Navigatie

Beoordelingen Expert Beuningen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Beuningen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Beuningen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Jansen 9.1

mooi en ruim gesorteerde winkel en nog persoonlijke service (dus voor mij geen internet)

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (747)

  • Beoordeling: 9.1

    mooi en ruim gesorteerde winkel en nog persoonlijke service (dus voor mij geen internet)
    Geschreven door Klant Jansen uit beuningen op 18-01-2016
  • Beoordeling: 8.2

    Wij hebben 23 jaar apparatuur gekocht bij de Expert en altijd na volle tevredenheid. Prima service, altijd vriendelijk en wij voelen ons gewenst als klant. Ook bij een mankement doen ze er alles aan om het zo snel mogelijk te (laten) verhelpen.
    Geschreven door Klant Roos uit beuningen op 18-01-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Het gegeven advies was goed. Jammer dat de inbouw van de machine niet bij de prijs inbegrepen was. Een ander bedrijf kon hetzelfde apparaat leveren voor exact dezelfde prijs, maar daar hoorde de inbouw wel bij.
    Geschreven door Klant uit beuningen op 12-01-2016
  • Beoordeling: 9.4

    Geen ervaring mee.
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 12-01-2016
  • Beoordeling: 8.7

    word altijd goed en snel geholpen goede service
    Geschreven door Klant uit beuningen op 01-01-2016
  • Beoordeling: 7.7

    goed
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 31-12-2015
  • Beoordeling: 8.0

    Ik heb als klant het zeer prettig ervaren hoe wij geholpen zijn!
    Geschreven door Klant Hermens uit nijmegen op 30-12-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Ik bestelde op 23 december een gourmetset. Dezelfde middag zou die geleverd kunnen worden. Vervolgens werd ik gebeld met de vraag of ik thuis was op de tijd dat de bezorger zou komen. De set werd vervolgens binnen een uur geleverd! Hele snelle service dus, en dat vlak voor kerst. Super!
    Geschreven door Klant uit druten op 29-12-2015
  • Beoordeling: 8.1

    Expert in Beuningen heeft bekwaam personeel die met je meedenken en eerlijk advies geven. Een fijne winkel om binnen te kunnen lopen.
    Geschreven door Klant uit beuningen op 29-12-2015
  • Beoordeling: 9.0

    Goede service, snelle afspraak met een kleine marge in tijd.
    Geschreven door Klant Hasselman uit beuningen op 18-12-2015
  • Beoordeling: 7.6

    Goede ervaring! Prima service, snelle levering. Personeel erg behulpzaam.
    Geschreven door Klant uit beuningen gld op 10-12-2015
  • Beoordeling: 8.3

    goede winkel, fijne service en kennis in huis
    Geschreven door Klant Schuit uit ewijk op 03-12-2015
  • Beoordeling: 7.2

    Nette behandeling, Mijn e-reader die ik bij Expert kocht werkte niet, ik mocht de keuze maken of het geld terug of wachten tot er een nieuwe voorradig was. Was daar super tevreden over.
    Geschreven door Klant uit ewijk op 03-12-2015
  • Beoordeling: 8.6

    Prima product, prima service; kortom tevreden.
    Geschreven door Klant uit beuningen op 03-12-2015
  • Beoordeling: 8.1

    Prima winkel goed bereikbaar en service
    Geschreven door Klant Smits uit weurt op 03-12-2015
  • Beoordeling: 9.5

    De expert winkel in beuningen is een hele fijne winkel! Goed,uitgebreid assortiment, deskundig personeel, heel vriendelijk personeel en goede service! Een topper in ons winkelcentrum!
    Geschreven door Klant Hendriks uit beuningen op 03-12-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Expert heeft deskundig personeel wat ook goed advies geeft m.b.t. je eigen situatie. Wij zijn zeer tevreden met de service van Expert.
    Geschreven door Klant Verhulsdonck uit nijmegen op 02-12-2015
  • Beoordeling: 7.7

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit winssen op 27-11-2015
  • Beoordeling: 7.4

    prima winkel en handig in het dorp.
    Geschreven door Klant uit weurt op 26-11-2015
  • Beoordeling: 7.4

    Nette winkel met voldoende overzicht. Ondanks dat de keus beperkt is word je goed geholpen en krijg je alle benodigde informatie. De prijs en de kwaliteit is voldoende.
    Geschreven door Klant uit beuningen op 19-11-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Ik ben zeer tevreden over de service en het advies van Expert in Beuningen. We werden prettig geholpen en het voelde vertrouwd. Bij een volgende aankoop ga Ik eerst naar Expert in Beuningen!
    Geschreven door Klant Niessink uit beuningen op 19-11-2015
  • Beoordeling: 7.8

    vriendelijke, snelle, bekwame mensen die tijd inruimen en duidelijke info verstrekken over de wensen van de klanten
    Geschreven door Klant uit beuningen op 12-11-2015
  • Beoordeling: 7.3

    klantvriendelijke snelle afhandeling van een bestelling.
    Geschreven door Klant Heumen uit ewijk op 12-11-2015
  • Beoordeling: 8.3

    We hebben hier in Beuningen maar een winkel waar je op elektrisch gebied dingen kunt kopen. Daarom dient men ook ruim gesorteerd te wezen en kennis van zaken te hebben. zonder opdringerig te wezen , dat is bij Expert Beuningen allemaal voor handen
    Geschreven door Klant Lyon uit beuningen op 12-11-2015
  • Beoordeling: 7.3

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit beuningen op 30-10-2015
  • Beoordeling: 8.7

    Wij houden van een goede en vriendelijke service en die hebben wij bij Expert gekregen. Een aanbeveling waart.
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 29-10-2015
  • Beoordeling: 8.3

    Ik ben zelf niet in de winkel geweest, heb alleen contact gehad met een verkoper aan de telefoon, maar ik heb toch een prima service gehad. Ik belde voor informatie, maar mijn bestelling kon meteen telefonisch afgehandeld worden. Ik kreeg mijn koelkastje voor de internetprijs terwijl de prijs in de winkel wat hoger was. Er zat een deuk in de koelkast toen die bezorgd werd. Die had ik zelf niet eens gezien, maar de bezorger wel. Hij heeft meteen het filiaal gebeld en nog geen 2 dagen later werd de koelkast kosteloos omgeruild. Klasse. Het koelkastje (Inventum KK501) blijkt precies te zijn wat ik ervan verwacht had: compact maar toch ruim genoeg, het koelt goed en de rekjes in de deur zijn uitneembaar zodat je ze gemakkelijk kunt afwassen.
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 29-10-2015
  • Beoordeling: 8.3

    Expert daar kan je op rekenen.
    Geschreven door Klant uit beuningen op 29-10-2015
  • Beoordeling: 7.9

    Winkel is voor mij goed bereikbaar (Beuningen). Vooraf op internet verkennen en daarna in de winkel product bekijken en laten informeren door de verkoper. Dan beslissen kopen ja of nee!
    Geschreven door Klant uit weurt op 25-10-2015
  • Beoordeling: 8.4

    Gratis naar de eerste verdieping gebracht en aangesloten!! Vergeleken bij BCC waar ik 15 euro per apparaat moest betalen vind ik dit top service van Expert!
    Geschreven door Dhr Spee uit druten op 24-10-2015