Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Deurne

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Deurne die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Deurne. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Franssen 8.4

Het was prima

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1422)

  • Beoordeling: 8.4

    Het was prima
    Geschreven door Klant Franssen uit merselo op 21-01-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Fijn bedrijf, helpt je met de installatie van je product, zelfs al is het wat drukker in de winkel. Altijd de volledige aandacht en tijd voor de klant.
    Geschreven door Klant More Than Waterbeds uit deurne op 21-01-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Expert Deurne, leuk personeel die meedenken en de tijd nemen.
    Geschreven door Klant Verstappen uit deurne op 18-01-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Wij zijn al jaren tot volle tevredenheid klant bij expert. De service en klantgerichtheid zijn uitstekend.
    Geschreven door Klant uit vlierden op 16-01-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Goede hulp ze zetten het apparaat voor je in de auto dat is top ze zijn erg vriendelijk!!!
    Geschreven door Klant uit deurne op 16-01-2019
  • Beoordeling: 7.8

    Fijne persoonlijke winkel met aandacht voor de klant. Goed advies.
    Geschreven door Klant uit deurne op 16-01-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Heel nette overzichtelijke winkel met vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Van den Broek uit deurne op 16-01-2019
  • Beoordeling: 9.5

    De Expert doet zijn naam eer aan!
    Geschreven door Klant Beerends uit bakel op 15-01-2019
  • Beoordeling: 8.3

    Fijne winkel, personeel denkt mee in oplossingen en biedt goede service.
    Geschreven door Klant Evers uit liessel op 14-01-2019
  • Beoordeling: 8.7

    goed advies en goede service
    Geschreven door Klant Martens uit groeningen op 14-01-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Prima service dat is precies wat klanten verwachten / willen. En dat zijn de installatie kosten dan ook dik en dubbel waard.
    Geschreven door Klant Litjens uit leunen op 10-01-2019
  • Beoordeling: 7.1

    -
    Geschreven door Klant uit deurne op 10-01-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Al Jaren klant bij expert Deurne, fijne mensen goede service.
    Geschreven door Klant Boerenkamp uit deurne op 08-01-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Ik had een tomtom dus niet moeilijk.
    Geschreven door Klant uit de rips op 07-01-2019
  • Beoordeling: 7.1

    Goeie winkel!
    Geschreven door Klant Manders uit deurne op 04-01-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Door Expert Deurne deskundig en naar verwachting geholpen.
    Geschreven door Klant uit deurne op 04-01-2019
  • Beoordeling: 9.9

    Expert Deurne, als je iets goeds nodig hebt!!!!
    Geschreven door Klant Bisschop uit griendtsveen op 02-01-2019
  • Beoordeling: 4.5

    Ongemotiveerd personeel en komt afspraken niet na.
    Geschreven door Klant uit deurne op 02-01-2019
  • Beoordeling: 9.1

    De dyson stofzuiger is gewoon goed, en dat maakt dus niet uit waar je hem koopt, prijs is toch overal hetzelfde, ben daar tenminste zeer tevreden over.
    Geschreven door Klant uit helenaveen op 31-12-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Expert zou ik bij iedereen aanbevelen....
    Geschreven door Klant uit deurne op 26-12-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Bij Expert Deurne koopt u altijd vertrouwd! met een deskundige en eerlijk advies.
    Geschreven door Klant Beekhuizen uit deurne op 24-12-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Deskundig en attent personeel .
    Geschreven door Klant uit liessel op 21-12-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Ik ben in de winkel geweest.
    Geschreven door Klant De Kruijf uit deurne op 19-12-2018
  • Beoordeling: 8.2

    zeer fijne winkel en erg groot netjes op geruimd en goed met auto bereikbaar goed personeel dat alle tijd voor je heeft en goede uitleg geeft
    Geschreven door Klant uit helmond op 19-12-2018
  • Beoordeling: 7.3

    ter zake kundig en objectief
    Geschreven door Klant uit deurne op 18-12-2018
  • Beoordeling: 6.0

    Een strijksysteem verkopen is een, maar de koop voor de klant afhandelen was deze keer niet goed, geen factuur/kassabon meegekregen, verkeerde productinformatie. De service en aandacht voor de klant staan normaal gesproken altijd voorop bij Expert Deurne maar deze verkoper bakte er duidelijk helemaal niks van. Hij hoeft mij in het vervolg niet meer te helpen.
    Geschreven door Klant Prijs uit helmond op 17-12-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Goede service door middel van leen waterkoker. Daarna vervanging na de garantietermijn.
    Geschreven door Klant Platenburg uit bakel op 14-12-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Goed
    Geschreven door Klant uit helmond op 12-12-2018
  • Beoordeling: 9.1

    voor een goede service ga naar Expert
    Geschreven door Klant Strijbosch uit milheeze op 12-12-2018
  • Beoordeling: 9.9

    Fijne winkel fijn personeel
    Geschreven door Klant Wolder uit deurne op 11-12-2018