Navigatie

Beoordelingen Expert Veldhoven

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Veldhoven die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Veldhoven. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.2

N.V.T

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (434)

  • Beoordeling: 8.2

    N.V.T
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 16-11-2016
  • Beoordeling: 7.4

    Wij hadden een vrieskast gekocht maar deze voldeed niet aan onze wensen, de winkel heeft in overleg met de fabrikant dit probleem zeer goed opgelost.
    Geschreven door Klant Mandigers uit veldhoven op 15-11-2016
  • Beoordeling: 8.6

    Heb niet op de website gekeken.
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 09-11-2016
  • Beoordeling: 8.6

    Electrische deken besteld en keurig op tijd ontvangen en voldoet prima. Goede service.
    Geschreven door Klant uit waalre op 03-11-2016
  • Beoordeling: 9.7

    Mijn advies,ga naar expert
    Geschreven door Klant Hond uit veldhoven op 03-11-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Wij vinden dit een TOP winkel... zo vind je er niet veel meer. Je wordt er super behandeld en deze mensen nemen de tijd voor je
    Geschreven door Klant Snijders uit veldhoven op 01-11-2016
  • Beoordeling: 7.7

    Expert is expert ingoederen
    Geschreven door Klant uit wintelre op 31-10-2016
  • Beoordeling: 8.4

    Over het geheel genomen ,toch tevreden !
    Geschreven door Klant uit duizel op 31-10-2016
  • Beoordeling: 7.4

    Goede adviezen en service
    Geschreven door Klant Van Woerkum uit eersel op 28-10-2016
  • Beoordeling: 7.3

    goed g.z d
    Geschreven door Klant Kwinten uit eersel op 21-10-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Een prettig bedrijf , meedenkend en een goede service
    Geschreven door Klant Blommers uit veldhoven op 20-10-2016
  • Beoordeling: 7.8

    De service en klantvriendelijkheid zijn prima in het filiaal in Veldhoven
    Geschreven door Klant Cornelissen uit veldhoven op 17-10-2016
  • Beoordeling: 8.5

    Wij kopen al jarenlang bij expert kromstraat en zullen dat zeker blijven doen indien we iets nodig hebben. Voor ons een 10!
    Geschreven door Klant Van der Heijden uit eindhoven op 17-10-2016
  • Beoordeling: 9.7

    Goede service vragen om probleem op te lossen.
    Geschreven door Klant Baselmans uit veldhoven op 17-10-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Makkelijk online besteld, snelle levering, prima op mijn 2e etage afgeleverd. Zeer tevreden dus !!!
    Geschreven door Klant uit waalre op 14-10-2016
  • Beoordeling: 9.9

    Goeie sevice snelle levering en verstand van producten
    Geschreven door Klant Broeders uit waalre op 14-10-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Expert brengt zelf, na afspraak, de bestelde goederen. Door de kortingsdagen van 20% was mijn magnetron echt goedkoper dan waar ook. Alleen telefonisch slecht bereikbaar.
    Geschreven door Klant uit waalre op 07-10-2016
  • Beoordeling: 9.5

    Zeer goed advies en fantastische service in product bezorging en nazorg.
    Geschreven door Klant uit overpelt (belgie) op 05-10-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Je voelt je als klant serieus genomen. Kom je alleen voor informatie of voor de aanschaf, het maakt niet uit. Ze nemen de tijd voor je. Echt super.
    Geschreven door Dhr Duran uit knegsel op 22-09-2016
  • Beoordeling: 8.7

    of je koopt of niet. hier ga ik ook heen voor advies. Geweldig personeel.
    Geschreven door Klant Kessel uit duizel op 14-09-2016
  • Beoordeling: 8.3

    Expert Veldhoven is een winkel waar je nog \"ouderwets\" prettig geholpen wordt. Productpresentatie is goed verzorgd. Er is aandacht voor de klant!
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 01-09-2016
  • Beoordeling: 7.7

    Goede service, prettig personeel.
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 31-08-2016
  • Beoordeling: 7.2

    geen
    Geschreven door Klant uit hoogeloon op 19-08-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Wij hebben de ervaring dat we goed geholpen worden kopen we medere apperaten krijgen we meestal korting
    Geschreven door Klant Smulders uit veldhoven op 15-08-2016
  • Beoordeling: 7.3

    snel en korrecte afhandeling
    Geschreven door Klant uit bladel op 05-08-2016
  • Beoordeling: 6.2

    Winkel is goed voor het ophalen van je spullen. Voor thuisbezorgen is het echt slecht gedaan en vertrouw het niet meer bij deze webshop
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 14-07-2016
  • Beoordeling: 7.9

    Goede service.
    Geschreven door Klant Baak uit veldhoven op 11-07-2016
  • Beoordeling: 8.9

    Ik kan geen keuze maken voor andere mensen ze moeten kopen wat ze zelf willen als ik een Epson goed vind wil niet zeggen dat de ander het goed vind dus zelf lekker uitzoeken want een ander vindt een Canon goed en dat geld voor alle artikelen die men koopt.
    Geschreven door Klant Timmermans uit veldhoven op 06-07-2016
  • Beoordeling: 8.8

    Zeer behulpzaam, meedenkende mensen. Snel levering, afspraken nakomen en vrij scherpe prijzen ook nog.
    Geschreven door Klant Martin uit veldhoven op 06-07-2016
  • Beoordeling: 9.5

    zeer goede service!
    Geschreven door Klant Verhoeven uit veldhoven op 30-06-2016