Navigatie

Beoordelingen Expert Uithuizen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Uithuizen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Uithuizen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Visser 9.6

Zeer goede en correcte verkoopster en keurige levering en montage.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (861)

  • Beoordeling: 9.6

    Zeer goede en correcte verkoopster en keurige levering en montage.
    Geschreven door Klant Visser uit onderdendam op 14-02-2022
  • Beoordeling: 7.3

    Belangrijk om lokaal te kopen
    Geschreven door Klant Zijlma uit zuurdijk op 11-02-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Uithuizen. Dik voor mekaar.
    Geschreven door Klant Zuidema uit lauwersoog op 09-02-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service en personeel wat naar de klant luistert!
    Geschreven door Klant Tuininga uit usquert op 04-02-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Een geweldige winkel
    Geschreven door Klant Jonker uit roodeschool op 04-02-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer overzichtelijke website
    Geschreven door Klant Kaper uit groningen op 03-02-2022
  • Beoordeling: 9.5

    Blij met deze aankoop makkelijk in gebruik.
    Geschreven door Klant Schreuder uit usquert op 01-02-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Ik ben zeer tevreden over mijn producten die afgeleverd zijn en het instaleren hiervan
    Geschreven door Klant Mollema uit warffum op 31-01-2022
  • Beoordeling: 8.5

    Goede overzichtelijke website van Expert
    Geschreven door Klant uit sint annen op 31-01-2022
  • Beoordeling: 7.3

    Weet ik niet
    Geschreven door Klant uit uithuizen op 31-01-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Klantvriendelijk en kundig.
    Geschreven door Klant uit ten boer op 29-01-2022
  • Beoordeling: 8.1

    Aanbod en service is top.
    Geschreven door Klant uit spijk op 27-01-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Persoonlijke service uitstekend. Snelle levering en installatie
    Geschreven door Klant Land uit hoogezand op 24-01-2022
  • Beoordeling: 9.3

    prima een tevreden klant
    Geschreven door Klant uit saaxumhuizen op 24-01-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Prima product.
    Geschreven door Klant Smit uit toornwerd op 14-01-2022
  • Beoordeling: 7.9

    Gewoon doen
    Geschreven door Klant uit oudeschip op 14-01-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Goed advies en snelle levering en installatie.
    Geschreven door Klant Van der Molen uit uithuizen op 13-01-2022
  • Beoordeling: 9.0

    Vriendelijke medewerkers, na een goed advies een super aankoop gedaan
    Geschreven door Klant uit warffum op 13-01-2022
  • Beoordeling: 7.3

    Wat ik zocht heb ik gevonden.
    Geschreven door Klant Drent uit baflo op 12-01-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer tevreden, goede service!
    Geschreven door Klant Groendijk uit bedum op 10-01-2022
  • Beoordeling: 9.5

    Ik had het adres van expert gekregen van een vriend die was ook goed toespreken over de werkzaamheden
    Geschreven door Klant Bosscha uit hoogezand op 10-01-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Wij hebben geen gebruik gemaakt van de websitemaar telefonich contact gehad. Waarbij wij uitstekend behandeld zijn en van advies zijn voorzien.
    Geschreven door Klant uit onderdendam op 10-01-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Ga naar expert Jansen uithuizen
    Geschreven door Klant Breider uit holwierde op 09-01-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Wij kopen alle producten bij Expert Jansen in Uithuizen en zijn daar zeer tevreden over. Wij raden het dus ook andere mensen aan.
    Geschreven door Klant uit loppersum op 04-01-2022
  • Beoordeling: 9.9

    Top service mooie produkten mooie prijzen
    Geschreven door Klant Snaak uit delfzijl op 28-12-2021
  • Beoordeling: 8.1

    prima geholpen
    Geschreven door Klant uit westeremden op 28-12-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Goede service. Apparaat functioneert goed.
    Geschreven door Klant uit usquert op 27-12-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Goede services
    Geschreven door Klant Bos uit middelstum op 27-12-2021
  • Beoordeling: 7.2

    Een goede zaak.
    Geschreven door Klant uit warffum op 26-12-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Ik ben zeer tevreden
    Geschreven door Klant Kolkena uit usquert op 24-12-2021