Navigatie

Beoordelingen Expert Deurne

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Deurne die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Deurne. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Ophelders 8.0

Zeer fijn fornuis, goede kwaliteit en fijne extra\'s.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1713)

  • Beoordeling: 8.0

    Zeer fijn fornuis, goede kwaliteit en fijne extra\'s.
    Geschreven door Klant Ophelders uit deurne op 15-05-2015
  • Beoordeling: 9.6

    Fijne winkel met goede prijzen internet hoeft voor ons niet.
    Geschreven door Klant uit deurne op 15-05-2015
  • Beoordeling: 7.8

    Zeer goede service
    Geschreven door Klant Adriaans uit deurne op 12-05-2015
  • Beoordeling: 9.7

    Bij Expert werd ik volledig, snel, vakkundig en prijsgunstig geholpen. Ik maak met plezier gebruik van mijn product en denk met tevredenheid terug aan Expert.
    Geschreven door Klant Van Dijk uit lottum op 11-05-2015
  • Beoordeling: 8.8

    Expert Deurne heeft HET gewoon.
    Geschreven door Klant uit bakel op 11-05-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Het was gewoon goed
    Geschreven door Klant Hoeben uit griendtsveen op 11-05-2015
  • Beoordeling: 8.5

    Persoonlijke aandacht, begrip voor de situatie en probleem oplossend meegedacht. Grote klasse
    Geschreven door Klant Mikkers uit deurne op 11-05-2015
  • Beoordeling: 8.0

    Goed en netjes,zeer tevreden
    Geschreven door Klant Van den Heuvel uit ysselsteyn op 07-05-2015
  • Beoordeling: 8.2

    uitstekend geholpen
    Geschreven door Klant uit deurne op 03-05-2015
  • Beoordeling: 9.3

    Goede service deskundige verkopers In een woord super
    Geschreven door Klant uit venray op 03-05-2015
  • Beoordeling: 6.4

    geen review. Zonde van de tijd
    Geschreven door Klant uit deurne op 02-05-2015
  • Beoordeling: 9.4

    Ik kreeg goed, duidelijk en snel advies
    Geschreven door Klant uit deurne op 01-05-2015
  • Beoordeling: 9.5

    leuke winkel, goede service, en vriendelijk Pers.
    Geschreven door Mevr Van der Leest uit helmond op 30-04-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Een fijne winkel met deskundig personeel, die net een stapje verder gaan.
    Geschreven door Klant Kuypers uit helmond op 30-04-2015
  • Beoordeling: 9.3

    Prettig geholpen, snel, vriendelijk en netjes!
    Geschreven door Klant Van den Akker uit deurne op 30-04-2015
  • Beoordeling: 10.0

    Ik werd goed geholpen. Had een koelkast nodig, oude was kapot. De koelkast die wij wilden werd een uur later gebracht.
    Geschreven door Klant Delhaye uit deurne op 29-04-2015
  • Beoordeling: 8.7

    nette winkel waar je gaat en als mens behandeld word komen afspraken na
    Geschreven door Klant Van de Vijfeijken op 28-04-2015
  • Beoordeling: 7.3

    ik kom al jaren bij Expert in Deurne. Je wordt er prima geholpen en en zeer goede service
    Geschreven door Klant Regli uit deurne op 28-04-2015
  • Beoordeling: 9.8

    wilt u iets kopen , en niet duur , ga naar EXPERT , u slaagt binnen het uur !
    Geschreven door Klant Beckers uit de rips op 28-04-2015
  • Beoordeling: 8.2

    Expert Deurne geeft goed advies en uitstekende service. Ook al is de prijs niet altijd de laagste, de meerprijs is het waard om bij deze vestiging te kopen. Men probeert altijd een weg te vinden tot elkaar te komen en een deal te hebben.
    Geschreven door Klant op 27-04-2015
  • Beoordeling: 8.9

    Expert heeft grote verscheidenheid aan producten, bekwame verkopers en goede service en garantie.
    Geschreven door Klant uit deurne op 27-04-2015
  • Beoordeling: 7.9

    Denken in oplossingen is een zeldzaamheid tegenwoordig maar bij Expert Deurne nog volop aanwezig ;-) Goede snelle service en kordaat handelen maakt het verschil. Daarbij is een fysieke winkel met uitleg toch een stuk aangenamer dan een plaatje met tekst op een website.
    Geschreven door Klant uit driebergen op 27-04-2015
  • Beoordeling: 6.9

    drukke winkel klein en vol niet genoeg kennis van producten desondanks fijn geholpen met wat leer momenten voor de verkoper durf je te verdiepen in je eigen producten
    Geschreven door Klant uit venray op 20-04-2015
  • Beoordeling: 7.6

    Goed en vriendelijk behandeld!
    Geschreven door Klant Peters uit helmond op 20-04-2015
  • Beoordeling: 7.9

    goed product en goede service
    Geschreven door Klant uit deurne op 20-04-2015
  • Beoordeling: 9.2

    Na teleurstelling over Zanussi droger na enige tijd alsnog aanbod om andere droger te kiezen. Grote klasse!!
    Geschreven door Klant Salverda op 20-04-2015
  • Beoordeling: 8.1

    Ik vind Expert een superwinkel. Fijn personeel en goede service.
    Geschreven door Klant Verhaegh op 19-04-2015
  • Beoordeling: 6.0

    de verkoper had weinig verstand van het technisch aspect van mijn product. De verkoper die mij het bestelde product aanbood was zo eerlijk om te zeggen ik heb hier helemaal geen verstand van. jammer
    Geschreven door Klant op 15-04-2015
  • Beoordeling: 6.6

    Prijs kwaliteit is redelijk kennis onvoldoende, slechte feedback, dingen beloven en niet nakomen. Ik zou graag willen dat ik iets positiefs kon schrijven op het ogenblik zou ik het niet weten, ik hoop dat Expert Deurne er iets mee doet.
    Geschreven door Klant op 13-04-2015
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer goede productkennis, eerlijkheid en vriendelijkheid, ondervinden wij al jarenlang bij de mensen van Expert Deurne. Hieraan kan ieder ander bedrijf een voorbeeld nemen!
    Geschreven door Klant Billekens-wijnhoven op 13-04-2015