Navigatie

Beoordelingen Expert Beuningen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Beuningen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Beuningen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.9

Deskundig, vriendelijk, professioneel. Levering op tijd en zeer vriendelijke mensen!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1045)

  • Beoordeling: 8.9

    Deskundig, vriendelijk, professioneel. Levering op tijd en zeer vriendelijke mensen!
    Geschreven door Klant uit lent op 17-12-2023
  • Beoordeling: 8.3

    bij expert beuningen word je vakkundig geholpen en de bezorgservice is van een hoog niveau!
    Geschreven door Klant uit beuningen gld op 13-12-2023
  • Beoordeling: 8.7

    Zeer goede winkel en personeel kom er al jaren
    Geschreven door Klant uit beuningen op 13-12-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Ik koop altijd bij Expert vanwege de uitstekende service,deskundigheid, kwaliteit en vriendelijkheid. In een woord gezegd geweldig.
    Geschreven door Klant Seegers uit nijmegen op 12-12-2023
  • Beoordeling: 7.5

    Prettige winkel om even binnen te lopen, Beuningen bedoel ik dan.
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 11-12-2023
  • Beoordeling: 9.9

    n.v.t. het spreekt voor zichzelf
    Geschreven door Klant uit beuningen op 11-12-2023
  • Beoordeling: 9.8

    Heel goede service
    Geschreven door Klant uit beuningen op 11-12-2023
  • Beoordeling: 8.2

    Goede winkel
    Geschreven door Klant uit ewijk op 11-12-2023
  • Beoordeling: 5.2

    We voelen ons niet meer welkom bij Expert in Beuningen.
    Geschreven door Klant uit beuningen op 17-11-2023
  • Beoordeling: 8.7

    Ben zeker tevreden geef het door aan anderen.
    Geschreven door Klant uit ewijk op 13-11-2023
  • Beoordeling: 8.9

    Ben heel tevreden.
    Geschreven door Klant Bartels uit nijmegen op 13-11-2023
  • Beoordeling: 8.2

    Afspraken worden nagekomen,dus Expert Beuningen is een aanrader !
    Geschreven door Klant uit beuningen gld op 10-11-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Beuningen is en blijft de beste Expert in de hele omgeving Sterker nog van het westelijk halfrond dit is natuurlijk een grap maar ik meen het wel!!!
    Geschreven door Klant Bonsvivant uit beuningen gld op 07-11-2023
  • Beoordeling: 8.3

    Laatste aankoop airfryer zeer tevreden over
    Geschreven door Klant uit beuningen gld op 07-11-2023
  • Beoordeling: 9.0

    Koop lokaal bij Expert. De winkel heeft meer te bieden dan je denkt.
    Geschreven door Klant Burgers uit beuningen op 07-11-2023
  • Beoordeling: 9.8

    fijne winkel leuk personeel altijd goed advies
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 07-11-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Reeds vele jaren klant. Altijd erg goed geholpen.
    Geschreven door Klant uit beuningen op 03-11-2023
  • Beoordeling: 8.8

    Top bedrijf.
    Geschreven door Klant uit wijchen op 24-10-2023
  • Beoordeling: 8.3

    needat doe ik niet
    Geschreven door Klant uit weurt op 24-10-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service prettige manier van klantbenadering
    Geschreven door Klant uit weurt op 24-10-2023
  • Beoordeling: 9.5

    bestel niets on-line maar ga naar de winkel
    Geschreven door Klant uit beuningen op 24-10-2023
  • Beoordeling: 8.8

    Deskundig personeel
    Geschreven door Klant Van Hemmen uit beuningen op 24-10-2023
  • Beoordeling: 9.8

    Een winkel waar je goed geholpen word met een goede service en prijskwaliteit
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 24-10-2023
  • Beoordeling: 9.6

    Ben super blij met mijn AEG wasmachine de fijnste die ik tot nu toe heb gehad terwijl ik altijd topmerken heb gehad is deze keuze perfect geweest.super geholpen in de winkel uitstekende aflevering en installatie .bedankt expert Beuningen
    Geschreven door Klant Hopman uit beuningen gld op 24-10-2023
  • Beoordeling: 8.4

    Wij kopen al jaren bij deze Expert Winkel in Beuningen. Het personeel is vriendelijk en deskundig en er wordt echt nog de tijd voor je genomen, betreffende de eventuele aankoop (\'Delonghi volautomaat). Mocht het apparaat niet aanwezig zijn in de winkel, dan wordt gekeken of het apparaat op voorraad is bij de leverancier. Wij kwamen overeen met de prijs en de bestelling wordt geplaatst. De volgende dag konden wij onze nieuwe koffiemachine alweer ophalen. Hier krijg je nog service met een glimlach!
    Geschreven door Klant Weterings uit winssen op 11-09-2023
  • Beoordeling: 7.5

    Prettig kopen van Electronics producten bij Expert in Beuningen, top team.
    Geschreven door Klant Van Bergen uit ewijk op 11-09-2023
  • Beoordeling: 8.2

    Altijd klantvriendelijk gericht, goede service en uitleg over de producten
    Geschreven door Klant uit beuningen op 06-09-2023
  • Beoordeling: 9.2

    Expert in Beuningen is een aanrader
    Geschreven door Klant uit beuningen gld op 06-09-2023
  • Beoordeling: 9.6

    klantgericht werkende werknemers
    Geschreven door Klant uit beuningen op 04-09-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Ik kan aanraden om bij expert te kopen zo vriendelijk zijn ze
    Geschreven door Klant uit ewijk op 31-08-2023