Navigatie

Beoordelingen Expert Vlaardingen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Vlaardingen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Vlaardingen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Suijker 9.7

expert is een goede zaak

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (596)

  • Beoordeling: 9.7

    expert is een goede zaak
    Geschreven door Klant Suijker uit vlaardingen op 27-05-2016
  • Beoordeling: 9.1

    ruime keuze ,voldoende aanbod en snelle levering
    Geschreven door Klant Leer uit hendrik-ido-ambacht op 25-05-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Netjes winkelpersoneel, vlugge levering en snelle montage
    Geschreven door Klant uit schiedam op 25-05-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Vakkennis, super service, snelle levering, heel aardig en correct personeel, ook de bezorgers!!
    Geschreven door Klant uit schiedam (kethel) op 25-05-2016
  • Beoordeling: 8.2

    Altijd leuk snel en goed geholpen
    Geschreven door Klant Horst uit vlaardingen op 25-05-2016
  • Beoordeling: 9.6

    Niet alleen een goede uitleg gekregen in de winkel maar ook de 2 mannen die mijn oude en nieuwe wasmachine naar beneden en boven hebben gedragen ben ik heel dankbaar.
    Geschreven door Klant Rolaff uit vlaardingen op 25-05-2016
  • Beoordeling: 9.0

    In 1 woord, top! Ik ben blij dat dit soort winkels nog bestaan.
    Geschreven door Klant uit rotterdam op 24-05-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Heel goed behandeld door verkoper P v Beek. de Loper 27 Vlaardingen.
    Geschreven door Klant uit vlaardingen op 23-05-2016
  • Beoordeling: 3.9

    zie 1e blad...
    Geschreven door Klant uit rotterdam op 20-05-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Wij komen altijd graag bij Expert. De medewerkers zijn zeer behulpzaam en hebben kennis van alle producten zodat ze goed advies kunnen geven. Wij zijn zeer tevreden! Ook de aflevering door de bezorgers.Helemaal Top!
    Geschreven door Klant uit vlaardingen op 19-05-2016
  • Beoordeling: 8.4

    Wij zijn heel tevreden over Expert, al vele jaren.
    Geschreven door Klant uit vlaardingen op 18-05-2016
  • Beoordeling: 8.2

    Ik ben niet op de website geweest maar in de winkel met de verkoper vind ik prettiger voor de informatie en dat ging Michel(Vlaardingen)uitstekend af. Alleen over de homecinema kan ik nog niets zeggen want die moet nog geleverd worden
    Geschreven door Klant Ravens uit maassluis op 18-05-2016
  • Beoordeling: 8.7

    aanrader, de volgende keer kom ik hier weer. De after-sales is zonder meer uitstekend.
    Geschreven door Klant Holierhoek uit vlaardingen op 18-05-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer vriendelijke en meedenkende en goed advies
    Geschreven door Klant Groenhorst uit schiedam op 18-05-2016
  • Beoordeling: 9.2

    expert is zeker aan te bevelen.
    Geschreven door Klant uit schiedam op 13-05-2016
  • Beoordeling: 7.2

    --
    Geschreven door Klant uit maassluis op 12-05-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Geweldige hulp van Expert! Snel weer een wasmachine op zolder geplaatst
    Geschreven door Klant Moens - Schouten uit maassluis op 12-05-2016
  • Beoordeling: 9.6

    Bij expert krijg je de juiste informatie en zeer goede service.
    Geschreven door Klant Jong uit schiedam op 11-05-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Fijn personeel die de tijd voor je nemen.
    Geschreven door Klant uit schiedam op 05-05-2016
  • Beoordeling: 9.6

    Al jaren klanten en altijd tot volle tevredenheid
    Geschreven door Klant Janzen-kraal uit vlaardingen op 04-05-2016
  • Beoordeling: 7.5

    Op internet een keuze gemaakt. Het product in de winkel was niet aanwezig. De verkoper heeft geprobeerd een winkel product te verkopen. Daarna via de web-sites bestel en in de winkel aflaten leveren. Moest ze overtuigen dat ik het in de winkel wilde afhalen.
    Geschreven door Klant Jong uit vlaardingen op 04-05-2016
  • Beoordeling: 8.9

    Ga zo door en wij blijven komen hoor (indien nodig!)
    Geschreven door Klant Ruigrok uit vlaardingen op 04-05-2016
  • Beoordeling: 8.8

    Goede service, vriendelijk en deskundig??
    Geschreven door Klant Dijk uit vlaardingen op 04-05-2016
  • Beoordeling: 7.5

    Snelle levering en goed advies en service bij aanschaf van onze nieuwe Harman Kardon home cinema set
    Geschreven door Klant Hout uit maassluis op 28-04-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Expert is een goed adres voor allerlei artikelen over elektrische apparaten en vele andere adviesen
    Geschreven door Klant Hoogstad uit vlaardingen op 19-04-2016
  • Beoordeling: 7.5

    goede winkel, goede producten. beetje aan de dure kant. wel klantvriendelijk
    Geschreven door Klant uit vlaardingen op 19-04-2016