Navigatie

Beoordelingen Expert Venray

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Venray die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Venray. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.1

Nvt

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (842)

  • Beoordeling: 8.1

    Nvt
    Geschreven door Klant uit venray op 18-01-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Wij hebben een koffiemachine gekocht. De Longhi ECAM 20110B. We dachten lekkere cappuccino te kunnen maken maar valt vies tegen. Na het opschuimen is het nog meer melk dan schuim. Spijt van deze aankoop omdat we allebei van cappuccino houden.
    Geschreven door Klant Krebbers uit venray op 18-01-2021
  • Beoordeling: 5.4

    Moest zelf contact opnemen om er achter te komen dat apparaat er niet was. Daarna werd pas actie ondernomen.
    Geschreven door Klant Arts uit castenray op 13-01-2021
  • Beoordeling: 8.1

    alles is wens verlopen
    Geschreven door Klant uit venray op 11-01-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Expert een aanrader!
    Geschreven door Klant Wegh-van Berlo uit leunen op 11-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Top
    Geschreven door Klant uit venray op 11-01-2021
  • Beoordeling: 8.6

    probeer op een rustige tijd te gaan ,b.v..b.
    Geschreven door Klant Van Leeuwen uit venray op 10-01-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Ik bepaal van te voren mijn keuze. Kan het zo ophalen in de winkel, als ik de bestelling heb gedaan.
    Geschreven door Klant uit venray op 07-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    uitstekende serves en goede producten en goede instalateurs
    Geschreven door Klant uit wellerlooi op 04-01-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Prima kwaliteit van het product Netjes en vriendelijke geholpen Goede service
    Geschreven door Klant uit merselo op 04-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Vriendelijk personeel. Snel en goed geholpen. Persoonlijk geholpen. En super service! Echt een aanrader!
    Geschreven door Klant Vullings uit roggel op 04-01-2021
  • Beoordeling: 7.3

    👍
    Geschreven door Klant uit venray op 04-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Super service
    Geschreven door Klant Kessels uit gennep op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Ondanks corona ,veilig ,snel en vriendelijk geholpen .
    Geschreven door Klant Tonnaer uit venray op 04-01-2021
  • Beoordeling: 7.2

    Ervaring was goed
    Geschreven door Klant uit venray op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Prettig geholpen en gekregen waarvoor ik kwam.
    Geschreven door Klant Van Stokkem uit venray op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Zeer goede service en deskundig
    Geschreven door Klant uit leunen op 20-12-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Alles conform afspraak geleverd 👍
    Geschreven door Klant uit venray op 18-12-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Goede service voor een mooie prijs met deskundige ondersteuning in de winkel en bij aflevering thuis.
    Geschreven door Klant Aben uit venray op 17-12-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Zeer tevreden met de aankoop smart tv. LG OLED 55 INCHES Even wennen aan de afstandsbediening ... Uiteindelijk wijst dit zich vanzelf. Verdere installatie en connectie met gsm is goed te doen.
    Geschreven door Klant Bouten uit beugen op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Zeer tevreden erg behulpzaam goede service. Wij wonen precies tegenover de Expert dus erg fijn als we iets moeten vragen of als er problemenzijn lopen wij even binnen. Personeel erg vriendelijk
    Geschreven door Klant Cadirci uit venray op 16-12-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Netjes geholpen en al mijn vragen beantwoord. Goede service
    Geschreven door Klant uit sint anthonis op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer deskundig , vriendelijk.
    Geschreven door Klant uit blitterswijck op 16-12-2020
  • Beoordeling: 7.7

    We hebben een DeLonghi koffieautomaat aangeschaft zijn zeer tevreden De koffie smaakt goed het apparaat is zeer handig in te stellen en is makkelijk bedienbaar een aanrader
    Geschreven door Klant uit venray op 16-12-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Alles prima, goede uitleg . Goed bezorgt
    Geschreven door Klant Roodbeen uit well l op 16-12-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Medewerkers hebben verstand van zaken, wordt er zeer goed geholpen en geadviseerd..
    Geschreven door Klant Maas uit oirlo op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Goeie service goed geholpen.
    Geschreven door Klant uit america op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.7

    fijne winkel eerlijk advies
    Geschreven door Klant Swinkels uit venray op 16-12-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Niet tevreden over de tablet omdat ik een wacht woord moet invoeren wat ik niet heb kan er dus niks mee
    Geschreven door Klant Beerkens uit venray op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Snel geholpen met mijn vraag.
    Geschreven door Klant Van Corven uit venray op 16-12-2020