Navigatie

Beoordelingen Expert Delfzijl

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Delfzijl die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Delfzijl. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 10.0

Al jarenlang prima service. Alle elektronica bij ons thuis zijn geleverd door Expert

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (747)

  • Beoordeling: 10.0

    Al jarenlang prima service. Alle elektronica bij ons thuis zijn geleverd door Expert
    Geschreven door Klant uit appingedam op 19-07-2018
  • Beoordeling: 9.4

    ben goed geholpen en de service was goed ben zeer tevreden
    Geschreven door Klant Veldman uit wagenborgen op 17-07-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Fantastische mensen en zeer goede service je bent hier echt klant en dat voel je ook.
    Geschreven door Klant Brondijk uit losdorp op 16-07-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Snelle levering goede service
    Geschreven door Klant Zuur uit loppersum op 09-07-2018
  • Beoordeling: 8.6

    Ik kan expert bij iedereen aan bevelen, goede service en klantvriendelijk.
    Geschreven door Klant Van Santen uit delfzijl op 06-07-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Expert Boersma: super winkel, super geholpen, fantastisch advies!
    Geschreven door Klant Cafetaria Doklanden uit delfzijl op 03-07-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Onze ervaring bij het aanschaffen van TV, koelkast, strijkijzer, mobiele telefoons , scheerapp. en verder bij vele electr.app. voor in de keuken kregen we deskundig advies
    Geschreven door Klant uit delfzijl op 27-06-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Beetje jammer dat ik zoveel bezorgkosten moest betalen.
    Geschreven door Klant Witteveen uit delfzijl op 26-06-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Wij zijn goed en vriendelijk geholpen bij de aankoop, en bezorging was perfect.
    Geschreven door Klant uit appingedam op 20-06-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Overal is weleens wat gewoon proberen. En valt de koop service tegen in de toekomst ga je naar een ander.
    Geschreven door Klant uit delfzijl op 04-06-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Zijn goed en netjes geholpen
    Geschreven door Klant Oostland uit appingedam op 04-06-2018
  • Beoordeling: 6.6

    Goede prijzen
    Geschreven door Klant uit delfzijl op 04-06-2018
  • Beoordeling: 6.4

    geen
    Geschreven door Klant Medema uit ten boer op 29-05-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Geen
    Geschreven door Klant uit termuntenzijl op 16-05-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Geen review
    Geschreven door Klant uit delfzijl op 06-05-2018
  • Beoordeling: 8.7

    De winkel in Delfzijl is nieuw en modern ingericht. Een ayecatcher voor het winkelcentrum van Delfzijl.
    Geschreven door Klant Kolhorn uit delfzijl op 02-05-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Heb geen
    Geschreven door Klant uit delfzijl op 04-04-2018
  • Beoordeling: 8.2

    deze winkel is zeer aan te bevelen geen onzin verhalen maar zeggen hoe het zit..... houd ik van
    Geschreven door Klant Kornelius uit garrelsweer op 03-04-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Snelle service en vriendelijke personeel..
    Geschreven door Klant Bakker uit termuntenzijl op 29-03-2018
  • Beoordeling: 7.4

    nvt
    Geschreven door Klant uit appingedam op 21-03-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Fijne winkel, ervaren personeel, veel keus
    Geschreven door Klant Groenewold uit appingedam op 14-03-2018
  • Beoordeling: 9.0

    goede service en voldoende ruimte om een afspraak te maken of wijzigen
    Geschreven door Klant uit delfzijl op 09-03-2018
  • Beoordeling: 7.7

    uitstekende service
    Geschreven door Klant uit ten post op 01-03-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Winkel met goede keuzemogelijkheden,deskundig personeel.
    Geschreven door Klant De Jong uit delfzijl op 18-02-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Vriendelijk personeel. Mooie overzichtelijke winkel
    Geschreven door Klant uit delfzijl op 08-02-2018
  • Beoordeling: 8.2

    Ben erg snel en prettig geholpen
    Geschreven door Klant uit delfzijl op 25-01-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Zeer tevreden. 8.5
    Geschreven door Klant De Jong uit farmsum op 24-01-2018
  • Beoordeling: 8.5

    Wij zijn op een manier geholpen die ik een ieder kan aanbevelen. Prijstechnisch kan Expert heel goed meekomen, maar de service staat voor ons bovenaan. Zeker aan te bevelen.
    Geschreven door Klant Stokebrook uit wagenborgen op 19-01-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Ik raad de website van Expert aan. Zeer duidelijk.
    Geschreven door Klant Veldkamp uit delfzijl op 05-01-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Prima bediening tot nu toe geen klachten over de geleverde producten van de laatste 15 jaar
    Geschreven door Klant Bollink uit farmsum op 05-01-2018