Navigatie

Beoordelingen Expert Zwolle

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Zwolle die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Zwolle. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.3

Op de dag van leveren is er iets mis gegaan in de planning. Heb hier over gebeld en nog geen 30 minuten later was het al recht gezet. Prima service en verkoop van het product in de winkel ook dik in orde. Veel verstand van zaken en aandacht voor de klant. Fijne manier van werken die ik persoonlijk erg op prijs stel.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (82)

  • Beoordeling: 8.3

    Op de dag van leveren is er iets mis gegaan in de planning. Heb hier over gebeld en nog geen 30 minuten later was het al recht gezet. Prima service en verkoop van het product in de winkel ook dik in orde. Veel verstand van zaken en aandacht voor de klant. Fijne manier van werken die ik persoonlijk erg op prijs stel.
    Geschreven door Klant uit zwolle op 22-10-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Alles wat je wenst aan service,klantvriendelijkheid,meedenkend alles wat je wenst vind je hier
    Geschreven door Klant Bergman-mol uit wijhe op 20-10-2021
  • Beoordeling: 10.0

    snelle en goede service en levering Prima geholpen
    Geschreven door Klant Frion uit zwolle op 20-10-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Eén werkdag later af te halen dan volgens website. Verder uitstekend.
    Geschreven door Klant uit zwolle op 20-10-2021
  • Beoordeling: 8.7

    expert is een klassieke witgoed winkel met een modern assortiment en een super service
    Geschreven door Klant Mateboer uit zwolle op 13-09-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Goede winkel
    Geschreven door Klant uit zwolle op 08-09-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Goede indruk
    Geschreven door Klant Fidder uit zwolle op 07-09-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Een winkel met nog persoonlijke goede service!!
    Geschreven door Klant Schra uit zwolle op 25-08-2021
  • Beoordeling: 8.2

    bij aankoop van diverse apparaten komt mijn keuze eerst naar expert.
    Geschreven door Klant uit zwolle op 24-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Toppers want het personeel is behulpzaam weten veel en geven goede adviezen en denken met je mee
    Geschreven door Klant Bongers uit zwolle op 28-07-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Prima koel-vriescombinatie met een perfecte service ;)
    Geschreven door Klant uit zwolle op 28-07-2021
  • Beoordeling: 4.2

    Kijk heel goed van tevoren of het product op voorraad is bij uw plaatselijke expert, bel!
    Geschreven door Klant uit zwolle op 09-07-2021
  • Beoordeling: 8.8

    word goed geholpen en goede uitleg over product. Aanrader.
    Geschreven door Klant uit zwolle op 28-05-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Zowel tijdens de aankoop in de winkel als ook de service met installeren was TOP!!
    Geschreven door Klant uit zwolle op 27-05-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Ik wacht nog op de goederen ,dus kan ik nog geen oordeel geven.
    Geschreven door Klant uit zwolle westenholte op 15-04-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Deskundig personeel; goede uitleg.
    Geschreven door Klant uit zwolle op 15-04-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Goed en meedenkende verkoper
    Geschreven door Klant Duurzaam Techniek Weijers uit almelo op 30-03-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Weer een plezierige ervaring met Team Expert Zwolle zuid. Bestelling telefonisch gedaan, en zoals afgesproken thuis afgeleverd, inclusief uitleg en instructie over gebruik van het product.
    Geschreven door Klant Van der Burg uit dalfsen op 15-03-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Goede service,advies,tips Komen er al jaren
    Geschreven door Klant uit wijhe op 15-03-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Prettige mensen. Goed advies. Denken mee.
    Geschreven door Klant Soer uit zwolle op 16-02-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Kortweg gezegd uitstekend
    Geschreven door Klant Kuiper uit zwolle op 10-02-2021
  • Beoordeling: 8.6

    We zijn tevreden over het proces dat tot koop heeft geleid maar we hebben het product nog niet ontvangen dus we kunnen niet over de kwaliteit van het geleverde product en service oordelen
    Geschreven door Klant Holtkamp uit zwolle op 02-02-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Goede informatie, goede service en levering (helemaal tot op zolder!) van onze lokale Expert in Zwolle. Toen de vriezer niet door de trapopgang bleek te passen, hebben ze hem zonder gedoe kosteloos teruggenomen en hebben we een nieuwe besteld. Topservice!
    Geschreven door Klant uit zwolle op 24-01-2021
  • Beoordeling: 9.4

    ..
    Geschreven door Klant uit sint agatha op 21-01-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Al jaren zeer tevreden over expert.
    Geschreven door Klant Van Es uit zwolle op 06-01-2021
  • Beoordeling: 9.3

    het verplaatsen van de wasmachine werd voortvarend gedaan en de plaatsing van de droger werd kundig uitgevoerd.
    Geschreven door Klant Colijn uit zwolle op 24-12-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Binnen 3 dagen een nw. inbouwafwasmachine geleverd, en dat een week voor de kerstdagen. Goede advisering om een goede/juiste keuze te maken.
    Geschreven door Klant Van der Burg uit dalfsen op 23-12-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Expert Zwolle zuid is een écht service gericht bedrijf. 1x iets goeds gevonden, niet meer veranderen .
    Geschreven door Klant Vvv Europa uit zwolle op 21-12-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Zeer goede service en bezorging. Echt een aanrader. Al jaren.
    Geschreven door Klant Van Weezep uit zwolle op 06-11-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Goede en duidelijke service. Deskundigheid is zeker aanwezig Keuze en aanbod in het artikel is dun. Maar wij hadden van tevoren al is informatie ingewonnen.
    Geschreven door Klant uit zwolle op 30-10-2020