Navigatie

Beoordelingen Expert Surhuisterveen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Surhuisterveen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Surhuisterveen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.2

Stofzuiger nog te weinig gebruikt.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (313)

  • Beoordeling: 8.2

    Stofzuiger nog te weinig gebruikt.
    Geschreven door Klant uit drachtstercompagnie op 05-08-2016
  • Beoordeling: 8.2

    wij hebben bij Expert en radio gekocht. Het product was niet op voorraad, maar het is gelijk besteld en was er de volgende dag al. Prima geregeld.
    Geschreven door Klant De Haan uit doezum op 05-08-2016
  • Beoordeling: 10.0

    In nog geen 3 uur tijd is mijn nieuwe p.c. geplaatst plus aangesloten en zijn alle bestanden en programma\'s van de oude naar de nieuwe p.c. overgezet. Even iets extra\'s doen (een mooie foto van mijn overleden echtgenoot als achtergrond van het bureaublad) was geen probleem en de installateur deed zijn uiterste best om mij uit te leggen wat hij deed. Ik zag er heel erg tegen op om van p.c. te veranderen, maar Expert deed wat ze me beloofden: Ik werd compleet ontzorgd. Super!
    Geschreven door Mevr Lansen uit rottevalle op 29-07-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Ik kwam met het scheerapparaat van mijn vader bij expert in Surhuisterveen. De koppen van het scheerapparaat bleven hangen. De dame die mij hielp liep er mee naar achteren en na een poosje kwam ze terug. Het scheerapparaat was in no-time hersteld. Mijn vader (91) kan zich nu weer tot volle tevredenheid scheren.
    Geschreven door Klant uit buitenpost op 29-07-2016
  • Beoordeling: 9.5

    Erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Ik wilde bijvoorbeeld actie-artikelen hebben, die (tijdelijk) uitverkocht waren. Het personeel regelt dan toch dat je het nog krijgt. Al werden de artikelen dan een aantal weken later geleverd, ik kreeg ze toch nog voor de actieprijs.
    Geschreven door Klant uit drachten op 20-07-2016
  • Beoordeling: 10.0

    De expert in Surhuisterveen is een klantvriendelijke winkel met goede onafhankelijke adviezen. Met technische vragen kan je er altijd terecht.
    Geschreven door Klant Veenstra uit gerkesklooster op 30-06-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Goede service en vakkundige medewerkers,
    Geschreven door Klant uit drogeham op 18-06-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Ik raad iedereen aan om naar Expert te gaan. Goede service. Prettig personeel.
    Geschreven door Klant uit meppel op 08-06-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Wij zijn vaste klant bij expert, worden altijd vriendelijk en voorkomend te woord gestaan met kennis van zaken.
    Geschreven door Klant uit surhuisterveen op 27-05-2016
  • Beoordeling: 8.8

    Expert is een prima winkel waar ik graag kom en mijn aankopen doe
    Geschreven door Klant Faber uit surhuisterveen op 25-05-2016
  • Beoordeling: 7.8

    .
    Geschreven door Klant uit surhuizum op 13-05-2016
  • Beoordeling: 9.4

    Een leuke winkel met lage prijzen
    Geschreven door Klant uit harkema op 11-05-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Prima wasmachine was wordt super schoon en de trommel is mooi groot.
    Geschreven door Klant Komrij uit drogeham op 29-04-2016