Navigatie

Beoordelingen Expert Boxtel

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Boxtel die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Boxtel. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.1

Ga naar Expert

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (830)

  • Beoordeling: 9.1

    Ga naar Expert
    Geschreven door Klant uit boxtel op 14-07-2023
  • Beoordeling: 9.5

    Bij Expert wordt de klant gezien.
    Geschreven door Klant uit boxtel op 11-07-2023
  • Beoordeling: 9.4

    Ik ben goed en correct geholpen .
    Geschreven door Klant uit gemonde op 11-07-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Mooie winkel goed personeel hele fijne service 🤗
    Geschreven door Klant Brusselers uit boxtel op 10-07-2023
  • Beoordeling: 8.7

    Goed advies.
    Geschreven door Klant uit boxtel op 07-07-2023
  • Beoordeling: 9.8

    Expert is gewoon een hele fijne winkel. Fijn personeel en als er iets bezorgd moet worden dan kan dit ook echt snel als het moet.
    Geschreven door Klant Meeuwsen uit boxtel op 06-07-2023
  • Beoordeling: 9.7

    Ik was op zoek naar een koel vries combinatie. Ik werd direct geholpen en een goed advies doet veel. Het is keurig thuisbezorgd en aangesloten. Ik ben zeer tevreden.
    Geschreven door Klant Geven uit boxtel op 03-07-2023
  • Beoordeling: 7.3

    gewoon goed dus
    Geschreven door Klant Schimmel uit boxtel op 03-07-2023
  • Beoordeling: 7.6

    Gewoon perfect.
    Geschreven door Klant Van Abeelen uit liempde op 01-07-2023
  • Beoordeling: 9.7

    Een aanrader!
    Geschreven door Klant Spikmans uit st michielsgestel op 26-06-2023
  • Beoordeling: 8.9

    Zeer tevreden over de winkel, personeel en bezorgers..
    Geschreven door Klant uit boxtel op 26-06-2023
  • Beoordeling: 9.3

    Geweldige ervaring voor ons. Dank u wel.
    Geschreven door Klant Poirters uit boxtel op 23-06-2023
  • Beoordeling: 9.3

    Goed geholpen en geadviseerd telefonisch. Ook via de telefoon besteld. En mooi op tijd bezorg, heel tevreden.
    Geschreven door Klant uit best op 23-06-2023
  • Beoordeling: 9.4

    prima zaak!
    Geschreven door Klant uit boxtel op 15-06-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Prima en vriendelijk geholpen.
    Geschreven door Klant uit boxtel op 05-06-2023
  • Beoordeling: 9.7

    Prima service! Vriendelijk en fijn geholpen in de winkel en alles netjes thuisbezorgd en geïnstalleerd!
    Geschreven door Klant Verhoeven uit liempde op 01-06-2023
  • Beoordeling: 9.6

    Ik kocht een wasdroger waarbij een retouractie van 75 € was.Aangezien ik niet bij machte was om dat on-line te kunnen regelen heeft dat een ontzettend aardig personeelslid dat voor mij geregeld.
    Geschreven door Klant Van Heerebeek uit liempde op 30-05-2023
  • Beoordeling: 9.8

    Goed deskundig advies, goede service bij installatie
    Geschreven door Klant Franke uit boxtel op 22-05-2023
  • Beoordeling: 8.8

    Altijd kopen bij exper fijne servies.
    Geschreven door Klant Van Boxtel uit liempde op 20-05-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Personeel luister naar wensen van klant, geven goede adviezen.
    Geschreven door Klant uit boxtel op 16-05-2023
  • Beoordeling: 9.2

    Ik ben geholpen door Peter hij neemt de tijd geeft goed advies en wat het belangrijkste is hij luistert naar wat je zoekt .Ik ben heel tevreden ☺
    Geschreven door Klant uit boxtel op 11-05-2023
  • Beoordeling: 9.1

    toppie gewinkeld !
    Geschreven door Klant Van de Wetering uit liempde op 09-05-2023
  • Beoordeling: 8.9

    Fijne winkel, overzichtelijk, makkelijk vinden wat je zoekt. Goede service.
    Geschreven door Klant uit gemonde op 01-05-2023
  • Beoordeling: 8.9

    Filiaal Boxtel. Zeer deskundig, eerlijk personeel
    Geschreven door Klant Bosters uit \'s-hertogenbosch op 21-04-2023
  • Beoordeling: 7.8

    Zeer tevreden
    Geschreven door Klant Daandels uit vorstenbosch op 20-04-2023
  • Beoordeling: 8.7

    Goede service, breed assortiment en goed advies.
    Geschreven door Klant Ceelen uit boxtel op 17-04-2023
  • Beoordeling: 8.0

    we zijn goed geholpen in de winkel. alles is thuis na wens afgeleverd op de dag dat het afgesproken was,
    Geschreven door Klant uit schijndel op 12-04-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Hele fijne winkel, goed advies.
    Geschreven door Klant uit boxtel op 11-04-2023
  • Beoordeling: 7.7

    Word goed geholpen en geadviseerd om de goede keuze te maken voor aankoop van een product.
    Geschreven door Klant uit boxtel op 06-04-2023
  • Beoordeling: 7.3

    Het totale plaatje is gewoon goed dus op dezelfde manier doorgaan
    Geschreven door Klant Prijs uit boxtel op 04-04-2023