Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels

  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Breezand

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Breezand die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Breezand. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.8

Bij de winkel in Breezand kan je zeker kopen, personeel is heel vriendelijk en kundig , helpen je goed . Via de webwinkel komt het ook goed , heb nu 2 keer besteld en gelijk de volgende dag werd het geleverd . En je kunt je spullen voor de deur laten afleveren , door een vriendelijke meneer. Dus zeker een aanrader.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (242)

  • Beoordeling: 9.8

    Bij de winkel in Breezand kan je zeker kopen, personeel is heel vriendelijk en kundig , helpen je goed . Via de webwinkel komt het ook goed , heb nu 2 keer besteld en gelijk de volgende dag werd het geleverd . En je kunt je spullen voor de deur laten afleveren , door een vriendelijke meneer. Dus zeker een aanrader.
    Geschreven door Klant uit schagerbrug op 17-10-2016
  • Beoordeling: 8.2

    Ik ben tevreden met de tijd die tussen het te bestellen product en afleveren zat. Het product was vakkundig verpakt of het een cadeau was, en dat was het ook...
    Geschreven door Klant uit den helder op 15-10-2016
  • Beoordeling: 7.9

    Als u iets kapot heeft of iets wil kopen Expert geeft klantvriendelijke hulp goede garantie en service
    Geschreven door Klant Schilder uit den helder op 14-10-2016
  • Beoordeling: 8.3

    wij hadden enorme problemen met de tv ontvangst van canal digitaal , is super verholpen door de medewerkers. zelfs op de zaterdag na sluitingstijd was er nog iemand aan het werk bij ons, Top!!!!!!
    Geschreven door Klant uit anna paulowna op 23-09-2016
  • Beoordeling: 8.2

    Bestelling ging erg vlot
    Geschreven door Klant uit wieringerwaard op 23-09-2016
  • Beoordeling: 8.3

    Je een product reserveren via de website waarna de expertwinkel van uw keuze contact op neemt voor bevestiging/overleg. Dit is soms heel goed om nog een het advies van expert te horen of de keuze verstandig is geweest.
    Geschreven door Klant Swan uit t zand nh op 21-09-2016
  • Beoordeling: 7.8

    absoluut aan te raden om hier uw aankoop te doen
    Geschreven door Klant uit julianadorp op 27-08-2016
  • Beoordeling: 8.9

    Fijne winkel waar je uitstekend geholpen wordt door vriendelijk en kundig personeel. Je voelt je er welkom.
    Geschreven door Klant uit anna paulowna op 24-08-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Prettige bediening. Niet opdringerig. Duidelijke uitleg. Ruime keuze. Goede serviceverlening.
    Geschreven door Klant Bakker uit schagen op 17-08-2016
  • Beoordeling: 8.6

    Al jarenlange ervaring met Expert in Breezand, zeer goede service en voorlichting het aan te schaffen product. Service staat hoog in het vaandel van Expert, koop al sinds 1971 mijn producten aan in Breezand Kaandorp nu Expert Breezand, nog nooit een slechte aankoop gehad. Bij onwetendheid bij instellen van nieuwe apparatuur steeds heel goed geholpen om dit voor elkaar te krijgen
    Geschreven door Klant Broers uit breezand op 04-08-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Sinds Huitema weg is uit en Helder De winkel voor al die mensen die service en uitleg weten te waarderen Een adres om te vertrouwen
    Geschreven door Klant De Jong uit den helder op 31-07-2016
  • Beoordeling: 8.0

    Online een artikel besteld en in de winkel opgehaald. Levering was snel, je werd via de mail goed op de hoogte gehouden en het contact met de verkoper was prettig en servicegericht. Zeer tevreden.
    Geschreven door Klant Bijlsma uit schagen op 30-07-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Prima op tijd geleverd en goed verpakt. Track and trace kan verbeterd worden maar gezien het uitbesteed is neem ik dat Expert niet kwalijk. Telefoon bevalt tot nu toe prima, enige nadelen is dat er weinig keus in beltonen is en de ingevoerde nummers in beide handsets moet invoeren.
    Geschreven door Klant Jager uit den helder op 30-07-2016
  • Beoordeling: 7.5

    Betrokken, dichtbij en kennis van zaken!
    Geschreven door Klant uit anna paulowna op 28-07-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Geen reclamebedrog zoals de grote Megawinkels Altijd uitverkocht en smeren de klant een duurdere wasmachine etc aan meestal Liever weer gewoon naar EXPERT
    Geschreven door Klant uit assendelft op 18-07-2016
  • Beoordeling: 8.4

    zeer klantvriendelijke, meedenkend in oplossingen. Dit is mijn tweede aankoop met hetzelfde gevoel. Ik kom weer terug!
    Geschreven door Klant Zeeuw uit den helder op 14-07-2016
  • Beoordeling: 9.2

    prettig geholpen door leuke mensen die meedenken
    Geschreven door Klant Klabbers uit den helder op 30-06-2016
  • Beoordeling: 7.3

    de monteur Dirk verdiend een 10
    Geschreven door Klant Kat uit dirkshorn op 15-06-2016
  • Beoordeling: 8.5

    Fijne mensen met verstand van hun zaak
    Geschreven door Klant Wit uit bunnik op 15-06-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Het kan niet vriendelijker en beter.
    Geschreven door Klant uit breezand op 15-06-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Prima winkel en service,goed bereikbaar.
    Geschreven door Klant Boer uit den helder op 15-06-2016
  • Beoordeling: 9.3

    expert breezand is een hele fijne winkel met hele fijne mensen die je goed adviseren en je goed te woord staan met super service..
    Geschreven door Klant Boukes uit breezand op 08-06-2016
  • Beoordeling: 9.8

    Nvt
    Geschreven door Klant uit anna paulowna op 08-06-2016
  • Beoordeling: 8.6

    Je word zeer goed en deskundig geholpen, als je het niet begrijpt komen ze direct helpen.
    Geschreven door Klant Kramer uit den helder op 02-06-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Kopen bij EXPERT is kopen bij DE EXPERT! TOP kwaliteit en service voor al je wensen Expert voldoet hieraan met een team van KLASSE mensen!
    Geschreven door Klant Zijm uit julianadorp op 01-06-2016
  • Beoordeling: 7.3

    -
    Geschreven door Klant uit anna paulowna op 28-05-2016
  • Beoordeling: 8.9

    Goede en snelle service, uitstekende ondersteuning
    Geschreven door Klant Schrevel uit julianadorp op 18-05-2016
  • Beoordeling: 8.4

    klant vriendelijk snel geholpen en goede uitleg
    Geschreven door Klant Schakel uit den helder op 16-05-2016
  • Beoordeling: 9.7

    Goede service!
    Geschreven door Klant uit anna paulowna op 04-05-2016
  • Beoordeling: 9.7

    Goede klantgerichte uitleg. Ze denken met je mee. Heel fijn!
    Geschreven door Klant Kos uit anna paulowna op 03-05-2016