Navigatie

Beoordelingen Expert Beuningen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Beuningen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Beuningen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van Loveren Tankstations Bv 10.0

Vakmensen die weten waar ze het over hebben en gedegen advies geven en afspraken nakomen. De bezorger heeft de vaatwasser deskundig ingebouwd en uitleg gegeven over de werking van de vaatwasser. Blij mee!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (568)

  • Beoordeling: 10.0

    Vakmensen die weten waar ze het over hebben en gedegen advies geven en afspraken nakomen. De bezorger heeft de vaatwasser deskundig ingebouwd en uitleg gegeven over de werking van de vaatwasser. Blij mee!
    Geschreven door Klant Van Loveren Tankstations Bv uit beuningen gld op 03-08-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Expert is een betrouwbaar en klantvriendelijk. Aangevelingswaardig.
    Geschreven door Klant uit beuningen op 03-08-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Expert Beuningen is een fijne winkel met uitstekende, deskundige medewerkers. De 1,5 mtr regeling is perfect geregeld. Een echte aanrader om daar een aankoop te doen.....👍
    Geschreven door Klant Kwakernaat uit beuningen op 03-08-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Wij waren op zoek naar een inbouwkoelkast. De site is er niet echt duidelijk in. Wij zijn in de winkel snel en vriendelijk geholpen. Op snel termijn kon iemand komen inmeten en advies geven. En we hadden de koelkast snel geleverd. Wij zijn tevreden over het gehele proces.
    Geschreven door Klant uit beuningen gld op 30-07-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Goed geholpen en geïnformeerd over het product Installatie zorgvuldig en netjes gedaan
    Geschreven door Klant Post uit beuningen gld op 27-07-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Prima service nette behandeling voor herhaling vatbaar Toppie
    Geschreven door Klant Van Der Heijden uit druten op 20-07-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Ik ben prima geholpen en ook het afleveren was goed verzorgd.
    Geschreven door Klant Te Braake uit weurt op 17-07-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Levering op tijd volgens afspraak
    Geschreven door Klant Brouwer uit ewijk op 10-07-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Wij kopen alles bij de Expert in Beuningen. We worden altijd zeer vriendelijk en met genoeg kennis geholpen. De service is altijd uitstekend. Dus we zijn een zeer tevreden klant.
    Geschreven door Klant De Leng uit weurt op 07-07-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Super goede service, betrouwbaar, vriendelijk en kennis in huis.
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 03-07-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Prima service met vriendelijke behandeling
    Geschreven door Klant uit beuningen op 30-06-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Kijk nooit op de site, woon 100 m van de winkel.
    Geschreven door Klant uit beuningen op 26-06-2020
  • Beoordeling: 8.1

    x
    Geschreven door Klant uit ewijk op 26-06-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Ben naar Expert Beuningen geweest, geholpen door Mathijn. Straalt vertrouwen uit. Ben goed geholpen. Deskundig personeel denkt mee, bedenkt een oplossing bij een eventueel probleem. Prijs/ kwaliteit is goed en Fantastische Monteur. Houden zich aan afspraken.
    Geschreven door Klant Dorand uit nijmegen op 25-06-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Geen
    Geschreven door Klant uit beuningen op 18-06-2020
  • Beoordeling: 9.9

    fijn geholpen goede service top
    Geschreven door Klant uit beuningen op 17-06-2020
  • Beoordeling: 9.4

    zeer goed !!
    Geschreven door Klant Roelse uit beuningen op 10-06-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Expert Beuningen heeft een uitstekende bediening met ruime ervaring en een prima service, het werkt allemaal volgens afspraak
    Geschreven door Klant uit wijchen op 08-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Mooie koelkast voor mooie prijs! Precies wat ik zocht voor in de ruimte die ik had. Elders geprobeerd...nergens leverbaar. Hier wel dus helemaal tevreden!
    Geschreven door Klant Van Der List uit nijmegen op 03-06-2020
  • Beoordeling: 8.8

    A
    Geschreven door Klant uit beuningen op 27-05-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Top winkel en top service!!
    Geschreven door Klant uit beuningen op 25-05-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Goede sfeer en zeer goede hulp bij aankoop tv
    Geschreven door Klant uit wijchen op 24-05-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Goede service, advies en snelle levering
    Geschreven door Klant uit beuningen gld op 21-05-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Prima geadviseerd en geholpen. Zeer tevreden over aankoop, mede door goede informatie van medewerkers
    Geschreven door Klant uit beuningen op 15-05-2020
  • Beoordeling: 10.0

    prima service ik kan het iedereen aanbevelen.
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 28-04-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Goed advies gekregen bij het kopen van een stofzuiger en een scheerapparaat.
    Geschreven door Klant uit beuningen op 28-04-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Ik ben prima geholpen voor een redelijke prijs.
    Geschreven door Klant Te Braake uit weurt op 24-04-2020
  • Beoordeling: 10.0

    de winkel in Beuningen is prettig winkelen de verkopers hebben kennis van zaken
    Geschreven door Klant Detmers uit nijmegen op 21-04-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne zaak met professionele medewerkers die weten waar ze over praten......?
    Geschreven door Klant Kwakernaat uit beuningen op 20-04-2020
  • Beoordeling: 6.1

    slecht geïnformeerd over het bezorgen Zeer stugge baas in Beuningen toen we belden kom er nooit meer
    Geschreven door Klant Van Der Loos uit beuningen op 14-04-2020