Navigatie

Beoordelingen Expert Surhuisterveen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Surhuisterveen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Surhuisterveen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.6

Expert altijd goed

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (313)

  • Beoordeling: 7.6

    Expert altijd goed
    Geschreven door Klant uit surhuisterveen op 15-12-2016
  • Beoordeling: 8.9

    Zeer goed geholpen en meegedacht waar ik naar op zoek was. Bakje koffie zelfs gehad terwijl mijn product helemaal top in orde gemaakt werd
    Geschreven door Dhr Van der Molen uit gerkesklooster op 09-12-2016
  • Beoordeling: 9.6

    Ben zeer tevreden met Expert!
    Geschreven door Klant uit stroobos op 30-11-2016
  • Beoordeling: 8.7

    De voor en tegens van vergelijkende toestellen zeer duidelijk uitgelegd en goed aangegeven welk product wat betreft prijs kwaliteit ik het beste kon nemen.
    Geschreven door Klant Tiekstra uit grootegast op 16-11-2016
  • Beoordeling: 8.1

    Uitstekende winkel om uw product te kopen. Word altijd goed en deskundig geholpen.
    Geschreven door Klant Brouwer uit boelenslaan op 10-11-2016
  • Beoordeling: 9.1

    compleet assortiment vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit buitenpost op 08-11-2016
  • Beoordeling: 9.6

    Geweldige service, uitstekende verkoper prima advies en prima service en thuis installatie
    Geschreven door Klant Zwart uit stiens op 01-11-2016
  • Beoordeling: 8.9

    Goede prijs, service en vriendelijk , deskundig personeel.
    Geschreven door Klant Van der Wijk uit surhuisterveen op 01-11-2016
  • Beoordeling: 9.4

    Prima service, zeer vriendelijk personeel!
    Geschreven door Klant Wit uit opende op 20-10-2016
  • Beoordeling: 3.6

    tja kan nog niet nog niets ontvangen hou niet zo van negatief
    Geschreven door Klant uit kollum op 20-10-2016
  • Beoordeling: 7.5

    Via de website aankoop gedaan en verder prima verlopen.
    Geschreven door Klant uit harkema op 20-10-2016
  • Beoordeling: 8.5

    Uitstekend geholpen door de experts van Expert Surhuisterveen. Bij mijn kapotte wasmachine is het probleem snel vastgesteld, heb ik met een mooie korting een uitstekend nieuw apparaat kunnen kopen, die voor weinig werd geïnstalleerd en de oude meegenomen. Goed advies van zowel de monteur als het winkelpersoneel, wat me erg heeft geholpen een keuze te maken.
    Geschreven door Klant uit surhuisterveen op 17-10-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Ik ben bij Expert Surhuisterveen altijd optimaal geholpen. Goede adviesen !
    Geschreven door Klant De Boer uit harkema op 17-10-2016
  • Beoordeling: 9.9

    Bekijk website, maar ga liever naar de winkel
    Geschreven door Klant uit kootstertille op 13-10-2016
  • Beoordeling: 8.0

    goed produkt en niet te duur
    Geschreven door Klant uit surhuisterveen op 06-10-2016
  • Beoordeling: 7.5

    we zijn zeer tevreden over het aanbod de advisering, de service die expert in Surhuisterveen biedt.
    Geschreven door Klant uit drogeham op 28-09-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Uitstekende service en deskundig personeel. Men is altijd bereid om iets extra\'s te doen, zonder dat er altijd voor betaald dient te worden. Een winkel waar ik graag kom en blij weer weg ga.
    Geschreven door Klant Hooghiemstra - Huitema uit joure op 22-09-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Wij zijn een tevreden klant. Snel en vriendelijk geholpen. Goede afspraken kunnen maken omtrent bezorgen etc
    Geschreven door Klant uit surhuisterveen op 21-09-2016
  • Beoordeling: 7.9

    Prima service
    Geschreven door Klant uit visvliet op 14-09-2016
  • Beoordeling: 7.7

    ik beveel expert surhuisterveen iedereen aan. de services is uitstekend.
    Geschreven door Klant uit drachten op 14-09-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Onlangs een Siemens wasmachine gekocht. Voorafgaand aan de aankoop goed advies gehad. Verkoopadviseur had alle tijd voor mij als klant.
    Geschreven door Klant Abel uit surhuisterveen op 08-09-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Prima bevallen
    Geschreven door Klant uit surhuisterveen op 01-09-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Dit was mijn eerste ervaring met \"Expert\" en die is goed bevallen.
    Geschreven door Klant uit rotterdam op 31-08-2016
  • Beoordeling: 7.7

    GEEN
    Geschreven door Klant uit harkema op 31-08-2016
  • Beoordeling: 8.5

    Ga meteen naar Expert, want dan bespaar je jezelf veel tijd met zoeken. Expert geeft prima advies voor elke beurs.
    Geschreven door Klant uit augustinusga op 24-08-2016
  • Beoordeling: 7.4

    Mijn bestelling werd vlot en op tijd en op het door mij gewenste adres bezorgt.
    Geschreven door Klant Breedenbach uit buitenpost op 24-08-2016
  • Beoordeling: 7.2

    Vind ik niet nodig.
    Geschreven door Klant uit buitenpost op 19-08-2016
  • Beoordeling: 10.0

    we zijn zeer tevreden en geven expert uit Surhuisterveen een 10.
    Geschreven door Klant uit opende op 12-08-2016
  • Beoordeling: 8.6

    Expert Surhuisterveen, deskundigheid en goede service van harte aanbevolen
    Geschreven door Klant Westra uit opende op 08-08-2016
  • Beoordeling: 7.2

    wat je in je eigen woon of werkomgeving kan kopen, behoeft niet van ver te komen. Dus steun uw lokale ondernemer.
    Geschreven door Dhr Brouwers uit marum op 05-08-2016