Navigatie

Beoordelingen Expert Breezand

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Breezand die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Breezand. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 6.9

Zowel de soundbar als de warmtepomp droger bevallen prima.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1022)

  • Beoordeling: 6.9

    Zowel de soundbar als de warmtepomp droger bevallen prima.
    Geschreven door Klant uit den helder op 20-10-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Niet van toepassing
    Geschreven door Klant uit anna paulowna op 20-10-2022
  • Beoordeling: 9.9

    Ik wist wat ik wilde, dus snelle koop. Expert Breezand is een topper.
    Geschreven door Klant Verberne uit breezand op 20-10-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Neem een kijkje in de winkel en zie het assortiment.
    Geschreven door Klant Sijberden uit den helder op 20-10-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Altijd een goede uitleg over het artikel en werking ervan
    Geschreven door Klant Lion uit anna paulowna op 20-10-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Prima zaak
    Geschreven door Klant Emmaneel uit wieringerwaard op 20-10-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Opnieuw prima geholpen
    Geschreven door Klant Polderfit uit anna paulowna op 20-10-2022
  • Beoordeling: 9.9

    Fijne winkel, mooi assortiment , Bediening uitstekend, kennis van zaken. Uitstekende service.
    Geschreven door Klant Kulk uit den helder op 20-10-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Persoonlijke service en fijne sfeer.
    Geschreven door Klant Slot uit den helder op 28-09-2022
  • Beoordeling: 8.6

    zelfde tv is elders goedkoper te bestellen, maar toch koop ik liever in een echte winkel, waar ik ook directe service krijg.
    Geschreven door Klant Rijsdijk uit breezand op 26-09-2022
  • Beoordeling: 9.3

    prima service, snelle aflevering!
    Geschreven door Klant Oud uit den helder op 12-09-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Zeer goed behandeld
    Geschreven door Klant Willemse uit anna paulowna op 06-09-2022
  • Beoordeling: 9.7

    Ga ook naar Expert.
    Geschreven door Klant Weijers uit breezand op 05-09-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service, ze denken met je mee over welk product het beste bij jou past
    Geschreven door Klant uit julianadorp op 05-09-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Topkwaliteit!
    Geschreven door Klant uit oudesluis op 02-09-2022
  • Beoordeling: 8.3

    Super geholpen weer
    Geschreven door Klant Van Vliet uit \'t zand op 01-09-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Ga en ervaar de vriendelijkheid en deskundigheid van het personeel…
    Geschreven door Klant uit den helder op 30-08-2022
  • Beoordeling: 7.3

    Dat hoef ik toch niet te doen. Anderen maken hun eigen keuze.
    Geschreven door Klant uit julianadorp op 25-08-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Flexibel vertrouwen en snelheid.
    Geschreven door Klant uit t zand nh op 24-08-2022
  • Beoordeling: 9.5

    Geen gebruik van gemaakt.
    Geschreven door Klant Hartenberg uit den helder op 24-08-2022
  • Beoordeling: 9.6

    ben zeer goed geholpen echt een aanrader
    Geschreven door Klant uit den helder op 23-08-2022
  • Beoordeling: 8.5

    Service kundig netjes
    Geschreven door Klant Van Meerten uit julianadorp op 22-08-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Goed bedrijf wat weet wat een klant wil. 1 tip, wij hadden een nieuwe koelkast. Geheel in verpakking ontvangen, uitpakken mochten wij zelf doen. Is gelukt, maar wellicht een tip voor expert om dit voor de klant te doen. Wat normaal zou zijn bij dergelijke aankopen,eventuele beschadigingen komen dan ook aan het licht. Verder tevreden.
    Geschreven door Klant uit schagerbrug op 18-08-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Ik was op zoek naar keuken apparatuur en ben bij Experts Breezand heel goed geholpen, advies en deskundigheid top.
    Geschreven door Klant uit sint maartensbrug op 18-08-2022
  • Beoordeling: 8.5

    Voor anderen beslissen ?
    Geschreven door Klant uit den helder op 16-08-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Aanrader, al mijn wit- en bruingoed komt/kwam er vandaan, goede service, ook als de apparatuur al wat ouder is. Al meer dan 15 jaar een tevreden klant.
    Geschreven door Klant Nota uit anna paulowna op 11-08-2022
  • Beoordeling: 9.5

    Prettig geholpen Snelle levering
    Geschreven door Klant Verwoerd uit hippolytushoef op 10-08-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Top shop Keurige mensen
    Geschreven door Klant Zeeman uit anna paulowna op 09-08-2022
  • Beoordeling: 8.4

    nieuwe inbouwkoelkast snel geleverd en ingebouwd door Expert Breezand, goed advies en goede service.
    Geschreven door Klant Bruin uit den helder op 08-08-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Deskundig en vriendelijk personeel. Mooie zaak.
    Geschreven door Klant uit julianadorp op 05-08-2022