Navigatie

Beoordelingen Expert Deurne

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Deurne die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Deurne. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Hoff 9.0

Expert heeft , voor wat betreft de recente leveringen, aan alle eisen voldaan. Wij zijn erg tevreden.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1713)

  • Beoordeling: 9.0

    Expert heeft , voor wat betreft de recente leveringen, aan alle eisen voldaan. Wij zijn erg tevreden.
    Geschreven door Klant Hoff uit deurne op 15-07-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Kennis van zaken, eerlijk en nuchterheid !
    Geschreven door Klant Manders uit bakel op 15-07-2020
  • Beoordeling: 7.9

    Vriendelijk en behulpzaam personeel, ruime sortering en goede service.
    Geschreven door Klant Van den Oever uit liessel op 15-07-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Prima service en oplossingsgericht meegedacht
    Geschreven door Klant Martens uit deurne op 14-07-2020
  • Beoordeling: 7.5

    Zie vooraan.
    Geschreven door Klant uit deurne op 13-07-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Expert: Goed en punctueel. Alles goed geleverd conform afspraken. Info/uitleg gebruik en werking is goed
    Geschreven door Klant uit liessel op 10-07-2020
  • Beoordeling: 6.9

    De hulp is soms wat vluchtig en mensen geven steeds een ander advies, of je koopt iets wat je niet echt nodig hebt omdat je er geen verstand van hebt. Daar kom je later pas achter.
    Geschreven door Klant uit deurne op 10-07-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Al jaren een goede service.
    Geschreven door Klant uit deurne op 10-07-2020
  • Beoordeling: 6.9

    Mensen moeten zelf gaan kijken en beslissen.
    Geschreven door Klant uit deurne op 10-07-2020
  • Beoordeling: 6.3

    ik wacht op contact met Expert.
    Geschreven door Klant Van Kessel uit deurne op 10-07-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Deskundige en snelle service, en komen de afspraken goed na
    Geschreven door Klant Cornelissen uit vredepeel op 09-07-2020
  • Beoordeling: 8.3

    zeer goede en fijne winkel je wordt kei goed geholpen en snel
    Geschreven door Klant Koenen uit milheeze op 09-07-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Mooie Beko wasmachine voor een top prijs, echte aanwinst!! Een aanrader voor iedereen
    Geschreven door Klant Rudolph uit tegelen op 08-07-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Steekt met kop en schouder boven andere Expert-winkel.
    Geschreven door Klant Van de Velden uit asten op 08-07-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Expert geeft goed advies. Denkt met je mee. Komt na wat ze beloven.
    Geschreven door Klant Van den Akker uit helmond op 08-07-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Weet ik niet
    Geschreven door Klant uit deurne op 07-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Gewoon op alle fronten een zeer betrouwbare partner
    Geschreven door Klant Van Leuven uit deurne op 07-07-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Fijne winkel, vriendelijk en deskundig personeel
    Geschreven door Klant uit helmond op 06-07-2020
  • Beoordeling: 6.9

    nvt
    Geschreven door Klant uit vlierden op 06-07-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Expert is absoluut met hun prijzen concurrerend t.o.v. de internetaanbieders, maar wel met een uitgebreidere service
    Geschreven door Klant Van de Ven uit deurne op 06-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service, snelle afhandeling, vriendelijk
    Geschreven door Klant Rodenburg uit bergen lb op 05-07-2020
  • Beoordeling: 7.2

    Op een kleinigheid na is het goed gegaan
    Geschreven door Klant uit deurne op 04-07-2020
  • Beoordeling: 9.8

    fijne winkel en fijne bezorgers
    Geschreven door Klant uit brouwhuis op 04-07-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Onze ervaring met Expert Deurne is Top! Zowel de bediening in de winkel als het bezorgen en de bezorger zelf! Wij kopen onze spullen alleen hier!
    Geschreven door Klant Van der Heijden uit helmond op 02-07-2020
  • Beoordeling: 9.1

    reparatie vaatwasser werd te duur, op advies van monteur een nieuwe besteld. Binnen 1 week geïnstalleerd, ik ben er zeer tevreden mee.
    Geschreven door Klant uit ysselsteyn lb op 30-06-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Een keuze maken met advies van personeel is zeker aan te bevelen door hun deskundigheid
    Geschreven door Klant Vriesen uit deurne op 29-06-2020
  • Beoordeling: 7.2

    In de winkel blijkt een product passend voor jou te zijn, maar toch niet
    Geschreven door Klant uit deurne op 24-06-2020
  • Beoordeling: 8.7

    ja ik ben zeer te vrede over EXPERT Deurne ,en waarom ,goede uit leg bij onze aan kopen in al die jaren dat wij daar komen, en ook de servies neem even contact op en het wordt geregeld.
    Geschreven door Klant uit milheeze op 24-06-2020
  • Beoordeling: 8.7

    ik ben tevreden.
    Geschreven door Klant uit deurne op 21-06-2020
  • Beoordeling: 9.4

    groet keuze prima bezorging
    Geschreven door Klant Van Rens uit deurne op 19-06-2020