Navigatie

Beoordelingen Expert Cuijk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Cuijk die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Cuijk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant De Man 7.3

tevreden klantvriedelijk en je wordt netjes geholpen

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (412)

  • Beoordeling: 7.3

    tevreden klantvriedelijk en je wordt netjes geholpen
    Geschreven door Klant De Man uit mill op 25-12-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Ik ben prima geholpen
    Geschreven door Klant Kooistra uit cuijk op 23-12-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Geweldig zeer bekwaam en vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Willems uit cuijk op 21-12-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Expert Cuijk een echte aanrader, perfect assortiment en hele vriendelijke verkopers.Ik koop mijn electronica bij Expert Cuijk!!
    Geschreven door Klant uit grave op 17-12-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Van advies tot levering, alles perfect geregeld.
    Geschreven door Klant Poels uit beers nb op 17-12-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Goed en vakkundig geholpen. Prima prijs/kwalteit.
    Geschreven door Klant uit gassel op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.4

    .
    Geschreven door Klant uit cuijk op 16-12-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Deskundige en fijne uitleg over de keuze die je kunt maken. Wordt goed geholpen en denken met je mee.
    Geschreven door Klant Driessen uit cuijk op 16-12-2020
  • Beoordeling: 7.6

    We zijn bij aankoop netjes en vakkundig geholpen
    Geschreven door Klant Nabuurs uit cuijk op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.5

    mijn ervaring is zeer goed je word correct geholpen
    Geschreven door Klant Pas uit cuijk op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Prettige winkel met deskundig personeel. Geven een goed advies en de bezorgservice is uitstekend
    Geschreven door Klant uit cuijk op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Expert: in een woord: uitstekend!
    Geschreven door Klant Storms uit cuyk op 16-12-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Goede service Prima winkel
    Geschreven door Klant Tax uit haps op 19-11-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Eindelijk weer een winkel waar je als klant centraal staat. Geen gladde verkopers maar behulpzame en eerlijke adviseurs die alle tijd nemen om te komen tot de juiste keuze. Zo hoort het!
    Geschreven door Klant Meindertsma uit escharen op 16-11-2020
  • Beoordeling: 7.5

    een nette en goede winkel met een goede service
    Geschreven door Klant Pas uit cuijk op 12-11-2020
  • Beoordeling: 9.7

    We zijn erg prettig geholpen in de winkel en kregen deskundig en eerlijk advies.
    Geschreven door Klant Omvlee uit malden op 09-11-2020
  • Beoordeling: 8.5

    we vonden wat we zochten (met tip van verkoper)
    Geschreven door Klant uit cuijk op 09-11-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Goede service en correcte behandeling met duidelijke adviezen!
    Geschreven door Klant Van den Broek uit cuijk op 05-11-2020
  • Beoordeling: 7.3

    nee
    Geschreven door Klant uit cuijk op 05-11-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Prima.
    Geschreven door Klant Van Schijndel uit cuijk op 04-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    We hadden snel een wasmachine nodig en dit was bij Expert Cuijk snel geregeld. Prijs, advies, installatie op zolder...alles was zeer naar tevredenheid.
    Geschreven door Klant uit cuijk op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Ben snel effectief geholpen en zeer tevreden.
    Geschreven door Klant Creemers uit molenhoek op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Zie hetgeen ik op blz. 2 heb vermeld
    Geschreven door Klant Selten uit haps op 28-10-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Fijne winkel, vakkundig en vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant Van Regteren uit molenhoek op 21-10-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Vaatwasser gekocht Goed voorgelicht en op afgesproken tijd geleverd Dus tevreden.
    Geschreven door Klant Boerwinkel uit malden op 21-10-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Prettige en vakkundig advies gekregen met uitstekende service!
    Geschreven door Klant Tartufi B.v. uit cuijk op 21-10-2020
  • Beoordeling: 7.9

    Ik doe dit niet. Aankoop is te gering.
    Geschreven door Klant uit sint anthonis op 20-10-2020
  • Beoordeling: 7.7

    Ik vind dat ik netjes geholpen ben. Ben in mijn sas met mijn nieuwe vries en koelkast.
    Geschreven door Klant Jans uit cuijk op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Een mooie overzichtelijke winkel, vriendelijk personeel, en een prima service.
    Geschreven door Klant Schuurman uit cuyk op 20-10-2020
  • Beoordeling: 7.3

    We zijn tevreden met onze 55 inch Hisense Oled Tv. Wij hadden eerst op het internet ons verdiept over de verschillen tussen Qled en Oled en kwamen uiteindelijk op een betaalbare OLED tv van Hisense. En ook nog eens 5 jaar fabrieksgarantie! In de winkel kunnen je de verschillen zien en wij kopen liever bij een lokale ondernemer dan via webshops. En indien nodig, krijg je een ruiltoestel bij reparatie van je eigen TV. Dat is top!
    Geschreven door Klant Lemans uit boxmeer op 20-10-2020