verkoop en aflevering.
    Geschreven door Klant uit hilversum op 05-08-2016
  • Beoordeling: 8.4

    Expert Soest heeft mij fantastisch geholpen in twee verschillende gevallen. Eerst een kapotte wasmachine binnen een dag vervangen, daarna bij aanschaf van een koel/vries-combinatie een geweldige aanbieding met snelle levering. Bedankt expert Soest!
    Geschreven door Klant uit lage vuursche op 05-08-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Goede algehele service, voorlichting en advies door het personeel. Zowel het winkelpersoneel als de bezorgers. Onze naam mag u bij het review plaatsen. A.G.P. Vaessen te Soest
    Geschreven door Klant Vaessen uit soest op 03-08-2016
  • Beoordeling: 9.4

    Ik ben door Expert heel goed geholpen. Hele prettige service, aangepast aan mijn situatie, snelle levering en prima producten. Voor mijn volgende aankopen ga ik zeker weer naar Expert.
    Geschreven door Klant Kutsch Lojenga uit maarn op 29-07-2016
  • Beoordeling: 9.8

    Goed en deskundig personeel met gevoel voor humor. Word ik vrolijk van!
    Geschreven door Klant uit maarn op 29-07-2016