Navigatie

Beoordelingen Expert Breezand

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Breezand die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Breezand. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van de Poll 9.9

Co is een goede vakman met heel veel kennis ook de kennis bij het winkel personeel is groot .Dat mis je van daag de dag bij velle winkel .

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (821)

  • Beoordeling: 9.9

    Co is een goede vakman met heel veel kennis ook de kennis bij het winkel personeel is groot .Dat mis je van daag de dag bij velle winkel .
    Geschreven door Klant Van de Poll uit anna paulowna op 09-03-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Bij aankopen wordt er steeds weer uitgebreide informatie gegeven, en nieuwe ideeën aangedragen om zo goed mogelijk het aangekochte product te ondersteunen. Meestal zijn de ideeën geld en werk besparend. Dit noem ik service van de bovenste plank.
    Geschreven door Klant Broers uit breezand op 09-03-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Prima professioneel geholpen.
    Geschreven door Klant uit breezand op 03-03-2018
  • Beoordeling: 9.3

    kleine zaak, geen groot winkelbedrijf. de klant is hier nog koning
    Geschreven door Klant Karhof uit den helder op 25-02-2018
  • Beoordeling: 8.2

    Min zoon heb ik bij jullie door mijn ervaringen klant gemaakt
    Geschreven door Klant Schilder uit den helder op 25-02-2018
  • Beoordeling: 9.3

    heel goede ervaring met de medewerkers en de service is uitstekend.
    Geschreven door Klant uit schagen op 24-02-2018
  • Beoordeling: 8.6

    expert in Breezand is een fijne zaak, waar je deskundig wordt geholpen. Service gericht. Over andere bedrijven van Expert heb ik geen mening.
    Geschreven door Klant uit anna paulowna op 16-02-2018
  • Beoordeling: 8.7

    nvt
    Geschreven door Klant Stuart uit den helder op 09-02-2018
  • Beoordeling: 9.3

    bij twijvel even bellen en het product wordt gereserveerd
    Geschreven door Klant De Boer uit julianadorp op 06-02-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Een full service bedrijf . Ik koop zowel zakelijk als prive mijn spullen bij Expert Breezand. Eerlijke prijs voor montage en installatie. Gemotiveerd team. Ik ben blij dat er nog een bedrijf met zo\'n ouderwetse service in de buurt zit. Je bent als klant zeker geen nummer. Er wordt geluisterd naar de wensen en daar wordt naar gehandeld. Buy local, ga naar Expert Breezand!
    Geschreven door Klant Nuland Woonstijl uit anna paulowna op 26-01-2018
  • Beoordeling: 10.0

    nvt
    Geschreven door Klant uit dirkshorn op 24-01-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Mijn ervaringen met Expert Breezand zijn, dat de verkoper de moeite nam om mij te helpen bij een stuk gegaan scheerapparaat. Ter plekke heeft hij het apparaat gerepareerd. Ik ben hem echt dankbaar.
    Geschreven door Klant Nijhuis uit den helder op 19-01-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Eerlijk advies en goed inschatten wat wij als koper willen. Wel duidelijk over de prijs geen extra kortingen, maar wel after sale service.
    Geschreven door Klant Boer uit den helder op 17-01-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Ik koop al jaren al mijn elektronica en huishoudelijke apparaten bij expert. Prima service wat wil je dan nog meer
    Geschreven door Klant Van Regenmortel uit anna paulowna op 12-01-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Erg vriendelijk en behulpzaam.
    Geschreven door Klant uit breezand op 10-01-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Wij zijn zo goed geholpen bij Expert in Breezand, dat wij het aan iedereen vertellen. Familie Beijk uit Anna Paulowna.
    Geschreven door Klant Beijk uit anna paulowna op 05-01-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Goed advies en snel goed geholpen. Klantvriendelijke zaak.
    Geschreven door Klant uit anna paulowna op 05-01-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Goede prijs en de bekende perfecte service in ons dorp!
    Geschreven door Klant De Visser uit breezand op 05-01-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Een fijne overzichtelijke winkel met uitstekende service, absoluut een aanrader.
    Geschreven door Klant Stekelenburg uit breezand op 05-01-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Gespecialiseerd personeel en klant vriendelijk.
    Geschreven door Klant uit breezand op 01-01-2018
  • Beoordeling: 7.8

    Zeer goed geholpen, de monteur kwam zelfs aan huis om ons verder te helpen. Het personeel is erg vriendelijk en professioneel, gewoon top!
    Geschreven door Klant uit breezand op 18-12-2017
  • Beoordeling: 10.0

    goede persoonlijke service
    Geschreven door Klant uit breezand op 15-12-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekend geholpen en apparatuur prima geleverd.
    Geschreven door Klant Van der Hout uit den helder op 14-12-2017
  • Beoordeling: 8.1

    geen behoefte
    Geschreven door Klant uit anna paulowna op 13-12-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer klant vriendelijk, heel goed geholpen
    Geschreven door Klant Geertse uit julianadorp op 12-12-2017
  • Beoordeling: 9.3

    uitstekend
    Geschreven door Klant uit den helder op 02-12-2017
  • Beoordeling: 9.8

    Mijn ervaring met Expert Breezand zijn zeer positief. Een echte aanrader.
    Geschreven door Klant uit anna paulowna op 29-11-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Super goed geholpen en zijn erg oprecht en behulpzaam. Denken goed mee en geven eerlijk advies
    Geschreven door Klant uit schagen op 29-11-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Een vd betere winkels. Mensen die er werken hebben er verstand van . Ga zo door
    Geschreven door Klant Smit uit den helder op 29-11-2017
  • Beoordeling: 8.4

    Goede service met klantvriendelijk personeel. Duidelijke antwoorden op je vragen en ze denken met je mee.
    Geschreven door Klant Verwoerd uit anna paulowna op 29-11-2017