Navigatie

Beoordelingen Expert Den Bosch

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Den Bosch die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Den Bosch. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Duijts 10.0

Heel goede service Echt een aanrader

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (615)

  • Beoordeling: 10.0

    Heel goede service Echt een aanrader
    Geschreven door Klant Duijts uit \'s-hertogenbosch op 18-01-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Heel fijn dat we in samenwerking met het verhuisbedrijf de levering konden afstemmen via het balkon. Dat is nou een goeie combinatie online uitzoeken en offline afspraken maken.
    Geschreven door Klant uit waalwijk op 18-01-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Onze ervaring met Expert Den Bosch is goed te noemen. We hebben daar nu 2 artikelen gekocht: een TV en een wasmachine en dat bevalt ons prima. We zullen zeker terugkomen en nog een artikel gaan kopen. We hebben een goed gevoel met Expert.
    Geschreven door Klant Van Domburg uit vught op 18-01-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Fijne winkel met veel klantvriendelijkheid. Duurder als de concurrentie maar je krijgt er wel goede garantie en vriendelijkheid voor terug.
    Geschreven door Klant Van Helvoort uit \'s-hertogenbosch op 18-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Dik tevreden met expert van erp in Den Bosch.
    Geschreven door Klant Van Vessem uit \'s-hertogenbosch op 15-01-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Prima ervaring, precies volgens afspraak!
    Geschreven door Klant Loopbaanbegeleiding uit \'s-hertogenbosch op 11-01-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Bij expert wordt je goed geholpen eerlijk een goede prijs kwaliteit verhouding zeer Als je een vraag hebt je krijgt een goed antwoord en denken mee met de klant ook tijdens de corona periode zijn ze goed bereikbaar telefonisch In een woord het is geweldig. Ad van den Broek
    Geschreven door Klant Van den Broek uit \'s-hertogenbosch op 09-01-2021
  • Beoordeling: 9.7

    N.v.t
    Geschreven door Klant uit deurne op 08-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    netjes geholpen bellen zelf om te helpen in je keuze en denken mee om het bezorg moment.
    Geschreven door Klant Van den Broek uit heeswijk dinther op 07-01-2021
  • Beoordeling: 9.9

    De TV werd keurig op tijd geleverd, uitstekend opgehangen aan de muur en geïnstalleerd. Het karton en plastic weer meegenomen.
    Geschreven door Klant uit maliskamp op 05-01-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Goede service en vriendelijk contact.
    Geschreven door Klant uit vlijmen op 05-01-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Goede ervaring.
    Geschreven door Klant Taks-zweeuwe uit \'s-hertogenbosch op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    top
    Geschreven door Klant Van der Wal uit drachten op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Zeer tevreden duidelijke afspraken deze goed nagekomen
    Geschreven door Klant Van de Haterd uit geffen op 04-01-2021
  • Beoordeling: 7.9

    goed
    Geschreven door Klant uit \'s-hertogenbosch op 04-01-2021
  • Beoordeling: 7.6

    Alles goed gegaan Naar mijn wensen 👍
    Geschreven door Klant Broeren uit \'s-hertogenbosch op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Jason probeert te begrijpen wat belangrijk is voor zijn klant. Vandaaruit helpt hij door opties door te nemen. Verder is het prettig dat hij goed aanvoelt dat wat voor iemand een alledaagse aankoop is voor iemand anders de koop van zijn leven is. Hij geeft ook alternatieven aan die helpen de gemaakte keuze beter te onderbouwen en twijfel weg te nemen of juist verkeerde aankoop te vermijden. Iemand die echt luistert.
    Geschreven door Klant uit almere op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.8

    goede prijs-kwaliteit verhouding, snelle bezorging en vakkundige installatie.
    Geschreven door Klant uit \'s-hertogenbosch op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.8

    zie opmerkingen hiervoor
    Geschreven door Klant uit \'s-hertogenbosch op 27-12-2020
  • Beoordeling: 10.0

    De ervaring telefonisch is geweldig. De winkel konden we niet in vanwege de corona. Helaas. Dankjewel voor de goede service 👍🍻
    Geschreven door Klant Berendsen uit sint willebrord op 24-12-2020
  • Beoordeling: 9.3

    ga er voor uitstekent
    Geschreven door Klant Pijnappels uit \'s-hertogenbosch op 17-12-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Vriendelijk personeel, Comminicatie is perfect! Gezellige winkel, niks op aan te merken, gewoon doen!
    Geschreven door Klant Van de Ven uit geffen op 16-12-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Prettige winkel waar je correct geholpen wordt. Het personeel denk met je mee.
    Geschreven door Klant Grefkens uit \'s-hertogenbosch op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Heb bij de Expert een Tefal stoomstrijzer gekocht. Ben zeer tevreden over de medewerker die mij geholpen heeft en heeft goed met mij mee gedacht. Een tevreden klant.
    Geschreven door Klant Van Deurse uit \'s-hertogenbosch op 16-12-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Ik heb zeer goede ervaring met Expert.
    Geschreven door Klant Kuijs uit \'s-hertogenbosch op 16-12-2020
  • Beoordeling: 4.2

    Bezint eer ge begint
    Geschreven door Klant uit \'s-hertogenbosch op 16-12-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer klantvriendelijke zaak. Goede service.
    Geschreven door Klant uit \'s-hertogenbosch op 16-11-2020
  • Beoordeling: 7.0

    heb er al heel veel gekocht.
    Geschreven door Klant uit \'s-hertogenbosch op 09-11-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Het is een fijne airfryer Alleen maakt hij veel herrie Maar bakken dat hij goed
    Geschreven door Klant Duijts uit \'s-hertogenbosch op 07-11-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Ik zeer goede ervaring met exper
    Geschreven door Klant uit \'s-hertogenbosch op 06-11-2020