Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels

  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Breezand

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Breezand die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Breezand. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Steenvoorden 8.5

product werd op afgesproken tijd geleverd, bezorger nam alle tijd voor installatie en uitleg, dat werd zeer gewaardeerd.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (242)

  • Beoordeling: 8.5

    product werd op afgesproken tijd geleverd, bezorger nam alle tijd voor installatie en uitleg, dat werd zeer gewaardeerd.
    Geschreven door Klant Steenvoorden uit anna paulowna op 29-05-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Prima winkel in eigen dorp
    Geschreven door Klant Lierop uit breezand op 27-05-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Expert breezand is een prima winkel ,je wordt goed geholpen . En?dirk weet overal een oplossing voor. We zijn dik te vreden. Fam.korver julianadorp
    Geschreven door Klant Korver uit julianadorp op 26-05-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Nette winkel met deskundig en vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Mariën uit westerland op 23-05-2017
  • Beoordeling: 9.7

    ik ben wat ouder n dan gaan dingen niet zo vlot meer, maar dat was in deze zaak geen probleem
    Geschreven door Klant Klabbers uit den helder op 18-05-2017
  • Beoordeling: 8.1

    pas
    Geschreven door Klant uit breezand op 17-05-2017
  • Beoordeling: 8.7

    expert breezand is een heerlijke winkel waar er echt nog aandacht voor je is.
    Geschreven door Klant uit anna paulowna op 16-05-2017
  • Beoordeling: 8.8

    Wil je iets kopen als computer, tv enz., ga dan gerust naar Expert. Daar krijgt u precies wat u zoekt.
    Geschreven door Klant uit julianadorp op 13-05-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Bij expert in Breezand krijgt u goede informatie en wanneer er een installatie moet gebeuren wordt dit goed gedaan.
    Geschreven door Klant uit anna paulowna op 20-04-2017
  • Beoordeling: 9.5

    Koop bij Expert en ik weet zeker dat U klant blijft want service en advies staan bij Expert hoog in het vaandel
    Geschreven door Klant Duijzer uit anna paulowna op 19-04-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Scherpe prijzen en super service
    Geschreven door Klant Hoole uit julianadorp op 12-04-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Uitstekende service met aandacht voor de klant en ook als er nadien nog vragen of bedieningsproblemen zijn, komen ze gewoon nog even langs.
    Geschreven door Klant De Wit uit t zand nh op 10-04-2017
  • Beoordeling: 9.5

    kleinschalig bedrijf met grootse service, je bent er geen nummer !
    Geschreven door Klant uit anna paulowna op 06-04-2017
  • Beoordeling: 10.0

    uitstekende service en deskundig personeel.
    Geschreven door Klant uit dirkshorn op 24-03-2017
  • Beoordeling: 8.4

    Hele fijne winkel met goed assortiment en zeer enthousiaste en vakkundige medewerkers! Al meer dan 10 jaar een begrip in de regio.
    Geschreven door Klant uit anna paulowna op 07-03-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Prima produkt gekocht, dat voor een goede prijs heel snel beschikbaar was
    Geschreven door Klant uit wieringerwaard op 02-03-2017
  • Beoordeling: 8.9

    ik vindt de website zeer duidelijk met voldoende keus in het assortiment.
    Geschreven door Klant uit schagen op 02-03-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Tijdens verhuizing te maken met defecte wasmachine. Binnen een paar uur oude opgehaald op oude adres, nieuwe geleverd op nieuwe adres! Perfect geregeld!
    Geschreven door Dhr Rijnders uit anna paulowna op 02-03-2017
  • Beoordeling: 9.5

    Correcte, snelle en servicegerichte afhandeling.
    Geschreven door Klant uit t zand nh op 23-02-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Prima advies en snelle service!
    Geschreven door Klant uit wieringerwaard op 15-02-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Gewoon goed. Deskundig, betrouwbaar, persoonlijk.!
    Geschreven door Klant Snoeij uit hippolytushoef op 15-02-2017
  • Beoordeling: 7.9

    Goede producten en goede service. Ook een snelle levering.
    Geschreven door Klant Waiboer uit anna paulowna op 15-02-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Wij hebben een vaatwasser via de site besteld en betaald, helaas was het model niet meer beschikbaar er werd ons toen netjes gevraagd of wij voor een nieuwer model wilde gaan. Deze was uitgebreider en zuiniger en eigenlijk ook wat duurder maar werd ons aangeboden voor het bedrag van het eerste model. Echt super, zijn er heel blij mee. Kregen ook een belletje dat hij binnen was en wanneer hij bezorgd kon worden, heel vriendelijk personeel en gratis bezorgd, wij zijn heel tevreden!
    Geschreven door Klant Oudhoff uit anna paulowna op 15-02-2017
  • Beoordeling: 7.9

    Ben heel tevreden
    Geschreven door Klant uit den helder op 11-02-2017
  • Beoordeling: 7.2

    We hebben een tv gekocht bij expert. De service en de uitleg die we kregen was goed. We zijn dik tevreden!
    Geschreven door Klant Maarsen uit den helder op 08-02-2017
  • Beoordeling: 9.0

    Expert is een prettige winkel met een duidelijkle website en een grote keuze mogelijkheid aan diverse artiekelen. Goede service en informatie.
    Geschreven door Klant Sanderson uit julianadorp op 01-02-2017
  • Beoordeling: 9.8

    Aanwinst voor breezand, breezand op de kaart, ga zo door!!!
    Geschreven door Klant uit breezand op 31-01-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Ik ben heel tevreden over expert
    Geschreven door Klant Gallusz uit \'t zand op 30-01-2017
  • Beoordeling: 8.1

    Breezand dit is een filiaal met een ouderwetse manier van service een pluim waard
    Geschreven door Klant Brilman uit sint maartensbrug op 27-01-2017
  • Beoordeling: 8.6

    Als je een product koopt wordt er steeds een goede uitleg gegeven. Technisch staan ze hun mannetje ook bij kleine onvolkomenheden die ik zelf maakte tijden een installatie staan ze steeds paraat om het binnen de kortste keren op te lossen, dit noem ik service van top kwaliteit.
    Geschreven door Klant Broers uit breezand op 20-01-2017