Navigatie

Beoordelingen Expert Venray

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Venray die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Venray. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.3

prima geholpen

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (842)

  • Beoordeling: 9.3

    prima geholpen
    Geschreven door Klant uit venray op 21-10-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Goed en deskundig personeel in fidiaal Venray. Uiterst vriendelijk In het geven van goed advies.
    Geschreven door Klant Berghmans uit bergen op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Fijne winkel met vriendelijke, deskundige medewerkers.
    Geschreven door Klant Swinkels uit venray op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.3

    vriendelijke bediening. Snel en correct geleverd
    Geschreven door Klant Smets uit maasbree op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Expert Venray: een pareltje in de Venrayse binnenstad. Vanwege uitstraling en groot keuze aanbod. Vriendelijk en deskundig personeel. Niet opdringerig. Vakmensen. We hebben een grote TV gekocht en die is keurig bezorgd en geplaatst. Expert Venray, Chapeau!
    Geschreven door Klant Poels uit meerlo op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Altijd een goed en deskundig advies Vriendelijke medewerkers, welke de tijd voor je nemen.
    Geschreven door Klant Peters uit venray op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.0

    L’Eure ruine winkel
    Geschreven door Klant uit venray op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Expert Venray is en Prima winkel met zeer veel keuze. Wat de reparatieservice betreft, daar kan ik nog geen oordeel over vellen omdat alle daar aangekochte apparaten goed werken.
    Geschreven door Klant Albers uit venray op 20-10-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Steun de plaatselijke ondernemer. Expert Venray is een mooie winkel met vakkundig personeel en dito service. Ze geven net dat beetje extra voor het juiste gevoel.
    Geschreven door Klant Vonk uit venray op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Snel, vriendelijk en goed geholpen Een absolute aanrader.
    Geschreven door Klant uit oostrum op 20-10-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Vriendelijke verkopers, geven goede uitleg, En nemen de tijd voor je
    Geschreven door Klant Van Kaathoven uit sint-oedenrode op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Wat fijn om zo’n winkel in Venray te hebben: - groot assortiment - prettige bediening - deskundigheid - incl. bezorging en service Wij hebben het al met succes verder verteld en dezelfde kwaliteitservaring.
    Geschreven door Klant Nelissen uit venray op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Wij zijn zeer tevreden.
    Geschreven door Klant Vogelsangs uit merselo op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.1

    vakkundig personeel en ruime keuze
    Geschreven door Klant uit venray op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Fijne winkel goede service erg fijn geholpen.en info gekregen medewerkers zijn netjes en vriendelijk en nemen de tijd om te adviseren
    Geschreven door Klant Lemmen uit venray op 20-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer goed product en zeer goed en deskundig geholpen. Frank
    Geschreven door Klant Bender uit venray op 28-09-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Netjes geholpen, niet lang gewacht aangezien we zelf wisten wat we nodig hadden, ook geen advies nodig gehad. Vriendelijke heren.
    Geschreven door Klant uit venray op 21-09-2020
  • Beoordeling: 9.0

    ja als ze vragen hebben over de goede advies zal ik dat zeker zeggen
    Geschreven door Klant Van Meijel uit venray op 20-09-2020
  • Beoordeling: 7.5

    nvt
    Geschreven door Klant Van Lierop uit venray op 17-09-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Fijn geholpen
    Geschreven door Klant uit venray op 14-09-2020
  • Beoordeling: 8.4

    goede voorlichting en service
    Geschreven door Klant Fleuren uit venray op 11-09-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Prima wasmachine . Wast geluidloos en goed .
    Geschreven door Klant uit wanssum op 11-09-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Ervaring was prima!
    Geschreven door Klant uit venray op 10-09-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Good alround sevice and solid information about the product. Prices very competitive against other suppliers. Shop well maintained and accessable.
    Geschreven door Klant Fulford uit venray op 07-09-2020
  • Beoordeling: 7.5

    vriendelijk deskundig
    Geschreven door Klant uit venray op 01-09-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Men neemt de tijd. Er wordt goed naar je geluisterd en goed advies gegeven.
    Geschreven door Klant Arts De Haas uit venray op 01-09-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Al jaren klant bij Expert. Kwalitatief goede producten en uitstekende hulp.
    Geschreven door Klant uit smakt op 01-09-2020
  • Beoordeling: 6.6

    mijn ervaring is dat ze deden wat ik vroeg ik heb een waterkoker gekocht en die doet water koken de verkoper heeft mij gevraagd voor het product te betalen en dit heb ik gedaan ik kreeg zelfs het wisselgeld retour fijn dat ik er contant kon betalen
    Geschreven door Klant Manders uit venray op 28-08-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Wil ik niet.
    Geschreven door Klant uit oostrum op 27-08-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Prima geholpen...
    Geschreven door Klant Hendriks uit venray op 27-08-2020