Navigatie

Beoordelingen Expert Delfzijl

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Delfzijl die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Delfzijl. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Sanders 9.6

bosch wasmachine bij expert gekocht. goede voorlichting, deskundig personeel, vlotte levering. al met al zeer tevreden tot nu toe. Theo Sanders

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (747)

  • Beoordeling: 9.6

    bosch wasmachine bij expert gekocht. goede voorlichting, deskundig personeel, vlotte levering. al met al zeer tevreden tot nu toe. Theo Sanders
    Geschreven door Klant Sanders uit appingedam op 26-12-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Aflevering was op tijd en keurig afgehandeld.
    Geschreven door Klant Oosterhuis uit termuntenzijl op 22-12-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Super service, ondanks Corona kon ik toch dezelfde dag nog een nieuwe stofzuiger krijgen! Een dikke 10 voor de service!
    Geschreven door Klant uit groningen op 21-12-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Wij zeker weer naar Expert.
    Geschreven door Klant Brons uit wagenborgen op 17-12-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Mooie producten en bij aflevering keurig geïnstalleerd.
    Geschreven door Klant uit appingedam op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.6

    altijd goeie service en betrokkenheid voor de klant meedenkend super tevreden
    Geschreven door Klant Weijer uit appingedam op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Vriendelijk personeel, geven goed advies en prima service!
    Geschreven door Klant uit meedhuizen op 16-12-2020
  • Beoordeling: 6.8

    Liever niet
    Geschreven door Klant uit woldendorp op 16-12-2020
  • Beoordeling: 3.5

    Beter van niet, want die is niet heel positief.
    Geschreven door Klant op 16-12-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Expert, goed in wat ze beloven.
    Geschreven door Klant Campenhout uit appingedam op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Zeer goede uileg van produkten vriendelijke medewerkers,super snelle bezorging en installatie.
    Geschreven door Klant Jongsma uit delfzijl op 23-11-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Bij Expert in Delfzijl word je deskundig, persoonlijk en zeer vriendelijk geholpen. Zelfs als je langs de winkel loopt groeten ze je nog!
    Geschreven door Klant Meter uit delfzijl op 21-11-2020
  • Beoordeling: 7.6

    goed geholpen
    Geschreven door Klant uit appingedam op 16-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Geweldige service!!
    Geschreven door Klant Poppema uit delfzijl op 13-11-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Goed geholpen. We zijn er vaker geweest. Wij komen er zeker weer terug. Ga zo door.
    Geschreven door Klant uit appingedam op 12-11-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Het product wat je koopt wordt heel goed uit gelegd duidelijk en begrijpelijk
    Geschreven door Klant uit delfzijl op 09-11-2020
  • Beoordeling: 7.5

    Het blijkt inderdaad dat Expert concurrerend kan leveren tov het Internet. En dat is super. Zo kun je de lokale winkeliers behoorlijk helpen. De was/droog combinatie die wij aangeschaft hebben werd geweldig goed naar de 1e etage gebracht en keurig netjes geplaatst en op waterpas gezet. Alle afval werd weer meegenomen. Ik zeg een dikke 10!!!
    Geschreven door Klant Jager uit delfzijl op 03-11-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Goede service en dichtbij!
    Geschreven door Klant Tav O. Rijkers uit delfzijl op 03-11-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Goede service, behulpzame en vriendelijke medewerkers
    Geschreven door Klant Jager uit woldendorp op 03-11-2020
  • Beoordeling: 8.7

    expert boersma delfzijl perfecte service en zeer snel geleverd
    Geschreven door Klant Berends uit wagenborgen op 02-11-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Al jaren vaste klant bij Expert vanwege de uitstekende service. Soms niet de aller laagste prijs maar daar gaat het mij niet altijd om. Als er na de levering iets niet goed is dan wordt je altijd goed geholpen en er wordt goed nagedacht over een oplossing. Dit laatste is soms belangrijker dan de laagste prijs zonder al te veel service.
    Geschreven door Klant uit delfzijl op 02-11-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Super geholpen en kon zelfs m’n gekochte tv nog omruilen voor een grotere. Super service.
    Geschreven door Klant uit garrelsweer op 29-10-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Vandaag besteld en het was de volgende dag al in de winkel. Prima service.
    Geschreven door Klant Bult uit delfzijl op 26-10-2020
  • Beoordeling: 7.5

    Goede bezorging, prijs goed, Vriendelijk.
    Geschreven door Klant uit appingedam op 26-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Snelle levering prettige personeel
    Geschreven door Klant uit appingedam op 26-10-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Goede service,goede producten, vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit delfzijl op 24-10-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Wat ik daarvoor al schreef maar voor de rest goed en vriendelijk zijn we geholpen
    Geschreven door Klant uit delfzijl op 20-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Klantvriendelijk meedenkende medewerkers
    Geschreven door Klant uit siddeburen op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Omdat ik tot nu toe alles wat ik nodig hen koop bij de Expert. Ik word altijd keurig te woord gestaan en ik ervaar dit als zeer prettig. Vakbekwame medewerkers en geen bla bla . Ik koop bij Expert in Delfzijl Super blij mee
    Geschreven door Klant Scheeringa uit delfzijl op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Nvt
    Geschreven door Klant uit delfzijl op 20-10-2020