Navigatie

Beoordelingen Expert Castricum

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Castricum die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Castricum. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.7

NTV

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1084)

  • Beoordeling: 8.7

    NTV
    Geschreven door Klant uit castricum op 07-01-2019
  • Beoordeling: 8.1

    Pro actief, zinnig advies ontvangen samen met meedenken en info geven over garantie van oud apparaat maakt Expert voor mij een winkel waar ik zeker nog eens terugga
    Geschreven door Klant uit castricum op 04-01-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Expert Castricum is in de omgeving ongeevenaard.
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 04-01-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Expert,betrouwbaar enkwaliteit
    Geschreven door Klant uit castricum op 03-01-2019
  • Beoordeling: 9.9

    Uitstekende voorlichting
    Geschreven door Klant Goede uit castricum op 24-12-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Haal (bijna) alles op electronica gebied in deze winkel. Word goed geholpen, dichtbij, en goede service.
    Geschreven door Klant Hof uit limmen op 16-12-2018
  • Beoordeling: 7.5

    Prima winkel. Ik werd keurig geholpen.
    Geschreven door Klant uit limmen op 12-12-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Ik kom al sinds jaar en dag bij expert, ze zijn niet altijd de goedkoopste echter leveren ze wel service en dit vindt ik zeer belangrijk en ben daardoor ook bereid net even iets meer te betalen.
    Geschreven door Klant uit alkmaar op 08-12-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Altijd weer prima en ontspannen geholpen! Leuke zaak om rond te neuzen ook
    Geschreven door Klant Sprenger uit castricum op 07-12-2018
  • Beoordeling: 8.2

    Bij aanschaf van een apparaat krijg je direct uitvoerig uitleg.
    Geschreven door Klant Stroet uit castricum op 05-12-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Sonos dealer deze mensen snappen het gewoon!
    Geschreven door Klant Koerse uit castricum op 04-12-2018
  • Beoordeling: 8.4

    mooie winkel. straalt vertrouwen uit en prettige bediening
    Geschreven door Klant Blom uit heiloo op 30-11-2018
  • Beoordeling: 6.0

    Had meer verwacht van expert Castricum toen ik van een voorgenomen budget op basis van \"adviezen\" (in goed vertrouwen\") uitkwam op een hogere uitgave dan vooraf gepland. Daar had best een handreiking/korting tegenover mogen staan.
    Geschreven door Klant uit castricum op 27-11-2018
  • Beoordeling: 7.3

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit castricum op 26-11-2018
  • Beoordeling: 8.0

    Een goede zaak ,ruime assortiment,ptettig geholpen.
    Geschreven door Klant uit castricum op 26-11-2018
  • Beoordeling: 4.8

    Lijkt me zinloos, want die gaan jullie toch niet plaatsen.
    Geschreven door Klant Krooshof uit castricum op 22-11-2018
  • Beoordeling: 5.3

    BIJ aanschaf van tablet totaal geen advies gehad dus op eigen inzicht etc Tablet aangeschaft had dus de koop ook online kunnen doen Had wel wat meer verwacht,
    Geschreven door Klant Bart uit egmond-binnen op 19-11-2018
  • Beoordeling: 8.6

    Gecombineerde vries/koelkast aangeschaft voor plaatsing in onverwarmde ruimte. Verkoper adviseerde Liebherr, deze kan als enig merk tot 0° C omgevingstemperatuur worden gebruikt. Plaatsing op zaterdag is geen probleem. Uitstekende service, ook van vorige aankopen. Misschien niet de goedkoopste, maar wel plaatselijke leverancier en uitstekende service.
    Geschreven door Klant Schipper uit castricum op 19-11-2018
  • Beoordeling: 6.0

    Deze transactie was niet zoals wij al 40 jaar gewend zijn bij Expert. Volgende keer hopen wij beter.
    Geschreven door Klant uit bakkum op 11-11-2018
  • Beoordeling: 6.6

    Kan ik beter niet doen
    Geschreven door Klant uit akersloot op 09-11-2018
  • Beoordeling: 7.7

    Zeer behulpzame en geduldige medewerkers, met verstand van zaken. Ze nemen de tijd om je vragen te beantwoorden en laten daarna ook de vrijheid om je even terug te trekken in de winkel zodat je rustig na kunt denken.
    Geschreven door Klant uit wormerveer op 08-11-2018
  • Beoordeling: 7.5

    Dat is de zorg van anderen.
    Geschreven door Klant uit uitgeest op 08-11-2018
  • Beoordeling: 8.6

    Prima winkel, uitgebreide keuze en goed geholpen, hier kan je nog handelen. Kom er zeker weer.
    Geschreven door Klant uit purmerend op 30-10-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Goed advies, goede service. Belangrijk voor winkelaanbod in het dorp
    Geschreven door Klant uit castricum op 25-10-2018
  • Beoordeling: 8.2

    Heb goede voorlichting gekregen,en hoop dat dit biet beschaamd zal worden.
    Geschreven door Klant Kuijs uit castricum op 24-10-2018
  • Beoordeling: 6.3

    Mooie winkel , goede producten. Veel aandacht als je als klant een nieuw product koopt of denkt te gaan kopen, maar de nazorg als een product niet goed is, is matig.
    Geschreven door Klant uit castricum op 23-10-2018
  • Beoordeling: 6.2

    N.v.t.
    Geschreven door Klant uit castricum op 23-10-2018
  • Beoordeling: 8.3

    Expert- de Graaf in Castricum , is een geweldige winkel met uitstekende medewerkers. Mijn ervaring is heel erg goed.
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 23-10-2018
  • Beoordeling: 7.6

    Alles goed bij expert ga het zelf ervaren. Een tevreden klant.
    Geschreven door Klant uit limmen op 23-10-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Ik ben uitstekend geadviseerd en geholpen.
    Geschreven door Klant uit castricum op 21-09-2018