Navigatie

Beoordelingen Expert Boxtel

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Boxtel die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Boxtel. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 10.0

Ga zo door!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (830)

  • Beoordeling: 10.0

    Ga zo door!
    Geschreven door Klant uit boxtel op 29-03-2023
  • Beoordeling: 8.0

    Prima winkel en personeel.
    Geschreven door Klant uit esch op 24-03-2023
  • Beoordeling: 7.7

    een prettige klus!
    Geschreven door Klant uit boxtel op 16-03-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Bij Expert is het goed winkelen.
    Geschreven door Klant uit boxtel op 27-02-2023
  • Beoordeling: 9.7

    Ik kom altijd bij expert in Boxtel
    Geschreven door Klant Rijkers uit boxtel op 17-02-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Geweldig goed en betrouwbaar
    Geschreven door Klant uit erp op 16-02-2023
  • Beoordeling: 5.9

    Vw prijs niet,normale prijzen en 0 korting op vele artikelen die ik heb gekocht
    Geschreven door Klant uit boxtel op 08-02-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Vriendelijk, behulpzaam en goede service. Fijn om een betrouwbaar adres in de eigen omgeving te hebben.
    Geschreven door Klant uit haaren op 07-02-2023
  • Beoordeling: 7.2

    Met Windows 11 is de layout weer erg veranderd. Dat is zonder uitleg niet makkelijk.
    Geschreven door Klant Van Eijndhoven uit boxtel op 27-01-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne winkel goed vakkundig personeel
    Geschreven door Klant Vervoort uit boxtel op 11-01-2023
  • Beoordeling: 8.9

    Ben dik tevreden
    Geschreven door Klant uit boxtel op 10-01-2023
  • Beoordeling: 8.9

    Goede service is belangrijk en bij Expert, BOXTEL heel goed.
    Geschreven door Klant uit boxtel op 06-01-2023
  • Beoordeling: 9.4

    Ik beveel jullie altijd aan en zal dit blijven doen.
    Geschreven door Klant Van de Wiel uit boxtel op 03-01-2023
  • Beoordeling: 9.6

    Alles duidelijk en goede service!
    Geschreven door Klant uit liempde op 02-01-2023
  • Beoordeling: 8.3

    Ben zeer te vreden
    Geschreven door Klant Habraken uit liempde op 01-01-2023
  • Beoordeling: 7.8

    Snelle service en goede prijs
    Geschreven door Klant uit boxtel op 01-01-2023
  • Beoordeling: 9.4

    Uitstekende bediening
    Geschreven door Klant uit boxtel op 30-12-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Ik beveel Expert aan bij anderen
    Geschreven door Klant Nijhuis uit boxtel op 29-12-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Persoonlijke service is top.
    Geschreven door Klant uit esch op 29-12-2022
  • Beoordeling: 7.6

    Goed laten informeren,zodat je later miet kan zeggen,ik ben bedonderd want de keuze ligt tenslotte bij jou.
    Geschreven door Klant uit boxtel op 28-12-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Zeer goed en deskundig geholpen in Boxtel door Tim Gout
    Geschreven door Klant Bosters uit \'s-hertogenbosch op 23-12-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Ben altijd tevreden als ik bij jullie koop,jammer maar ik had iets kunnen afdingen.
    Geschreven door Klant uit boxtel op 19-12-2022
  • Beoordeling: 10.0

    je wordt er altijd vriendelijk en goed geholpen
    Geschreven door Klant uit boxtel op 14-12-2022
  • Beoordeling: 8.8

    Min of meer bij toeval terecht gekomen bij Expert in mijn zoektocht naar een koffiemachine. Zeer naar tevredenheid behandeld en gehandeld. Een aanrader!
    Geschreven door Klant Landwehr Johan uit boxtel op 12-12-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Vriendelijke en deskundige medewerkers, levering volgens afspraak en snelle plaatsing.
    Geschreven door Klant uit berlicum op 07-12-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Helemaal top
    Geschreven door Klant Van der Heijden uit boxtel op 06-12-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Kopen in een winkel vind ik altijd prettiger
    Geschreven door Klant Houben uit boxtel op 05-12-2022
  • Beoordeling: 8.1

    De kwaliteit en service is goed
    Geschreven door Klant uit eindhoven op 03-12-2022
  • Beoordeling: 7.4

    Zou ik wel doen
    Geschreven door Klant uit boxtel op 29-11-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Een echte EXPERT
    Geschreven door Klant Van den Braak uit boxtel op 28-11-2022