Navigatie

Beoordelingen Expert Surhuisterveen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Surhuisterveen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Surhuisterveen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.9

JE wordt er goed geholpen

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (313)

  • Beoordeling: 9.9

    JE wordt er goed geholpen
    Geschreven door Klant uit gerkesklooster op 18-05-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Goed advies en snelle service, perfecte winkel en medewerkers
    Geschreven door Klant uit opende op 13-05-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Wij hebben diverse artikelen bij Expert gekocht en tot onze tevredenheid altijd klantvriendelijk geholpen.
    Geschreven door Klant Lieuwes uit rottevalle op 30-04-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Per email gevraagd of ze een bepaald model vrieskast hadden. Snel reactie terug: deze was te bestellen. Als ik zou willen, zouden ze hem de volgende dag op de zaak kunnen hebben. Zo gezegd, zo gedaan. Ook op aanvullende vragen/ vetzoeken werd positief gereageerd, het was allemaal prima geregeld, de klantenservice bij @expert Surhuisterveen! Vrieskast zeer naar tevredenheid afgeleverd!!!
    Geschreven door Klant uit buitenpost op 17-04-2020
  • Beoordeling: 9.7

    graag winkel en dus koop ik bij expert vriendelijke medewerkers met een passend juist advies goede kennis over de producten ik heb gekozen voor bezorging en aansluiten van het door mij gekochte product zeer vriendelijke bezorger die bij aansluiten zeer professioneel te werk ging en uitgebreide product kennis had ben erg blij met mijn product en de geleverde diensten
    Geschreven door Klant Jager uit surhuisterveen op 14-04-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Prima ervaring !
    Geschreven door Klant uit kootstertille op 13-04-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer Tevreden over de service en kennis van de medewerkers van Expert Surhuisterveen. Denken mee in oplossingen. Vervangende wasmachine werd binnen een half dag geleverd.
    Geschreven door Klant uit surhuisterveen op 09-03-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Prima apparaat
    Geschreven door Klant uit lutjegast op 02-03-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Uiterst klantvriendelijk en prima service
    Geschreven door Klant uit gerkesklooster op 24-02-2020
  • Beoordeling: 9.9

    vriendelijk personeel goede service .bezorging thuis ook prima
    Geschreven door Klant uit buitenpost op 21-02-2020
  • Beoordeling: 8.6

    goed
    Geschreven door Klant uit opende op 21-02-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Persoonlijke aandacht, kennis van het assortiment en de mogelijkheden, oplossen van problemen en het aanbod om thuis te komen kijken hoe en waar mijn tv aangesloten moet worden vind ik allemaal niet op internet en via webshops! Expert Surhuisterveen daarentegen biedt dit allemaal!
    Geschreven door Klant uit surhuisterveen op 20-02-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Expert Surhuisterveen is service gericht, goede informatie over de apparaten, eerlijk advies en in contact gewoon heel vriendelijk. Zoekt u ook en betrouwbare plek voor de aanschaf van witgoed, .... kies Expert Surhuisterveen.
    Geschreven door Klant Pillen uit drachten op 04-02-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Uitstekende Expert winkel
    Geschreven door Klant uit leeuwarden op 24-01-2020
  • Beoordeling: 9.2

    In de winkel in Surhuisterveen staan deskundige, vriendelijke verkopers die met je meedenken. Ik kom er al jaren en wordt hierin nooit teleurgesteld.
    Geschreven door Klant Assenberg uit drachten op 20-01-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Via marktplaats deal gemaakt. Product snel en ongeschonden ontvangen! Heel blij mee!
    Geschreven door Klant uit veghel op 16-01-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Goed en deskundig advies , met de goeie producten en voor de juiste prijs thuisgekomen
    Geschreven door Klant Hoekstra uit oudwoude op 05-01-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Expert prima winkel vriendelijk personeel nee van harte aanbevolen
    Geschreven door Klant Kempenaar uit kollumerzwaag op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Expert in Surhuisterveen de fijnste winkel in Friesland
    Geschreven door Klant Van der Bruggen uit drachten op 18-11-2019
  • Beoordeling: 9.3

    naar alle vewachtingen
    Geschreven door Klant Homan uit surhuisterveen op 14-11-2019
  • Beoordeling: 9.6

    vriendelijk personeel goede voorlichting betreffende het product, en top service.
    Geschreven door Klant Fennema uit drachtstercompagnie op 08-11-2019
  • Beoordeling: 8.0

    Expert in Surhuisterveen. Klantvriendelijk en meedenkend personeel.
    Geschreven door Klant uit harkema op 04-11-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Koptelefoon ltb gekocht. Werkt perfect
    Geschreven door Klant uit surhuisterveen op 28-10-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Kundig personeel en staan altijd voor je klaar
    Geschreven door Klant De Vries - De Vlieger Makelaar uit surhuisterveen op 22-10-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Beter bekwaam personeel als in Expert in Surhuisterveen, bestaat er niet!
    Geschreven door Klant uit surhuisterveen op 30-07-2019
  • Beoordeling: 9.0

    doen we niet
    Geschreven door Klant uit harkema op 29-07-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Mooi assortiment Vriendelijke verkoper Lage prijzen Goeie kwaliteit
    Geschreven door Klant Jager uit surhuisterveen op 26-07-2019
  • Beoordeling: 10.0

    klantvriendelijk personeel top bedrijf
    Geschreven door Klant Spoelstra uit harkema op 08-07-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Een keurige winkel, vriendelijk personeel en ze staan je gewoon nederlands te woord ipv Fries en dat vind ik netjes
    Geschreven door Klant uit sebaldeburen op 27-06-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Ik ben zeer tevreden over de service van expert
    Geschreven door Klant Koster uit opende op 24-06-2019