Navigatie

Beoordelingen Expert Delfzijl

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Delfzijl die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Delfzijl. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.7

Wij zijn zeer goed geholpen door de medewerkers.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (747)

  • Beoordeling: 8.7

    Wij zijn zeer goed geholpen door de medewerkers.
    Geschreven door Klant op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Prima service en zeker aan te raden.
    Geschreven door Klant Bongertman uit delfzijl op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Goed ervaring bij de winkel in Delfzijl. Goede hulp en advies gekregen.
    Geschreven door Klant Steenhuis uit spijk op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.1

    prima miele stofzuiger
    Geschreven door Klant uit holwierde op 20-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Kopen bij expert dan weet je dat je goede dingen heb gekocht en altijd een advies erbij krijgt voor het onderhouden van je artikelen
    Geschreven door Klant De Jong uit delfzijl op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Mooie machine De koffie smaakt prima Handig dat kleine extra klepje voor een andere smaak koffie. Prima prijs tav het geleverde product.
    Geschreven door Klant Niejenhuis uit farmsum op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Zeer goede ervaring
    Geschreven door Klant uit groningen op 20-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Goed verhaal Goede service Bezorging top
    Geschreven door Klant uit delfzijl op 20-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Goed advies en vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant De Boer uit zeerijp op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.6

    prima, correct en snelle service.. meedenkend met ons bedrijf
    Geschreven door Klant Camping Zeestrand uit termuntenzijl op 21-09-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Beeld etc prima. Even wennen, maar dat moet ook. Alles prima.
    Geschreven door Klant uit appingedam op 17-09-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Hier een tevreden klant. Snelle goede service.
    Geschreven door Klant Van der Laan uit appingedam op 11-09-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Een heel goede service. Snel en vakkundige installatie.
    Geschreven door Klant Kruizinga uit delfzijl op 07-09-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Top winkel. Snelle, goede en vriendelijke service, snel en duidelijk antwoord op al je vragen, goede producten.
    Geschreven door Klant uit appingedam op 04-09-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Bij goede adviezen geven en niet opdringen geeft een prettige gevoel bij het winkelen
    Geschreven door Klant Mein uit delfzijl op 31-08-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Expert Boersma Delfzijl heeft een zeer goede uitstraling en hele aardige , kundige mensen in dienst. Top
    Geschreven door Klant uit delfzijl op 31-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Prima sevice
    Geschreven door Klant Van Dijk uit woldendorp op 31-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Top service en deskundig personeel. Deze winkel is zeker een aanrader. Gr Henk (optie1)
    Geschreven door Klant Meijer uit appingedam op 28-08-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Erg fijne en snelle service!
    Geschreven door Klant Ten Hove uit holwierde op 27-08-2020
  • Beoordeling: 7.6

    De Televisie is keurig geplaatst en goede uitleg gehad.
    Geschreven door Klant Arends uit appingedam op 27-08-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Laatst fietste ik \'s ochtends vroeg langs de Expert in Delfzijl en zag een televisie in de etalage. Ik had al heel lang niet meer naar prijzen van Tv\'s gekeken en mijn eerste gedachte gedachte was \"Hoe kan dat voor dat geld\". Later op de dag, na wat zoeken op het internet bleek dat wel mee te vallen, het was marktconform. Nadat ik wat recensies had doorgenomen besloot ik hem eens in het echt te bekijken. En dan komt dus het mooie van een winkel: je ziet hem in het echt: \"Wil ik dat ding aan de muur of niet\". Je hebt het nog even over wat features van de TV, dingen als de plaatsing van de aansluitingen, de CI module, - bedenk het maar. En of ze hem aan het eind van de middag nog langs konden brengen. Dat kon dus - gratis tot aan de deur. Zo fiets je \'s ochtends langs een winkel en heb je \'s avonds een nieuwe TV staan. Dit was dus gewoon een heel prettige ervaring, en dan bedoel ik dus dat je gewoon lokaal, in je eigen woonplaats in een goede winkel met prettige mensen (die je al jaren kent) zaken doet. Dat voelt toch veel beter dan welke internet aankoop dan ook?
    Geschreven door Klant uit farmsum op 27-08-2020
  • Beoordeling: 7.3

    ben goed en vriendelijk geholpen door de verkoper van Expert , en blij met het gekochte product .
    Geschreven door Klant Koenderink uit appingedam op 27-08-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Goed bedrijf met kwaliteit producten en goede service
    Geschreven door Klant De Groot uit appingedam op 24-08-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Wij hebben heel veel apparatuur gekocht en zullen dit ook zeker doen ,maar al dat betalen van aansluiting vindt ik jammer .
    Geschreven door Klant Van Tholen uit delfzijl op 24-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Top service Klantvriendelijk
    Geschreven door Klant Kuiper uit ten boer op 24-08-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Niet onze eerste aankoop bij expert en wederom goed en zeer tevreden over de aankoop en de service. Kortom wij komen er weer!!!
    Geschreven door Klant Wijnenga uit loppersum op 14-08-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Ben een tevreden klant die graag de spullen die ik nodig heb bij jullie graag koop vanwege prijzen keuze en kwaliteit en behulpzaamheid
    Geschreven door Klant De Groot uit delfzijl op 03-08-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Prima service bij expert
    Geschreven door Klant uit woldendorp op 03-08-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Zeer tevreden over aankoop. Vlotte levering en service uitstekend!
    Geschreven door Klant uit loppersum op 31-07-2020
  • Beoordeling: 8.6

    een prima winkel om zaken mee te doen ik kan het echt aanbevelen
    Geschreven door Klant Timmermans uit groningen op 27-07-2020