Navigatie

Beoordelingen Expert Breezand

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Breezand die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Breezand. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Dhr Oudshoorn 9.3

Voor het beste advies en de kwaliteit in klantbenadering voel je je snel thuis. Vakmanschap wordt enthousiast te ören gebracht. Een aanrader voor iedereen.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (804)

  • Beoordeling: 9.3

    Voor het beste advies en de kwaliteit in klantbenadering voel je je snel thuis. Vakmanschap wordt enthousiast te ören gebracht. Een aanrader voor iedereen.
    Geschreven door Dhr Oudshoorn uit den helder op 23-12-2016
  • Beoordeling: 8.9

    heel blij dat ik de airfryer gekocht heb bevalt prima
    Geschreven door Klant uit breezand op 22-12-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Wij zijn op een prettige wijze in de winkel geholpen bij het tot een keuze komen van het te kopen product. De technicus Co heeft op een prettige en vakkundige wijze de vaatwasser gemonteerd.
    Geschreven door Klant uit breezand op 09-12-2016
  • Beoordeling: 8.1

    Prima geholpen,
    Geschreven door Klant uit schagen op 07-12-2016
  • Beoordeling: 7.2

    Betrouwbaar
    Geschreven door Mevr Tuithof uit schagerbrug op 07-12-2016
  • Beoordeling: 9.1

    zeer goed en deskundig
    Geschreven door Klant uit julianadorp op 02-12-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Uitstekende service.
    Geschreven door Klant uit den helder op 01-12-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Altijd goede ervaringen bij Expert vestiging Breezand. Het is best een grote winkelketen maar het lijkt alsof je wordt geholpen in een dorpswinkel: persoonlijk, integer, geen mooie verkooppraatjes, en afspraak is afspraak. Als het maar even kan kom ik hier terug voor aankopen.
    Geschreven door Klant List uit anna paulowna op 01-12-2016
  • Beoordeling: 9.4

    goede informatie, service en ondersteuning bij installatie
    Geschreven door Klant uit st. maartensbrug op 23-11-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Wij komen al jaren bij expert Breezand en worden altijd heel goed geholpen door vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant Rotgans uit oudesluis op 09-11-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Al jaren ben ik klant van Expert en altijd goed geholpen. Telefonisch niet altijd bereikbaar maar dan wel een snelle reactie via mail. Goede service.
    Geschreven door Klant uit anna paulowna op 04-11-2016
  • Beoordeling: 7.3

    prima waterkoker
    Geschreven door Klant uit anna paulowna op 02-11-2016
  • Beoordeling: 9.2

    Een zeer prettig ingerichte winkel met een uitstekende service van deskundig personeel.
    Geschreven door Klant Stekelenburg uit breezand op 01-11-2016
  • Beoordeling: 7.6

    Zeer goede en deskundige service maar niet gratis
    Geschreven door Klant Rimann uit den helder op 01-11-2016
  • Beoordeling: 9.2

    Begrip voor keuze
    Geschreven door Klant uit den helder op 31-10-2016
  • Beoordeling: 8.7

    In de week van 20% korting besloot ik een nieuwe wasmachine te kopen, die vlak voor de vakantie was stuk gegaan. Dus die extra korting kwam heel goed uit. De week erna werd de machine geplaatst, zonder problemen naar de eerste etage gebracht en duidelijke instructie gekregen over de werking van de machine. Ik ben blij met Expert in de buurt. Marleen
    Geschreven door Klant uit den helder op 20-10-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Ben bijzonder tevreden tevreden over Expert Breezand
    Geschreven door Klant Tigchelaar uit anna paulowna op 18-10-2016
  • Beoordeling: 8.8

    vriendelijk vakkundig personeel
    Geschreven door Klant Teesselink uit den helder op 18-10-2016
  • Beoordeling: 8.1

    Zeer tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding bij de aanbiedingen van Expert web-winkel. De aflevering was conform afgesproken tijdstip.
    Geschreven door Klant Candia uit julianadorp op 17-10-2016
  • Beoordeling: 8.3

    Nieuwe vaatwasser, goede en duidelijke voorlichting, snelle service en keurig thuis bezorgd
    Geschreven door Klant uit breezand op 17-10-2016
  • Beoordeling: 8.1

    Bij expert Breezand is de klant nog echt belangrijk, en krijgt alle aandacht.
    Geschreven door Klant Nebbeling uit den helder op 17-10-2016
  • Beoordeling: 8.0

    Vriendelijke bediening en tv was op voorraad dus kon ik direct meenemen. Geen luide muziek en dat is in een winkel waar je met elkaar praat zeer prettig.
    Geschreven door Klant Kaandorp uit julianadorp op 17-10-2016
  • Beoordeling: 9.8

    Bij de winkel in Breezand kan je zeker kopen, personeel is heel vriendelijk en kundig , helpen je goed . Via de webwinkel komt het ook goed , heb nu 2 keer besteld en gelijk de volgende dag werd het geleverd . En je kunt je spullen voor de deur laten afleveren , door een vriendelijke meneer. Dus zeker een aanrader.
    Geschreven door Klant uit schagerbrug op 17-10-2016
  • Beoordeling: 8.2

    Ik ben tevreden met de tijd die tussen het te bestellen product en afleveren zat. Het product was vakkundig verpakt of het een cadeau was, en dat was het ook...
    Geschreven door Klant uit den helder op 15-10-2016
  • Beoordeling: 7.9

    Als u iets kapot heeft of iets wil kopen Expert geeft klantvriendelijke hulp goede garantie en service
    Geschreven door Klant Schilder uit den helder op 14-10-2016
  • Beoordeling: 8.3

    wij hadden enorme problemen met de tv ontvangst van canal digitaal , is super verholpen door de medewerkers. zelfs op de zaterdag na sluitingstijd was er nog iemand aan het werk bij ons, Top!!!!!!
    Geschreven door Klant uit anna paulowna op 23-09-2016
  • Beoordeling: 8.2

    Bestelling ging erg vlot
    Geschreven door Klant uit wieringerwaard op 23-09-2016
  • Beoordeling: 8.3

    Je een product reserveren via de website waarna de expertwinkel van uw keuze contact op neemt voor bevestiging/overleg. Dit is soms heel goed om nog een het advies van expert te horen of de keuze verstandig is geweest.
    Geschreven door Klant Swan uit t zand nh op 21-09-2016
  • Beoordeling: 7.8

    absoluut aan te raden om hier uw aankoop te doen
    Geschreven door Klant uit julianadorp op 27-08-2016
  • Beoordeling: 8.9

    Fijne winkel waar je uitstekend geholpen wordt door vriendelijk en kundig personeel. Je voelt je er welkom.
    Geschreven door Klant uit anna paulowna op 24-08-2016