Navigatie

Beoordelingen Expert Brielle

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Brielle die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Brielle. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.3

Goed geholpen, snelle levering

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (103)

  • Beoordeling: 7.3

    Goed geholpen, snelle levering
    Geschreven door Klant uit hellevoetsluis op 02-02-2019
  • Beoordeling: 8.8

    Goede prijs/kwaliteit verhouding. Betere prijzen dan andere zaken
    Geschreven door Klant uit hellevoetsluis op 01-02-2019
  • Beoordeling: 7.5

    geen
    Geschreven door Klant uit brielle op 06-01-2019
  • Beoordeling: 8.8

    No nonsens winkel met goede service
    Geschreven door Klant uit oostvoorne op 07-12-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Ik ben gewoon naar de winkel gegaan. Je hebt het gelijk in handen.
    Geschreven door Klant uit brielle op 22-11-2018
  • Beoordeling: 9.4

    klant-vriendelijke hulp met alle begrip voor onze vragen
    Geschreven door Klant uit oostvoorne op 07-11-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Wij zijn heel goed en accuraat geholpen
    Geschreven door Klant uit brielle op 31-10-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Goede zaak
    Geschreven door Klant uit rozenburg op 24-10-2018
  • Beoordeling: 8.1

    Bestelde apparaat was op het moment dat ik het wilde kopen niet op voorraad echter 2 dagen later wel. Ben het gelijk op wezen halen in de winkel
    Geschreven door Klant Vander Velden uit rockanje op 25-09-2018
  • Beoordeling: 7.8

    Service goed. Winkel ouderwets gezellig. Nog oog voor de klant.
    Geschreven door Klant Korevaar uit hellevoetsluis op 20-09-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Bij Expert Brielle werden wij prettig geholpen door deskundig personeel.
    Geschreven door Klant Roessink uit brielle op 10-09-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Snel geholpen Goed advies
    Geschreven door Klant Swarttouw uit brielle op 14-08-2018
  • Beoordeling: 9.6

    goede service en een goede ervaring in de winkel
    Geschreven door Klant uit rotterdam op 13-08-2018
  • Beoordeling: 5.4

    Volg eens een cursus Verkooptechniek.
    Geschreven door Klant uit zwartewaal op 12-07-2018
  • Beoordeling: 7.5

    TV gekocht ze hebben het in de winkel zo gedaan dat ik hem thuis gelijk kon aansluiten ,en ingesteld taal en zenders enz;
    Geschreven door Klant Van Balen uit oostvoorne op 11-07-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Uitstekend geholpen de wasmachine is netjes afgeleverd
    Geschreven door Klant Van der Krogt uit rozenburg op 10-07-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Nog een winkel met persoonlijk advies
    Geschreven door Klant Van Opstal uit oostvoorne op 30-06-2018
  • Beoordeling: 8.0

    niet zuren
    Geschreven door Klant uit brielle op 29-06-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Goede en goedkope tablet medewerker had helemaal gelijk
    Geschreven door Klant uit oostvoorne op 06-06-2018
  • Beoordeling: 7.5

    Kijk voor je de prijs in de Expert winkel ziet, of deze gelijk is aan hetzelfde artikel, wat bij Expert op de website staat.
    Geschreven door Klant uit brielle op 14-03-2018
  • Beoordeling: 7.8

    ???
    Geschreven door Klant Van Toledo uit oostvoorne op 02-02-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Ik ben zeer tevreden over informatie bij aankoop en plaatsing van de artikelen, die dit jaar en vorig jaar heb aangeschaft
    Geschreven door Klant Quak uit rozenburg zh op 25-01-2018
  • Beoordeling: 5.4

    Doe geen zaken met expert
    Geschreven door Klant Van Van Kempen-ribbels uit rozenburg op 12-01-2018
  • Beoordeling: 8.2

    Aangekocht elektrisch fornuis en koelkast keurig aangesloten. Jammer van de bezorgkosten van maar liefst ? 50,00.
    Geschreven door Klant uit rotterdam op 13-11-2017
  • Beoordeling: 8.9

    NVT
    Geschreven door Klant uit oostvoorne op 24-10-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Uitstekende service en netjes conform afspraak
    Geschreven door Klant uit hellevoetsluis op 17-10-2017
  • Beoordeling: 8.4

    Goede zaak en service
    Geschreven door Klant Van Ree uit rozenburg op 19-09-2017
  • Beoordeling: 6.8

    Kleine zaak met weinig keus. In het vervolg zou ik eerder voor Cool Blue gaan. Deze zaak werd overigens helemaal afgekraakt, slechte service enz. Afleveringsdatum was ook nog niet zo eenvoudig. Er werd een datum voorgesteld die ik niet kon, werd er gevraagd waarom ik niet kon. Beetje vreemd. Geen prettig gevoel aan over gehouden.
    Geschreven door Klant uit hellevoetsluis op 29-08-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Goede informatie, betrouwbaar, goede service, vriendelijkheid.
    Geschreven door Klant Kruijff uit brielle op 09-08-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Uitstekende service en advies.
    Geschreven door Klant Buddenberg uit brielle op 15-06-2017