Navigatie

Beoordelingen Expert Uithuizen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Uithuizen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Uithuizen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Willems 9.2

Bij expert uithuizen zijn de mensen klantvriendelijk en denken goed mee naar de wensen van de klant

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (861)

  • Beoordeling: 9.2

    Bij expert uithuizen zijn de mensen klantvriendelijk en denken goed mee naar de wensen van de klant
    Geschreven door Klant Willems uit uithuizermeeden op 27-12-2023
  • Beoordeling: 3.3

    De zieke verkoper bij expert Jansen die stond te hoesten in mijn gezicht, heeft mij ernstig ziek gemaakt. Weinig respect voor (kwetsbare) klanten.
    Geschreven door Klant Drenth uit bedum op 25-12-2023
  • Beoordeling: 9.5

    Goed geholpen door de verkoper,en volgens afspraak geleverd en deskundig geplaatst.
    Geschreven door Klant Dijk uit ulrum op 22-12-2023
  • Beoordeling: 9.1

    heb ik geen tijd voor
    Geschreven door Klant uit middelstum op 15-12-2023
  • Beoordeling: 9.6

    echt aan te bevelen
    Geschreven door Klant uit zandeweer op 13-12-2023
  • Beoordeling: 9.5

    Vlotte bediening en goede voorlichting
    Geschreven door Klant Groendijk uit bedum op 13-12-2023
  • Beoordeling: 8.9

    Tevreden over advies en snelle service
    Geschreven door Klant Ros uit appingedam op 11-12-2023
  • Beoordeling: 7.3

    Alles was goed.
    Geschreven door Klant Untied uit uithuizen op 11-12-2023
  • Beoordeling: 9.8

    ik zal altijd het advies geven , hier in de regio ga naar expert, jansen.
    Geschreven door Klant uit huizinge op 11-12-2023
  • Beoordeling: 6.4

    Goede uit leg geven
    Geschreven door Klant uit middelstum op 11-12-2023
  • Beoordeling: 9.2

    Een ding was jammer dat je ver plicht werd om gelijk te pinnen?? Ben al wel 40 jaar klant bij xpert??
    Geschreven door Klant Van der Molen uit uithuizermeeden op 21-11-2023
  • Beoordeling: 8.2

    Veel keus, goede uitleg, op tijd bezorgd en goed ingesteld
    Geschreven door Klant uit bedum op 14-11-2023
  • Beoordeling: 7.9

    Ik prijs expert aan
    Geschreven door Klant uit bedum op 11-11-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service
    Geschreven door Klant uit warffum op 11-11-2023
  • Beoordeling: 8.0

    Als je iets bijzonders nodig hebt dat niet in de winkel voorradig is, dan wordt het voor je besteld als je dat graag wilt.
    Geschreven door Klant uit roodeschool op 06-11-2023
  • Beoordeling: 9.8

    niet van toepassing
    Geschreven door Klant Wierenga uit uithuizermeeden op 06-11-2023
  • Beoordeling: 9.3

    Ga zo door.
    Geschreven door Klant Huizinga uit uithuizen op 01-11-2023
  • Beoordeling: 9.5

    zou zeker aanbevelen, ontvangst in winkel was fijn en de uitleg was prima.
    Geschreven door Klant Bruggeman uit stedum op 30-10-2023
  • Beoordeling: 1.0

    Geen goede afhandeling
    Geschreven door Klant Reitsema uit loppersum op 30-10-2023
  • Beoordeling: 9.8

    prima service Expert Jansen is voor een aankoop zeker een aanrader.
    Geschreven door Klant uit pieterburen op 27-10-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Er werd nog gewezen op de mogelijkheid de garantie te verlengen. Super
    Geschreven door Klant uit warffum op 25-10-2023
  • Beoordeling: 10.0

    jullie doen het goed
    Geschreven door Klant Bultema uit uithuizen op 25-10-2023
  • Beoordeling: 8.6

    Alles wat ik er weg heb in iedergeval een wasmachine , droger bevalt prima en ze waren klantvriendelijk
    Geschreven door Klant uit uithuizen op 24-10-2023
  • Beoordeling: 9.6

    Kwaliteit geleverd op alle voor mij belangrijke punten!
    Geschreven door Klant Rendering uit spijk op 24-10-2023
  • Beoordeling: 8.2

    Misschien ook wat van de goedkopere merken en modellen in de winkel zodat je ze kan bekijken en zien wat je koopt
    Geschreven door Klant Bouman uit roodeschool op 24-10-2023
  • Beoordeling: 6.4

    Niet van toepassing
    Geschreven door Klant uit onderdendam op 24-10-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne winkel
    Geschreven door Klant Hoeksema uit usquert op 24-10-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Hier kun je heel goed terecht voor hulp en installatie.
    Geschreven door Klant Van Dijk uit \'t zandt op 24-10-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Simpelweg een firma om aan te raden.
    Geschreven door Klant De Haas uit kloosterburen op 24-10-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer aanbevolen, goede prijs , goede levering , uitleg en vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Dost uit roodeschool op 24-10-2023