Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels

  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Deurne

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Deurne die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Deurne. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Hendriks Van De Weem 9.2

Heel goed advies. Deskundige verkoper. Uitstekende bezorging en installatie van de TV door hele kundige medewerker.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1439)

  • Beoordeling: 9.2

    Heel goed advies. Deskundige verkoper. Uitstekende bezorging en installatie van de TV door hele kundige medewerker.
    Geschreven door Klant Hendriks Van De Weem uit venray op 17-04-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Goede service Goede uitleg over producten Snelle service Nette aflevering
    Geschreven door Klant uit deurne op 17-04-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Betrouwbaar adres, goede service.
    Geschreven door Klant uit deurne op 13-04-2019
  • Beoordeling: 7.4

    Ik vind dat service steeds slechter word ze wilden mijn koelkast over de drempel zetten voor in de gang zg drempellevering en dan moest ik hem zelf 6mtr verder sjouwen wou ik hebben dat bezorger dat deed koste mij 25 euroom hem op plaats te zetten en uit te pakken , dat kan ik zelf ook EN dan maar klagen bij elke aankoop we kunnen niks aan prijs doen marge is te klein
    Geschreven door Klant Vannisselroij uit griendtsveen op 12-04-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Bij Expert Deurne word ja altijd klantvriendelijk geholpen en hebben ze een hele goede service
    Geschreven door Klant Het Zorghuus Ysselsteyn uit ysselsteyn op 12-04-2019
  • Beoordeling: 6.9

    zorg dat je de aangeboden artikelen op voorraad hebt!!!!
    Geschreven door Klant uit deurne op 11-04-2019
  • Beoordeling: 7.0

    Het omzetten van de programma’s was niet geheelvolgens afspraak verlopen. De prijs voor het omzetten was bij aankoop anders als bij het afhalen van de tablet . Om van de dicussie af te zijn hebben we maar betaald. Later hebben we nog gevraagd om een hoes, toen wisten niet eens meer welke tablet we precies hadden gekocht. Ook de hoes kon dus niet worden geleverd. Geen goede ervaring deze keer.
    Geschreven door Klant Bennenbroek uit deurne op 11-04-2019
  • Beoordeling: 7.5

    geen idee
    Geschreven door Klant uit deurne op 11-04-2019
  • Beoordeling: 8.1

    Meer kleinere tv voor in camper of op slaapkamer
    Geschreven door Klant Madou uit liessel op 10-04-2019
  • Beoordeling: 8.5

    Prima service
    Geschreven door Klant Biemans uit bakel op 08-04-2019
  • Beoordeling: 7.3

    nee
    Geschreven door Klant uit deurne op 06-04-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Prima service bij aankoop, deskundig en. Vertrouwd.
    Geschreven door Klant uit liessel op 05-04-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Ben super tevreden
    Geschreven door Klant Hendriks uit deurne op 05-04-2019
  • Beoordeling: 7.3

    alles goed
    Geschreven door Klant uit deurne op 04-04-2019
  • Beoordeling: 8.7

    TV toestel LG aanbieding van - voor. Gewoon een koopje voor zulk een toestel. Informatie, aanschaf en levering vertrouwd en gezellig maar....door de huidige vele mogelijkheden iets over het hoofd gezien door ons beiden dat de dag erna al opgelost zal gaan worden!
    Geschreven door Klant Van der Loo uit deurne op 03-04-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Fijn een winkel in eigen dorp
    Geschreven door Klant uit deurne op 02-04-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Vakkundig personeel!
    Geschreven door Klant Verhees uit vlierden op 01-04-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Algemeen iben ik tevreden de min punten belemert mij niet om volgende keer weer bij expert aan te kloppen
    Geschreven door Klant Kleinmoedig uit helmond op 22-03-2019
  • Beoordeling: 9.2

    De prijs is net zo scherp als dat je bestelt via internet.
    Geschreven door Klant uit deurne op 21-03-2019
  • Beoordeling: 7.9

    normaal
    Geschreven door Klant uit brouwhuis op 19-03-2019
  • Beoordeling: 7.8

    Nee dank u. Voor iedereen is een ervaring anders.
    Geschreven door Klant uit deurne op 18-03-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Expert heeft perfecte goede electrische spullen, van goede kwaliteit.
    Geschreven door Klant Giebelen uit deurne op 17-03-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Fijne winkel en deskundig personeel
    Geschreven door Klant Van de Berkmortel uit deurne op 15-03-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Expert beveel ik van harte aan. Goede service en uitleg
    Geschreven door Klant uit deurne op 08-03-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Is al gedaan.
    Geschreven door Klant Kuijpers uit aarle-rixtel op 05-03-2019
  • Beoordeling: 9.8

    prima service
    Geschreven door Klant uit helmond op 05-03-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Top winkel
    Geschreven door Klant uit deurne op 01-03-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Goede service en assortiment
    Geschreven door Klant uit milheeze op 28-02-2019
  • Beoordeling: 8.1

    Voor de meeste zaken ga ik naar Expert. Ze zijn prijstechnisch prima. ik weet dat ik meer betaal dan ergens via internet maar dat wordt ruimschoots goedgemaakt door de goede service en bereikbaarheid bij problemen.
    Geschreven door Klant Van Bussel uit deurne op 28-02-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Zeer klantvriendelijk en goede prijs/kwaliteit verhouding . Niet zo duur als veelal wordt aangenomen. .👌
    Geschreven door Klant Van Osch uit ysselsteyn op 28-02-2019