Navigatie

Beoordelingen Expert Wijchen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Wijchen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Wijchen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.1

Zo fijn om je vragen te kunnen stellen in een winkel, waar de medewerker actief meedenkt. Oók bij een product van een paar tientjes.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1141)

  • Beoordeling: 8.1

    Zo fijn om je vragen te kunnen stellen in een winkel, waar de medewerker actief meedenkt. Oók bij een product van een paar tientjes.
    Geschreven door Klant uit wijchen op 23-02-2023
  • Beoordeling: 4.5

    Slechte uitleg
    Geschreven door Klant uit wijchen op 23-02-2023
  • Beoordeling: 8.3

    ... duidelijk ... informatief
    Geschreven door Klant Koning uit wijchen op 23-02-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Ik koop vaker bij Expert Wijchen omdat dit voor mij het meest praktisch is maar ook vanwege het fijne en betrokken personeel dat met je meedenkt.
    Geschreven door Klant uit wijchen op 23-02-2023
  • Beoordeling: 9.6

    👍😃zeer tevreden
    Geschreven door Klant uit wijchen op 17-02-2023
  • Beoordeling: 9.8

    Goede service, vriendelijke medewerkers.
    Geschreven door Klant Derks uit groesbeek op 15-02-2023
  • Beoordeling: 9.6

    Fijne winkel met deskundige en zeer vriendelijke medewerkers die je altijd zeer goed helpen en adviseren.
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 02-02-2023
  • Beoordeling: 8.7

    Hele fijne winkel super personeel die er werken..ik zou zeggen als je iets nodig heb loop daar naar binnen!!
    Geschreven door Klant Groot uit wijchen op 30-01-2023
  • Beoordeling: 6.8

    zoals gemeld, verkoop ging normaal, tijdstip levering werd telkens uitgesteld, dus net goed.
    Geschreven door Klant uit wijchen op 27-01-2023
  • Beoordeling: 8.0

    wij zijn zeer tevreden
    Geschreven door Klant Coenen uit wijchen op 27-01-2023
  • Beoordeling: 10.0

    een 10 voor advies en een 10 voor de uitleg en een 10 voor attent maken van andere merken en prijzen en benaderd worden als persoon en niet zomaar snel un klant weghelpen
    Geschreven door Klant uit wijchen op 26-01-2023
  • Beoordeling: 5.3

    Voor de producten kan je hier naar toe gaan. Daar is niets mis mee.
    Geschreven door Klant uit wijchen op 24-01-2023
  • Beoordeling: 9.5

    Hele mooie acties bij Expert. Super blij met mijn aankoop die bij Expert beduidend goedkoper was dan ergens anders.
    Geschreven door Klant uit tiel op 19-01-2023
  • Beoordeling: 7.9

    Vraag advies aan de verkoper
    Geschreven door Klant uit overasselt op 18-01-2023
  • Beoordeling: 8.9

    Aanbevolen wegens klantvriendelijkheid en goede service
    Geschreven door Klant uit wijchen op 16-01-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Goede kennis van zaken. Vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit alverna op 13-01-2023
  • Beoordeling: 9.6

    Fijne winkel waar je goed en deskundig wordt geholpen.
    Geschreven door Klant uit wijchen op 09-01-2023
  • Beoordeling: 9.6

    Goede service
    Geschreven door Klant uit wijchen op 09-01-2023
  • Beoordeling: 9.0

    Zeer goed advies gekregen in de winkel. Verkoper weet wat hij verkoopt.
    Geschreven door Klant uit wijchen op 04-01-2023
  • Beoordeling: 7.7

    Prima deskundig geholpen.
    Geschreven door Klant uit wijchen op 02-01-2023
  • Beoordeling: 9.9

    Wij kunnen deze winkel zeer aan bevelen. Top zaak
    Geschreven door Klant De Lang uit ewijk op 30-12-2022
  • Beoordeling: 6.1

    Ze vertellen voor aan koop niet de opties van een produkt.moet je zelf maar achter komen.
    Geschreven door Klant uit wijchen op 28-12-2022
  • Beoordeling: 9.5

    Antwoorden spreken voor zich.
    Geschreven door Klant uit malden op 27-12-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Zo door gaan
    Geschreven door Klant Geurts uit nijmegen op 27-12-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Hulpvaardig, beleefd personeel. Zowel bij telefonische bestelling als bij afhalen in de Wijchense winkel.
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 27-12-2022
  • Beoordeling: 8.8

    Deskundig en klantvriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant Van Hoven uit wijchen op 23-12-2022
  • Beoordeling: 8.5

    Goede service en kennis van producten
    Geschreven door Klant uit wychen op 22-12-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Gewoon een makkelijke winkel waar je echt persoonlijk geholpen wordt.
    Geschreven door Klant uit wijchen op 19-12-2022
  • Beoordeling: 7.3

    Expert heeft prima medewerkers, die je als klant professioneel helpen en van goed advies voorzien
    Geschreven door Klant uit wijchen op 14-12-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Ik ben al zeker 30 jaar klant bij expert en altijd tot grote tevredenheid geholpen.
    Geschreven door Klant Van Herkhuizen uit wijchen op 12-12-2022