Navigatie

Beoordelingen Expert Wijchen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Wijchen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Wijchen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant V. den Heuvel 6.7

Er was een misverstand bij de werking van de droger. De bak in de machine moest geleegd worden. Dat kon niet via de afvoer wasmachine. Opeens zei de monteur, ik kan een t stuk plaatsen Dan kan het wel ,dat kost 10 euro. Doe maar zei ik en bij afrekening zei hij laat die 10 euro maar zitten. Later zag ik op de offerte dat er 12.50 euro in rekening was gebracht.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1141)

  • Beoordeling: 6.7

    Er was een misverstand bij de werking van de droger. De bak in de machine moest geleegd worden. Dat kon niet via de afvoer wasmachine. Opeens zei de monteur, ik kan een t stuk plaatsen Dan kan het wel ,dat kost 10 euro. Doe maar zei ik en bij afrekening zei hij laat die 10 euro maar zitten. Later zag ik op de offerte dat er 12.50 euro in rekening was gebracht.
    Geschreven door Klant V. den Heuvel uit wijchen op 17-04-2023
  • Beoordeling: 5.2

    Koop niks bij expert Wijchen... Iets kopen is zo gedaan echter een prettige ervaring bieden dat is niet gelukt door uw brutale asociale medewerker!
    Geschreven door Klant Knoops uit wijchen op 14-04-2023
  • Beoordeling: 8.9

    Expert is zeker aan te raden,degelijk product waar ze achter staan goede garantie en levering cq plaatsing installatie
    Geschreven door Klant Janssens uit wijchen op 13-04-2023
  • Beoordeling: 8.5

    wordt goed geholpen
    Geschreven door Klant Bakx uit wijchen op 04-04-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Tevreden met deze aankoop
    Geschreven door Klant uit wijchen op 01-04-2023
  • Beoordeling: 7.9

    Service naar de klant is uitstekend!! Zelfs hulp aan huis.
    Geschreven door Klant uit wijchen op 31-03-2023
  • Beoordeling: 9.8

    Klantvriendelijk
    Geschreven door Klant uit hernen op 31-03-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service
    Geschreven door Klant uit wijchen op 29-03-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Bij de Expert in Wijchen daar heb ik prettige ervaringen mee. Dit is ook de reden dat ik daar regelmatig kom.
    Geschreven door Klant Strik uit wijchen op 28-03-2023
  • Beoordeling: 9.6

    Vriendelijke medewerkers, goed advies en ruime keuze.
    Geschreven door Klant uit wijchen op 27-03-2023
  • Beoordeling: 8.7

    Kwaliteit ,vriendelijk en deskundigheid . Meegedacht met de wensen van de klant.
    Geschreven door Klant uit wijchen op 23-03-2023
  • Beoordeling: 8.9

    De gehele service in de winkel bij levering en bij reparatie is super goed en de prijs is ook redelijk goed.
    Geschreven door Klant uit bergharen op 22-03-2023
  • Beoordeling: 9.8

    Hoogwaardige
    Geschreven door Klant uit wijchen op 22-03-2023
  • Beoordeling: 8.8

    Wij kopen graag bij Expert. De medewerkers zijn niet opdringerig maar helpen prima zodra ze merken dat je een van hen wilt spreken. Goede producten en prima advies welk product het beste overeenkomt met wat je nodig hebt. Sommige dingen kun je elders goedkoper krijgen maar advies en service zijn vaak belangrijker.
    Geschreven door Klant uit wijchen op 21-03-2023
  • Beoordeling: 9.4

    Super fijne persoonlijke benadering.
    Geschreven door Klant Uden uit balgoij op 17-03-2023
  • Beoordeling: 8.5

    Uitstekende service
    Geschreven door Klant uit wijchen op 17-03-2023
  • Beoordeling: 7.5

    Onze ervaring van Expert Wijchen is goed.
    Geschreven door Klant uit wijchen op 17-03-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Alleen maar zeer positieve ervaringen op alle gebieden, voor mij de perfecte winkel………in Wijchen👍
    Geschreven door Klant Verharen uit wijchen op 16-03-2023
  • Beoordeling: 8.6

    Expertise bij de medewerkers en een goede service bij de bezorgservice
    Geschreven door Klant Peters uit balgoij op 16-03-2023
  • Beoordeling: 9.9

    Elektrische deken die het niet meer deed is vervangen voor een nieuwe. Dat is service!
    Geschreven door Klant Reichgelt uit wijchen op 16-03-2023
  • Beoordeling: 6.5

    Betere terug koppeling als de klant iets besteld heeft
    Geschreven door Klant Albers uit wijchen op 13-03-2023
  • Beoordeling: 9.5

    Zoek niet verder als u een product wilt kopen ga direct naar Expert Wijchen. Wij hebben er al jaren uitstekende ervaringen opgedaan.
    Geschreven door Klant uit wijchen op 13-03-2023
  • Beoordeling: 8.4

    goede voorlichting mbt produkt ,technische goede zorg bij aflevering cq plaatsing
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 10-03-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Super bedrijf
    Geschreven door Klant uit wijchen op 10-03-2023
  • Beoordeling: 8.0

    Goede en snelle service
    Geschreven door Klant Burgers uit wijchen op 07-03-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Expert is sinds lange tijd \'hofleverancier\' Dus goed, tevreden
    Geschreven door Klant Bos uit wijchen op 06-03-2023
  • Beoordeling: 8.4

    Goede service bij het installeren en plaatsen van het product !
    Geschreven door Klant uit wijchen op 04-03-2023
  • Beoordeling: 9.2

    Naar expert gaan is altijd een feest, en ook daarna ben ik blij als ik er ben geweest
    Geschreven door Klant Van den Bogaard uit wijchen op 28-02-2023
  • Beoordeling: 8.0

    Zie eerdere opmerking
    Geschreven door Klant uit wijchen op 24-02-2023
  • Beoordeling: 9.4

    Zeer goede informatie en advies door ervaren medewerkers. Vriendelijke benadering, zeer goede sevice
    Geschreven door Klant Schoonhoven uit wijchen op 24-02-2023