Navigatie

Beoordelingen Expert Castricum

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Castricum die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Castricum. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.1

Wij zijn erg te spreken over de gegeven informatie over de producten en de service.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1089)

  • Beoordeling: 9.1

    Wij zijn erg te spreken over de gegeven informatie over de producten en de service.
    Geschreven door Klant uit uitgeest op 05-06-2015
  • Beoordeling: 8.7

    Expert is de zaak voor kwaliteit service en klantvriendelijkheid. Floor Zoontjes
    Geschreven door Dhr Zoontjes uit castricum op 01-06-2015
  • Beoordeling: 7.8

    Wij wachten af.
    Geschreven door Dhr Vonk uit castricum op 29-05-2015
  • Beoordeling: 8.7

    de combi koelkast vriezer deed het plotseling het niet. prompt kreeg ik bezoek van een monteur die oordeelde dat reparatie onmogelijk was. door de site te bezoeken en een tel. gesprek met een verkoper werd snel keuze gemaakt voor een nieuw apparaat dat binnen 1 of 2 dagen geleverd en geinstallerd werd. een van de twee bezorgers heeft zelfs aangeboden de diepvries spullen van de oude naar de nieuwe koelkast te overhevelen terwijl ik met de betaling bezig was. dat vond ik geweldig, service ten top!
    Geschreven door Mevr Smit-duce uit castricum op 27-05-2015
  • Beoordeling: 8.4

    Goed assortiment en kwaliteit. Nadeel dat de bestelling niet via internet afgerond kon worden. De bestelling werd gereserveerd en de volgende dag werd er telefonisch contact over opgenomen.
    Geschreven door Klant uit heiloo op 22-05-2015
  • Beoordeling: 7.9

    Goede telefonische hulp maar moet weer langs de winkel om een muurbevestiging en de aansluiting op mijn tv. Over het algemeen ben ik tot nu toe steeds goed geholpen.
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 22-05-2015
  • Beoordeling: 7.9

    Expert doet zijn naam eer aan. De verkopers en installateurs zijn vakmensen en de prijzen zijn scherp. Dus waarom nog langer zoeken als je weet dat Expert echte experts in huis heeft!
    Geschreven door Klant Meijster/de Groot uit castricum op 21-05-2015
  • Beoordeling: 8.7

    Aardige verkopers, maar er moet wat meer meegedacht worden.
    Geschreven door Klant uit limmen op 21-05-2015
  • Beoordeling: 6.4

    /
    Geschreven door Klant uit castricum op 12-05-2015
  • Beoordeling: 9.3

    nvt
    Geschreven door Klant uit castricum op 11-05-2015
  • Beoordeling: 9.5

    Expert de Graaf u betaalt niet meer maar wat betreft de service en klant vriendelijkheid krijgt u wel meer
    Geschreven door Klant uit castricum op 11-05-2015
  • Beoordeling: 9.4

    Bij de montage van de inductiekookplaat gebruikten de monteurs de vorige stekker plus snoer. Met een half uurtje arbeidsloon kwam de totale prijs duidelijk lager uit dan bij aanschaf via een gemiddelde webwinkel die voor de (verplichte) montage standaard €100 rekent.
    Geschreven door Klant uit castricum op 01-05-2015
  • Beoordeling: 7.8

    Expert in Castricum levert goede info en vriendelijke behandeling zowel bij de verkoop van producten als bij de levering en de eventuele noodzakelijke installatie van het aangekochte product.
    Geschreven door Klant uit egmond aan zee op 20-04-2015
  • Beoordeling: 9.2

    Bij expert ben je op alle vlakken, betreffende electronicaketen, beter uit, want bij expert hebben ze er er verstand van!
    Geschreven door Dhr Gross op 15-04-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Duidelijke website met een breed assortiment aan producten.
    Geschreven door Klant op 15-04-2015
  • Beoordeling: 8.4

    Zie wat ik bij het probleem al noemde.Het probleem en de wisselwerking client en service is belangrijk om er dan na twee maanden uit te komen.
    Geschreven door Klant Gerstel op 13-04-2015
  • Beoordeling: 9.7

    Perfecte services!!!!!
    Geschreven door Mevr Tervoort op 13-04-2015
  • Beoordeling: 7.2

    Ik heb mijn op-/aanmerkingen en de begeleidende informatie van de verkopers uitgebreid gemeld aan en (na-)besproken met de vestigingsmanager.
    Geschreven door Klant Joosten op 06-04-2015
  • Beoordeling: 8.6

    Ga voor goede service, prijs kwaliteit en steun de lokale ondernemer en werkgever binnen uw eigen regio/dorp
    Geschreven door Dhr Klaver op 05-04-2015
  • Beoordeling: 8.3

    Fijne zaak,wij zijn zeer tevreden over de aandacht die wij kregen.
    Geschreven door Klant op 04-04-2015
  • Beoordeling: 7.7

    Ze hebben verstand van zaken.
    Geschreven door Klant Welboren op 01-04-2015
  • Beoordeling: 9.6

    5 laden vriezer van Liebherr. Hadden we eerder moeten doen. Zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Èn een koeler tafelmodel ook van Liebherr.Idem dito! Beide apparaten milieuvriendelijk.
    Geschreven door Klant Broekema op 01-04-2015
  • Beoordeling: 9.0

    n.v.t.
    Geschreven door Dhr Huige op 01-04-2015
  • Beoordeling: 4.7

    kan beter
    Geschreven door Klant op 31-03-2015
  • Beoordeling: 7.8

    Ik ben zeer deskundig geholpen door het dienstdoende personeel.
    Geschreven door Dhr De Rover op 30-03-2015
  • Beoordeling: 7.3

    aln sinds 40 jaar een tevreden klant
    Geschreven door Klant op 26-03-2015
  • Beoordeling: 8.8

    Vaatwasmachine na 15 jaar defect geraakt, na technisch onderzoek en advies van Expert bleken de kosten voor reparatie te hoog. Een nieuwe vaatwasmachine bij Expert voor een concurrerende prijs gekocht,deze is vakkundig geïnstalleerd en ingebouwd. Expert de Graaf is vakkundig, betaalbaar en denkt met de klant mee.
    Geschreven door Klant op 25-03-2015
  • Beoordeling: 9.1

    In de winkel zeer goed geholpen en daarna het beloofde thuis afgeleverd. Perfect! Een zeer blijde klant.
    Geschreven door Klant op 08-03-2015
  • Beoordeling: 8.7

    Zeer tevreden over de service van de Expert medewerkers. Had eerst gebeld om te vragen of het artikel op voorraad was. Omdat het de laatste was werd er aangeboden om het voor mij te reserveren. Heb een wasdroger gekocht en kreeg meteen uitleg over de werking van het apparaat. Kan nog geen mening geven over het apparaat zelf want die heb ik pas 1 x gebruikt.
    Geschreven door Mevr Jansen op 03-03-2015
  • Beoordeling: 9.1

    fijne overzichtelijke winkel
    Geschreven door Klant op 25-02-2015