Navigatie

Beoordelingen Expert Den Bosch

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Den Bosch die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Den Bosch. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Faber 10.0

Goed advies. Kundig personeel

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (615)

  • Beoordeling: 10.0

    Goed advies. Kundig personeel
    Geschreven door Klant Faber uit \'s-hertogenbosch op 08-03-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Ik vind het echt een fam bedryf waar mensen zich snel thuis voelen
    Geschreven door Klant Van Gulik uit \'s-hertogenbosch op 08-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Expert geeft altijd uitstekende service. Het personeel is ook zeer klantvriendelijk.
    Geschreven door Klant uit \'s-hertogenbosch op 03-03-2021
  • Beoordeling: 8.6

    De deskundigheid is prima er word meegedacht en altijd wel een oplossing voor iets gevonden.
    Geschreven door Klant Gulik uit \'s-hertogenbosch op 03-03-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Bosch wasmachine wast uitstekend en is stil. Jammer dat er geen lampje in de trommel zit.
    Geschreven door Klant Van Tiel uit \'s-hertogenbosch op 01-03-2021
  • Beoordeling: 7.4

    gereageerd via markt plaats, goed behandeld en we konden het product snel op halen. daarna nog gebeld voor uitleg en we waren goed geholpen.bedankt voor de goede service.
    Geschreven door Klant Verbeek uit giessen op 01-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Prima geregeld! Goed advies en eerlijke prijs.
    Geschreven door Klant uit berlicum op 01-03-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Vriendelijk personeel sonos arc zwart was niet leverbaar was mij bekend mij wel goed op de hoogte gehouden en toen die leverbaar was mij ook meteen gebeld en een dag later geleverd goede service en goed bereikbaar
    Geschreven door Klant uit \'s-hertogenbosch op 01-03-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Hele fijne zaak. Jason heeft veel moeite voor ons gedaan het juiste product te vinden en de leverancier was heel correct, dacht mee en was heel behulpzaam. Wij kopen altijd bij Epert van Erp en zullen dat ook zeker blijven doen
    Geschreven door Klant Van der Vorst uit \'s-hertogenbosch op 22-02-2021
  • Beoordeling: 9.9

    De gehele verkoop voldeed volledig aan mijn verwachtingen, goede service, goed geïnstalleerd bij levering, perfecte uitleg en leuke gozer in de omgang. De geleverde tv en Bue Ray zijn geld meer dan waard, uitstekende kwaliteit, zal zeker bij een volgende aankoop bij Expert terug komen
    Geschreven door Klant Van Putten, uit veghel op 19-02-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Goed bereikbare en vriendelijke klantenservice.
    Geschreven door Klant Heuvel uit nederhemert op 19-02-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Service top
    Geschreven door Klant uit \'s-hertogenbosch op 19-02-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Ben zeer goed geholpen door deskundige en betrokken medewerker. Echt een aanrader!
    Geschreven door Klant uit \'s-hertogenbosch op 18-02-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Ik heb alleen maar positieve ervaringen met expert. Zeer deskundig en vriendelijk personeel. TOP.
    Geschreven door Klant De Bruijn uit \'s-hertogenbosch op 15-02-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Super super
    Geschreven door Klant Mulder uit \'s-hertogenbosch op 15-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    alles wat wij in huis hebben van waar een stekker aan zit komt van expert dus dat zegt genoeg , wij zijn zeer tevreden en trouwe klanten
    Geschreven door Klant uit \'s-hertogenbosch op 12-02-2021
  • Beoordeling: 3.2

    Eerst mijn probleem afwachten.
    Geschreven door Klant De Bie uit vught op 12-02-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Zoals ik al zei, komen afspraken na, dus tevreden klant
    Geschreven door Klant Vogel uit rosmalen op 10-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Goede snelle service! Met eerlijk advies! Top
    Geschreven door Klant Tak uit oss op 10-02-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Expert Nuland, Den Bosch doet alles zeer goed. Service staat hoog, zeer hoog.
    Geschreven door Klant Hendriks uit ,s-hertogenbosch op 10-02-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Ik ben prima en doortastend geholpen door Expert. Nogmaals dank.
    Geschreven door Klant uit \'s-hertogenbosch op 08-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Alles is goed service klantvriendelijkheid de winkel is keurig ik heb alleen goede woorden over expert
    Geschreven door Klant Van Wijngaarden uit \'s-hertogenbosch op 08-02-2021
  • Beoordeling: 9.1

    NVT
    Geschreven door Klant uit haarsteeg op 02-02-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Goed advies, vriendelijke medewerkers
    Geschreven door Klant Van Zuylen uit den bosch op 02-02-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Snelle en goede service
    Geschreven door Klant Bruggenkamp uit smilde op 29-01-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Ik ben zeer goed geholpen ondanks lockdown.
    Geschreven door Klant Van Hout uit \'s-hertogenbosch op 27-01-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Zie eerste daar staan mijn bevindingen. Ik kan Expert aan iedereen aanbevelen, Service is uitstekend en ook als er onverhoopt iets mis gaat doen ze er alles aan om het weer tip top te krijgen BRAVO
    Geschreven door Klant Seriese uit \'s-hertogenbosch op 25-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Sneller service. Bij bezorging bleek het product beschadigd. Samen met een medewerker tot een snelle oplossing gekomen waar beide partijen blij mee zijn. Persoonlijk en snel, dat is altijd prettig
    Geschreven door Klant uit utrecht op 21-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Snel geholpen, had het product twee dagen na bestelling in huis. Netjes geïnformeerd over bezorgtijd per sms. Top service en klantvriendelijkheid
    Geschreven door Klant uit eindhoven op 18-01-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Expert winkel heeft goede service, advies en snelle levering
    Geschreven door Klant Smits uit \'s-hertogenbosch op 18-01-2021