Navigatie

Beoordelingen Expert Amsterdam

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Amsterdam die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Amsterdam. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Legue 9.3

geen spijt van de juiste winkel

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1594)

  • Beoordeling: 9.3

    geen spijt van de juiste winkel
    Geschreven door Klant Legue uit amsterdam op 11-12-2023
  • Beoordeling: 9.2

    Zeer zorgvuldig en uitstekend geholpen
    Geschreven door Klant uit amstelveen op 11-12-2023
  • Beoordeling: 9.5

    Ben zeer tevreden over de hele afhandeling van de bestelling. De offerte werd snel gestuurd en het installeren was binnen korte tijd. Hele prettige monteurs
    Geschreven door Klant Koelink uit amstelveen op 11-12-2023
  • Beoordeling: 9.9

    Ik verkies bij een dergelijke aankoop een fysieke winkel waar ik goed geadviseerd wordt. Ik had mijn keuze eigenlijk al gemaakt middels de recente test van de Consumentenbond en ik wilde trouw blijven aan het merk van mijn oude tv. Toch werd door het advies mijn keuze net even anders
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 11-12-2023
  • Beoordeling: 9.9

    Ik kom hier al jaren!! Vriendelijk behulpzaam personeel die de tijd voor je nemen om alles goed uit te leggen en goed advies te geven. Top service.
    Geschreven door Klant Everaars uit amsterdam op 11-12-2023
  • Beoordeling: 7.9

    Deskundige medewerker en goede service.
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 11-12-2023
  • Beoordeling: 8.7

    Een aanrader om voortaan bij Expert te kopen.
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 11-12-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekende service en advies zowel in de winkel als bij de bezorging en plaatsing.
    Geschreven door Klant Meelker uit amsterdam op 11-12-2023
  • Beoordeling: 9.6

    Snelle en vriendelijke behandeling. Goed meedenken met mijn probleem.
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 11-12-2023
  • Beoordeling: 8.1

    Bij het aanschaffen van een wasmachine is ook de service na de koop van groot belang daarom heb ik bij expert gekocht
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 11-12-2023
  • Beoordeling: 9.3

    prima geholpen in winkel goede uitleg keurig thuisbezorgd en gemonteerd
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 11-12-2023
  • Beoordeling: 9.7

    Gewoon top
    Geschreven door Klant Vork uit amstelveen op 11-12-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Wij kopen al jaren al ons \"witgoed\" bij Expert (Bushoff zoals het vroeger heette). De persoonlijke service staat er nog ouderwets hoog in het vaandel.
    Geschreven door Klant Nassenstein uit amsterdam op 27-11-2023
  • Beoordeling: 8.9

    Gewoon goe
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 21-11-2023
  • Beoordeling: 8.7

    prettig en kundig
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 17-11-2023
  • Beoordeling: 9.7

    Alles ging naar wensen
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 14-11-2023
  • Beoordeling: 9.6

    Zoals altijd goed geholpen
    Geschreven door Klant Barend uit amstelveen op 14-11-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Ik ben kundig geholpen en het bezorgen en plaatsen ging zeer goed zeker aan te bevelen
    Geschreven door Klant Stern uit amstelveen op 13-11-2023
  • Beoordeling: 9.3

    Fijne winkel en medewerkers persoonlijke aandacht
    Geschreven door Klant Roest uit amsterdam op 13-11-2023
  • Beoordeling: 8.3

    Prima ervaring
    Geschreven door Klant Nieuwenburg uit amstelveen op 11-11-2023
  • Beoordeling: 8.6

    Goede deskundige service. Hij nam de tijd voor mij om mij goed in te informeren over de verschillende produkten.
    Geschreven door Klant Knol uit amstelveen op 10-11-2023
  • Beoordeling: 8.6

    Goede en persoonlijke service .. . vriendelijk en flexibel . . en zelfs de nazorg is excellent
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 09-11-2023
  • Beoordeling: 6.4

    In essentie goed.Wij zijn ouderen. Derhalve echter, bij de installatie geen proactieve houding cq controle of we de afstandsbediening wel begrepen.Het zeer gericht richten naar de sensor kregen we later door.Vinden van programma\'s nog niet mogelijk.Gelukkig onze oude afstand bed. nog functioneel
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 09-11-2023
  • Beoordeling: 6.4

    Gekochte kruimeldieffilter wel erg duur
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 08-11-2023
  • Beoordeling: 9.5

    Aandacht bij de vragen. Duidelijke communicatie. Goede service.
    Geschreven door Klant De Kloet uit amsterdam op 07-11-2023
  • Beoordeling: 9.4

    een top ervaring. keus genoeg
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 07-11-2023
  • Beoordeling: 9.8

    een hele fijne winkel met deskundig personeel en zijn zeer vriendelijk
    Geschreven door Klant Schoppers uit amstelveen op 07-11-2023
  • Beoordeling: 8.2

    Goede producten. Uitgebreid assortiment. Klantvriendelijk.
    Geschreven door Klant Houwink uit amsterdam op 07-11-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Ik ben prettig geholpen in de winkel met deskundig advies. Geen massa gebeuren, maar persoonlijke aandacht voor de klant.
    Geschreven door Klant Schrijer uit amsterdam op 07-11-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Kom in de winkel en vraag naar Chris, hij heeft 100 jaar ervaring en licht deskundig voor
    Geschreven door Klant uit assendelft op 07-11-2023