Navigatie

Beoordelingen Expert Castricum

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Castricum die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Castricum. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.2

Prima verwachte niet anders alle aankopen bij Expert

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1201)

  • Beoordeling: 7.2

    Prima verwachte niet anders alle aankopen bij Expert
    Geschreven door Klant uit limmen op 13-06-2022
  • Beoordeling: 6.9

    Prima winkel !
    Geschreven door Klant Smit uit castricum op 08-06-2022
  • Beoordeling: 8.8

    Goede voorbereiding is handig.
    Geschreven door Klant uit heiloo op 08-06-2022
  • Beoordeling: 6.8

    Ik had een installatieservice 49,95 euro besteld. Nadat de monteur weg was, kwam ik er achter dat ik met de afstandsbediening van KPN die bij de Experiabox hoort, niet de tv aan en uit kon zetten en ook niet het geluid kon regelen. Ik heb telefonisch contact gehad met een medewerker op 03 juni 2022. Die zei mij dat ik dat eenvoudig via het instellingenmenu kon doen. Ik heb hem gezegd dat ik niet voor niets 49,95 euro had betaald en geen zin had om met 2 afstandsbedieningen te werken. Ik. wil gewoon alles met de afstandsbediening van LG kunnen doen. Hij heeft toegezegd dat er op 7 juni tussen 12.00 en 18.00 een monteur zou komen. Ik heb de hele middag voor niets in huis gezeten. Bedankt Expert de Graaf in Castricum.
    Geschreven door Klant Bruins uit zaandijk op 07-06-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Goed advies, netjes thuis bezorgd
    Geschreven door Klant Weeren uit uitgeest op 06-06-2022
  • Beoordeling: 9.9

    We zijn zeer tevreden over expert in Castricum
    Geschreven door Klant Dekker uit limmen op 06-06-2022
  • Beoordeling: 8.1

    Gewoon ouderwets en dat is helemaal niet erg!
    Geschreven door Klant Van Es uit westzaan op 03-06-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service en vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit castricum op 31-05-2022
  • Beoordeling: 7.3

    Ik had al een keuze gemaakt voordat ik in de winkel kwam. Maakte dat kenbaar. Werdt gepakt en was zo weer klaar
    Geschreven door Klant uit limmen op 30-05-2022
  • Beoordeling: 8.7

    U kunt mijn begintekst daarvoor gebruiken.
    Geschreven door Klant uit castricum op 27-05-2022
  • Beoordeling: 9.0

    Zeer prettige zaak in meedenken en service en je voelt je welkom.
    Geschreven door Klant Van Barneveld uit castricum op 24-05-2022
  • Beoordeling: 8.2

    Echt goed hoor.
    Geschreven door Klant uit akersloot op 20-05-2022
  • Beoordeling: 7.7

    Ben prima geholpen met een goede uitleg en als ik er niet uitkwam kan ik terug komen voor hulp
    Geschreven door Klant Oostendorp uit castricum op 19-05-2022
  • Beoordeling: 6.6

    Fijn om in de winkel een goede keus te kunnen maken en niet via het massale internet.
    Geschreven door Klant uit castricum op 18-05-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Snel een professioneel geholpen de personen hebben verstand van zaken
    Geschreven door Klant uit limmen op 18-05-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Expert de Graaf is een opsteker voor Castricum.!Ze verkopen kwaliteit, geven vakkundige adviezen en hulp bij de aankoop.Goede service.!
    Geschreven door Klant Gerits uit castricum op 16-05-2022
  • Beoordeling: 8.9

    Installatie aanpassing binnen hetzelfde bedrijf af te spreken (elektra in meterkast aanpassen en perilex plaatsen)
    Geschreven door Klant Van Tiel uit heiloo op 16-05-2022
  • Beoordeling: 8.0

    goede service dat was ook de reden om het via expert te kopen
    Geschreven door Klant uit castricum op 16-05-2022
  • Beoordeling: 8.9

    Goed geholpen dik tevreden
    Geschreven door Klant uit heerhugowaard op 13-05-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Super bedrijf met kundig personeel
    Geschreven door Klant Roosendaal uit limmen op 13-05-2022
  • Beoordeling: 8.4

    kwaliteit en service prima
    Geschreven door Klant uit castricum op 10-05-2022
  • Beoordeling: 9.3

    vriendelijk én deskundig advies
    Geschreven door Klant Engel uit limmen op 09-05-2022
  • Beoordeling: 8.4

    Prima zaak en dicht bij huis
    Geschreven door Klant Schut uit castricum op 06-05-2022
  • Beoordeling: 8.1

    Normaal e snel te vinden.
    Geschreven door Klant uit castricum op 06-05-2022
  • Beoordeling: 6.3

    Na aankoop van koffiemachine, slechte service over prijs
    Geschreven door Klant Buur uit uitgeest op 06-05-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne zaak!
    Geschreven door Klant uit castricum op 05-05-2022
  • Beoordeling: 9.9

    De service is bij expert Castricum van af binnenkomst in de winkel tot het leveren van m’n nieuwe wasmachine super! Erg blij mee! Met vriendelijke groet, N. van der Zee
    Geschreven door Klant Vd Zee uit egmond-binnen op 05-05-2022
  • Beoordeling: 8.0

    Na een afspraak slechte ervaringen bij een grote webshop besloten om mijn vaatwasser lokaal te kopen. Prettige medewerker die verstand van zaken heeft, keurige bezorging, uitstekende kwaliteit en maar een paar tientjes meer.
    Geschreven door Klant uit castricum op 29-04-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Ja .was al klant ,toen ik nog in Castricum woonde D bakker schilstra
    Geschreven door Klant Bakker uit assendelft op 28-04-2022
  • Beoordeling: 7.3

    expert castricum een prima zaak
    Geschreven door Klant Bakels uit castricum op 26-04-2022