Navigatie

Beoordelingen Expert Amsterdam

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Amsterdam die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Amsterdam. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Driesse 7.7

Prima geholpen bestelling op tijd geleverd vriendelijke mensen

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1596)

  • Beoordeling: 7.7

    Prima geholpen bestelling op tijd geleverd vriendelijke mensen
    Geschreven door Klant Driesse uit amsterdam op 13-06-2023
  • Beoordeling: 10.0

    heb ikal als eerstegemeld
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 12-06-2023
  • Beoordeling: 9.0

    heb ik zojuist al gedaan
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 12-06-2023
  • Beoordeling: 8.6

    gewoon naar de winkel gaan en niet online shoppen!!
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 09-06-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Al 10-tallen jaren klant bij Buschhoff Expert. Geweldige service en producten; er is geen betere.
    Geschreven door Klant Kerstiens uit amstelveen op 07-06-2023
  • Beoordeling: 8.8

    Top winkel
    Geschreven door Klant De Paus uit amstelveen op 06-06-2023
  • Beoordeling: 8.5

    KLANT VRIENDELIJK GOEDE SERVICE IK BEN BLIJ DAT ER NOG VAN DIT SOORT WINKELS ZIJN DIE OOK ALTIJD MEE DENKEN EN OPLOSSINGEN ZOEKEN VOOR DE KLANT
    Geschreven door Klant Broek uit amsterdam op 05-06-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Prima winkel. Goed personeel. Aandacht en tijd voor de koper.
    Geschreven door Klant Hofmeijer uit amsterdam op 05-06-2023
  • Beoordeling: 8.2

    Prettig vlotte bediening in winkel en professioneel aan huis!
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 30-05-2023
  • Beoordeling: 7.7

    Toen ik me nog aan het oriënteren was voor een tv en bij deze Expert naar binnen stapte, had ik een leuk gesprek met de verkoper. Thuis heb ik de tv telefonisch besteld omdat ik de (kleine) omzet van de (kleine) tv hen gunde. Bij het afhalen van de tv ging het óók soepel. Kortom...een fijne winkel!
    Geschreven door Klant uit mijdrecht op 26-05-2023
  • Beoordeling: 9.0

    Een snelle, vakkundige service met zeer ervaren werknemers
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 25-05-2023
  • Beoordeling: 7.4

    Ben blij met mijn nieuwe ijskast.Goede service en houden zich keurig aan de afgesproken levertijd.
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 24-05-2023
  • Beoordeling: 9.8

    Ik ben heel tevreden. Service in de winkel en bij aflevering goed.
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 22-05-2023
  • Beoordeling: 9.9

    Bij een Amerikaanse koelkast is bezorging een belangrijk deel can de service. Ze hebben gedaan wat afgesproken was. Prima dus.
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 18-05-2023
  • Beoordeling: 7.8

    Oké, goede service
    Geschreven door Klant uit amstelveen op 17-05-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Expert was al een ervaring voor mij in het verleden maar heb de zaak weer terug gevonden.Vanwege de vriendelijkheid en goede service.
    Geschreven door Klant Bonsink uit amsterdam op 17-05-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Goede advies ze denken met je mee, leg je probleem uit en wat je zoekt ze geven jou altijd goeden uitleg.
    Geschreven door Klant Oudeweetering Zandstra uit uithoorn op 17-05-2023
  • Beoordeling: 9.6

    Zeer klant- & oplossingsgerichte service. Heel fijn. Aanrader.
    Geschreven door Klant Voute uit amsterdam op 14-05-2023
  • Beoordeling: 9.0

    Stuur familie en vrienden naar Expert in Buitenveldert, en ze zíjn allemaal tevreden
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 13-05-2023
  • Beoordeling: 8.2

    De bezorgers van mijn nieuwe wasmachine hebben deze met uiterste krachtsinspanning naar twee-hoog getild zonder schade onderweg, maar de aansluiting is slordig gedaan en veel geknoei met water. Ook is er een kastdeurtje ontzet geraakt. Dat viel me een beetje tegen van Expert. Niet heel ernstig, maar toch vervelend. In mijn gevoel hadden ze nogal haast.
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 10-05-2023
  • Beoordeling: 9.8

    Geen behoefte aan een review.
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 10-05-2023
  • Beoordeling: 7.7

    Een en ander was een noodsprong. Ben uitermate tevreden over de wijze waarop ik uit de nood geholpen werd.
    Geschreven door Klant Deckers uit amstelveen op 09-05-2023
  • Beoordeling: 9.1

    gewoon prima.
    Geschreven door Klant Cramer uit amsterdam op 09-05-2023
  • Beoordeling: 8.4

    Zeer goed en vakkundig behandelt.
    Geschreven door Klant Blom uit amsterdam op 09-05-2023
  • Beoordeling: 9.2

    Samen met de verkoper een goede keus gemaakt
    Geschreven door Klant Van Amsterdam uit amstelveen op 08-05-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Moet mijn wasmachine nog uitproberen. Weet dus nog niet of dat probleemloos zal gaan. Verwacht van wel.
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 08-05-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Beste prijs/kwaliteit verhouding met profesionele team die doet wat hij belooft
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 05-05-2023
  • Beoordeling: 9.8

    vrijdag besteld wasmachine zaterdag bezorgd. super snel.dank daar voor.
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 04-05-2023
  • Beoordeling: 10.0

    De aandacht en de uitleg bij de geleverde producten zijn voor mij zeer belangrijk en die heb ik bij alle aankopen ervaren.
    Geschreven door Klant uit badhoevedorp op 02-05-2023
  • Beoordeling: 9.0

    Prima geholpen bij Expert bij de aankoop van een inbouw koelkast. Goed geluisterd naar mijn verhaal. En daarna een offerte gekregen met een goed aanbod. Keurig op de afgesproken tijd geleverd en vakkundig ingebouwd. Al met al een prima ervaring. Zodanig dat ik weet waar ik mijn overige keukenapparatuur ga kopen bij vervanging. Toppers zijn het.
    Geschreven door Klant De Jong uit amsterdam op 01-05-2023