Navigatie

Beoordelingen Expert Castricum

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Castricum die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Castricum. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Stockmann 7.5

service zoals verwacht mag worden

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1188)

  • Beoordeling: 7.5

    service zoals verwacht mag worden
    Geschreven door Klant Stockmann uit castricum op 01-07-2022
  • Beoordeling: 8.7

    goede service
    Geschreven door Klant uit ugchelen op 30-06-2022
  • Beoordeling: 9.7

    Wij zijn heel goed geholpen bij het kopen van een nieuwe tv en koffiemachine. Er werd goed meegedacht met onze wensen.
    Geschreven door Klant Wijker uit heiloo op 27-06-2022
  • Beoordeling: 7.5

    ben ik niet goed in sorry
    Geschreven door Klant Van de Hoek uit castricum op 27-06-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Een fijne winkel waar je altijd prima wordt geholpen.
    Geschreven door Klant Stevens uit krommenie op 25-06-2022
  • Beoordeling: 9.1

    service goed en producten ook goed
    Geschreven door Klant Arts uit uitgeest op 24-06-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Deskundig personeel
    Geschreven door Klant uit bakkum op 23-06-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Hele nette service. Vriendelijk personeel. Ik ben heel tevreden en ik kom zeker de volgende keer terug.
    Geschreven door Klant uit castricum op 22-06-2022
  • Beoordeling: 8.2

    Ben heel blij met mijn nieuwe wasmachine ; doet aan de verwachtigingen
    Geschreven door Klant Vormer uit zaandam op 21-06-2022
  • Beoordeling: 9.0

    Ik kom al 45 jaar bij Expert Castricum en dat zegt genoeg.
    Geschreven door Klant uit koedijk op 20-06-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Goed geïnformeerd, en afspraken zijn nagekomen.
    Geschreven door Klant uit akersloot op 20-06-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Perfectie in de ruimste zin van het woord
    Geschreven door Klant uit egmond aan zee op 20-06-2022
  • Beoordeling: 7.9

    Snelle levering en uitstekend geholpen
    Geschreven door Klant Cornelisse uit castricum op 18-06-2022
  • Beoordeling: 7.9

    Gewoon zo doorgaan. Eelco bedankt voor de moeite.
    Geschreven door Klant Eijk uit heiloo op 16-06-2022
  • Beoordeling: 8.3

    xxxxxxxxxxxxxxxxx
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 15-06-2022
  • Beoordeling: 9.0

    Vriendelijke vakbekwame hulpverleners
    Geschreven door Klant uit castricum op 13-06-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service, onthouden voor een volgende keer!👍
    Geschreven door Klant Slothouwer uit heemskerk op 13-06-2022
  • Beoordeling: 7.2

    Prima verwachte niet anders alle aankopen bij Expert
    Geschreven door Klant uit limmen op 13-06-2022
  • Beoordeling: 6.9

    Prima winkel !
    Geschreven door Klant Smit uit castricum op 08-06-2022
  • Beoordeling: 8.8

    Goede voorbereiding is handig.
    Geschreven door Klant uit heiloo op 08-06-2022
  • Beoordeling: 6.8

    Ik had een installatieservice 49,95 euro besteld. Nadat de monteur weg was, kwam ik er achter dat ik met de afstandsbediening van KPN die bij de Experiabox hoort, niet de tv aan en uit kon zetten en ook niet het geluid kon regelen. Ik heb telefonisch contact gehad met een medewerker op 03 juni 2022. Die zei mij dat ik dat eenvoudig via het instellingenmenu kon doen. Ik heb hem gezegd dat ik niet voor niets 49,95 euro had betaald en geen zin had om met 2 afstandsbedieningen te werken. Ik. wil gewoon alles met de afstandsbediening van LG kunnen doen. Hij heeft toegezegd dat er op 7 juni tussen 12.00 en 18.00 een monteur zou komen. Ik heb de hele middag voor niets in huis gezeten. Bedankt Expert de Graaf in Castricum.
    Geschreven door Klant Bruins uit zaandijk op 07-06-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Goed advies, netjes thuis bezorgd
    Geschreven door Klant Weeren uit uitgeest op 06-06-2022
  • Beoordeling: 9.9

    We zijn zeer tevreden over expert in Castricum
    Geschreven door Klant Dekker uit limmen op 06-06-2022
  • Beoordeling: 8.1

    Gewoon ouderwets en dat is helemaal niet erg!
    Geschreven door Klant Van Es uit westzaan op 03-06-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service en vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit castricum op 31-05-2022
  • Beoordeling: 7.3

    Ik had al een keuze gemaakt voordat ik in de winkel kwam. Maakte dat kenbaar. Werdt gepakt en was zo weer klaar
    Geschreven door Klant uit limmen op 30-05-2022
  • Beoordeling: 8.7

    U kunt mijn begintekst daarvoor gebruiken.
    Geschreven door Klant uit castricum op 27-05-2022
  • Beoordeling: 9.0

    Zeer prettige zaak in meedenken en service en je voelt je welkom.
    Geschreven door Klant Van Barneveld uit castricum op 24-05-2022
  • Beoordeling: 8.2

    Echt goed hoor.
    Geschreven door Klant uit akersloot op 20-05-2022
  • Beoordeling: 7.7

    Ben prima geholpen met een goede uitleg en als ik er niet uitkwam kan ik terug komen voor hulp
    Geschreven door Klant Oostendorp uit castricum op 19-05-2022