Navigatie

Beoordelingen Expert Delfzijl

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Delfzijl die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Delfzijl. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Battjes 8.3

Hier kan men gerust kopen. Ben goed geholpen en hebben gedult bij een aankoop die je graag wilt kopen.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (747)

  • Beoordeling: 8.3

    Hier kan men gerust kopen. Ben goed geholpen en hebben gedult bij een aankoop die je graag wilt kopen.
    Geschreven door Klant Battjes uit delfzijl op 15-01-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Deskundig behulpzaam en vriendelijk personeel. Èn niet te duur ivm.eventuele webshops.
    Geschreven door Klant uit stedum op 06-01-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Vriendelijk, deskundig personeel. Goede service
    Geschreven door Klant uit delfzijl op 01-01-2019
  • Beoordeling: 7.8

    Website goed
    Geschreven door Klant Van Tholen uit delfzijl op 11-12-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Goede service en de gemaakte afspraken worden nagekomen. Bij een volgende aankoop gaan we er zeker terug.
    Geschreven door Klant Van Der Velde uit bierum op 06-12-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Mooie zaak met vriendelijk en vakbekwaam personeel, goed advies en zeer zorgvuldig wat betreft aflevering en service.
    Geschreven door Klant Blaauw uit woldendorp op 03-12-2018
  • Beoordeling: 8.6

    zie mijn eerdere opmerking
    Geschreven door Klant uit delfzijl op 30-11-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Wij hebben onlangs een pellet kachel aangeschaft,deze laten installeren en alles is zeer deskundig geregeld. Ze kwamen op de afgesproken tijd de kachel brengen en installeren,ze kwamen op ons zeer deskundig en betrouwbaar over.De subsidie aanvraag zelf gedaan maar oook hier wilden zij ons wel bij helpen. Een aanrader voor de aanschaf van een pellet kachel. Dorenbos in Termunten.
    Geschreven door Klant Dorenbos uit termunten op 29-11-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Expert heeft een hele goede werk methode, wij zijn zeer tevreden. We zijn goed geholpen.
    Geschreven door Klant uit farmsum op 27-11-2018
  • Beoordeling: 9.9

    Uitstekend geholpen in de zaak en bij aflevering, dik tevreden!
    Geschreven door Klant Speelman uit delfzijl op 21-11-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne winkel, fijn personeel, goed assortiment
    Geschreven door Klant uit appingedam op 19-11-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Naar expert gaan is al een feestje.
    Geschreven door Klant Wester uit delfzijl op 17-11-2018
  • Beoordeling: 8.5

    Kennis, kunde of installatie nodig? Zonder gedoe en volgens afspraak maar ook met gevoel voor de klant? Expert bellen.
    Geschreven door Klant Pleysier uit delfzijl op 12-11-2018
  • Beoordeling: 8.0

    er kan goed op situatie ingegaan worden als er soms wat aangepast moet worden.
    Geschreven door Klant uit siddeburen op 08-11-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Word aangegeven dat je 10 normale koppen of 15 kleine kopjes koffie er uit moet kunnen halen, maar je red er net geen 6 normale kopjes koffie mee. De thermoskan zou warm moeten blijven, maar ondanks dat ik warm water uit de waterkoker heb gebruikt en dit 20 min. in de kan heb laten zitten, dan mag je toch verwachten als je na 30 minuten een 2de kop koffie pakt dat deze nog lekker warm is en niet al lauw. (En in de beschrijving word aangegeven dat dit met warm kraanwater kan, en kort blijft het dan wel niet warm) Voor zo veel geld en het merk, vind ik het persoonlijk een slecht apparaat.
    Geschreven door Klant Dekker - Tuinstra uit delfzijl op 01-11-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Ik kan het anderen aanbevelen.
    Geschreven door Klant Zuidema uit farmsum op 29-10-2018
  • Beoordeling: 9.1

    -
    Geschreven door Klant uit delfzijl op 27-10-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Hele mooie koelvries combinatie,heel ruim bevalt prima.
    Geschreven door Klant Van der Lijn- Broekema uit delfzijl op 23-10-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Het zijn mijn persoonlijk ervaringen waar ik me goed bij voel.
    Geschreven door Klant uit delfzijl op 23-10-2018
  • Beoordeling: 7.2

    Goed
    Geschreven door Klant Schrik uit delfzijl op 23-10-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Goede kwaliteit in goede service nette zaak
    Geschreven door Klant Watermulder uit delfzijl op 23-10-2018
  • Beoordeling: 8.6

    Expert Boersma Delfzijl heeft ons prima geholpen bij de aanschaf van een wasmaschine. Minder te spreken zijn wij op het gebied van Cash back. Voor een digibeet is dit niet te regelen. Prima geholpen door een medewerker van Expert Boersma Delfzijl. Op een vraag op ander gebied is moeite gedaan om een antwoord te krijgen. (Is ook gelukt).
    Geschreven door Klant Velema uit delfzijl op 10-09-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Goede service zou er zeker weer wat kopen
    Geschreven door Klant Hofstee uit delfzijl op 08-09-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekend geholpen door expert delfzijl
    Geschreven door Klant uit siddeburen op 07-09-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer klantvriendelijk en oplossing gericht
    Geschreven door Klant Allaham uit delfzijl op 05-09-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Klantvriendelijke personeel, goeie service en een hele snelle levering!
    Geschreven door Klant Kahriman uit farmsum op 29-08-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Bij Expert kun je het Woord Witgoed vervangen door Heelgoed
    Geschreven door Klant Mulder uit appingedam op 27-08-2018
  • Beoordeling: 1.8

    geen
    Geschreven door Klant uit delfzijl op 18-08-2018
  • Beoordeling: 9.1

    We zijn op een prettige manier geinformeerd over het aan te schaffen product, goede voorlichting gehad. Op de afgesproken tijd bezorgd en geinstalleerd. Al met al zeer tevreden.
    Geschreven door Klant uit appingedam op 16-08-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Mijn ervaring was goed
    Geschreven door Klant Holt uit wagenborgen op 24-07-2018