Navigatie

Beoordelingen Expert Breezand

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Breezand die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Breezand. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Broers 9.7

Vanwege omschakelen naar DAB+ radio en hoe dat moet, had ik echt technische informatie nodig die ik bij expert Breezand heb gekregen . Mijn aankoop (Digitale ontvanger) werkt geweldig , nu weer heel goede ontvangst en uitgebreide mogelijkheden. Bedankt EXPERT Breezand voor de info voor, en aanschaf IMPERIAL DAB+.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (804)

  • Beoordeling: 9.7

    Vanwege omschakelen naar DAB+ radio en hoe dat moet, had ik echt technische informatie nodig die ik bij expert Breezand heb gekregen . Mijn aankoop (Digitale ontvanger) werkt geweldig , nu weer heel goede ontvangst en uitgebreide mogelijkheden. Bedankt EXPERT Breezand voor de info voor, en aanschaf IMPERIAL DAB+.
    Geschreven door Klant Broers uit breezand op 07-08-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Vertrouwd, kundig en goed!
    Geschreven door Klant uit julianadorp op 06-08-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Uitstekend en vriendelijk geholpen door de winkelmedewerker
    Geschreven door Klant Van Herwijnen uit den helder op 03-08-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Fijn dorps gevoel in de winkel
    Geschreven door Klant Speur uit westerland op 02-08-2021
  • Beoordeling: 9.9

    mijn heb je als vaste klant prima.
    Geschreven door Klant Wijnvoord uit hippolytushoef op 02-08-2021
  • Beoordeling: 9.1

    goede winkel.
    Geschreven door Klant uit breezand op 02-08-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Controleer bij elke aankoop,of de doos open is geweest en of de inhoud klopt!
    Geschreven door Klant Wildschut uit hippolytushoef op 02-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer prettige winkel met vriendelijk en vakkundig personeel.
    Geschreven door Klant Kikkert uit den helder op 31-07-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekend bedrijf, goed geholpen aan de telefoon en het product werd snel geleverd, ben zeer tevreden
    Geschreven door Klant Rienstra uit den helder op 30-07-2021
  • Beoordeling: 10.0

    heel overzichtelijk en vakbekwame medewerkers
    Geschreven door Klant De Graaf uit anna paulowna op 28-07-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Goede service en vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit anna paulowna op 28-07-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Prima winkel
    Geschreven door Klant uit t zand nh op 28-07-2021
  • Beoordeling: 7.4

    dat moet iedereen zelf weten,daar kan ik niet voor beslissen
    Geschreven door Klant Otten uit den helder op 28-07-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Niet in web maar in shop !
    Geschreven door Klant Van der Poel uit breezand op 28-07-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Je voelt je er thuis en gaat blij naar huis.
    Geschreven door Klant De Wit uit callantsoog op 28-07-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Prima service!
    Geschreven door Klant Zoons uit westerland op 26-07-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Website is duidelijk. Daar het juiste artikel gevonden en besteld. Bestelling telefonisch afgehandeld.
    Geschreven door Klant Swart uit den helder op 21-07-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Prima service en eerlijk advies
    Geschreven door Klant uit breezand op 21-07-2021
  • Beoordeling: 10.0

    een goede service en begeleiding bij de aankoop.
    Geschreven door Klant Holtz uit anna paulowna op 21-07-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Een bedrijf met “ouderwetse” klantenbehandeling en vakkennis.
    Geschreven door Klant Pels uit julianadorp op 19-07-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Geweldige service bij bezorging en het instaleren
    Geschreven door Klant Schotman uit den helder op 16-07-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Vriendelijk geholpen, fijne verkopers!
    Geschreven door Klant uit haarlem op 15-07-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Je wordt professionele geholpen. Er wordt mee gedacht. Je krijgt zelf nog leuke tips ook. Ik ben prima geholpen
    Geschreven door Klant Pedicure Connie uit breezand op 14-07-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Top winkel, prima service, productkennis,
    Geschreven door Klant Jans uit schagen op 13-07-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Expert kan ik bij iedereen aanraden
    Geschreven door Klant Beun uit hippolytushoef op 13-07-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Prima site alleen ik denk dat een bezoek aan de winkel beter is voor een algemene indruk van het bedrijf.
    Geschreven door Klant uit den helder op 13-07-2021
  • Beoordeling: 8.5

    zeer tevreden met productinformatie
    Geschreven door Klant uit anna paulowna op 13-07-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Goede service Tv naar tevredenheid Hulpvaardig bij het installeren
    Geschreven door Klant uit den helder op 01-07-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Goede mooie zaak in breezand
    Geschreven door Klant Van Toledo uit breezand op 01-07-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Expert heeft een geweldige service gerichtheid, die het verschil maakt
    Geschreven door Klant Markus uit den helder op 30-06-2021