Navigatie

Beoordelingen Expert Brielle

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Brielle die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Brielle. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Ames 8.1

Door vrienden werden wij geattendeerd op Expert in Brielle. Inderdaad een goede, uiterst correcte behandeling en aflevering wordt prima geregeld. Met recht de \"ontzorging\" die je als klant zo graag wilt hebben... Chapeau en een absolute aanrader Expert in Brielle! Reiny C.A. Tijsseling.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (103)

  • Beoordeling: 8.1

    Door vrienden werden wij geattendeerd op Expert in Brielle. Inderdaad een goede, uiterst correcte behandeling en aflevering wordt prima geregeld. Met recht de \"ontzorging\" die je als klant zo graag wilt hebben... Chapeau en een absolute aanrader Expert in Brielle! Reiny C.A. Tijsseling.
    Geschreven door Klant Ames uit rozenburg op 08-06-2017
  • Beoordeling: 8.2

    prettige en deskundige bediening
    Geschreven door Klant uit rozenburg op 04-06-2017
  • Beoordeling: 7.3

    verder geen problemen met Expert
    Geschreven door Klant uit zwartewaal op 01-06-2017
  • Beoordeling: 9.9

    Gewoon goede ervaring de afgelopen jaren met aanschaf van diverse apparaten. Chapo !!!!
    Geschreven door Klant Hokke uit oostvoorne op 28-05-2017
  • Beoordeling: 7.5

    Geen opsmuk Niet aandringend Aangenaam
    Geschreven door Klant uit oostvoorne op 13-04-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Bij de Expertvestiging in Brielle is de klant nog steeds koning. Deskundige en vriendelijke behandeling en scherpe prijzen. Wat wil een mens nog meer?
    Geschreven door Klant Groot uit rozenburg op 12-04-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Goed product, deskundig geholpen en prijs/kwaliteit Ok.
    Geschreven door Klant uit spijkenisse op 06-04-2017
  • Beoordeling: 6.5

    Zorg dat je zelf je vragen klaar hebt, laat je niet op jagen. Maar dan kan je best op een prettige en snelle manier een product in deze winkel kopen.
    Geschreven door Klant uit rockanje op 06-04-2017
  • Beoordeling: 6.5

    goede service snelle levering nette aflevering en inbouw.
    Geschreven door Klant uit oostvoorne op 25-03-2017
  • Beoordeling: 8.3

    Kleine moeite.
    Geschreven door Klant uit spijkenisse op 08-03-2017
  • Beoordeling: 9.2

    In deze winkel wordt je als klant behandeld \"lees koning\".
    Geschreven door Klant uit hellevoetsluis op 02-03-2017
  • Beoordeling: 10.0

    goede kwaliteit,prima service
    Geschreven door Klant Slinger uit rozenburg op 02-03-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Als in de winkelreview : voorbeeldig, correct en snel. Voorbeeld voor anderen !
    Geschreven door Klant Holdert uit brielle op 23-02-2017