Navigatie

Beoordelingen Expert Deurne

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Deurne die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Deurne. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 6.2

Ik raad u niet aan om naar de winkel af te reizen voor een folderaanbieding want de kans is groot dat hetgeen u wil gaan halen er niet is. Ook via de webwinkel schiet het niet op omdat de levering van de website eveneens via dezelfde winkel loopt.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1962)

  • Beoordeling: 6.2

    Ik raad u niet aan om naar de winkel af te reizen voor een folderaanbieding want de kans is groot dat hetgeen u wil gaan halen er niet is. Ook via de webwinkel schiet het niet op omdat de levering van de website eveneens via dezelfde winkel loopt.
    Geschreven door Klant uit liessel op 28-05-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Super zaak waar je goed geholpen word.
    Geschreven door Klant uit deurne op 26-05-2015
  • Beoordeling: 2.5

    Na jarenlang klant geweest te zijn. Ben ik nu erg teleurgesteld in de gang van zaken. Jammer.
    Geschreven door Klant uit deurne op 26-05-2015
  • Beoordeling: 8.5

    Mijn laatste ervaringen met Expert Deurne zijn boven verwachting. Laagdrempelig, verantwoorde adviezen niet gestuurd door absolute verkoopdrang. Er zijn goede afspraken te maken en probeert klantgerichte afspraken te maken en komt deze ook ná. Ook de prijzen zijn hiermee in verhouding en dus goed.
    Geschreven door Klant Van de Waarsenburg uit helmond op 21-05-2015
  • Beoordeling: 9.4

    Expertmedewerkers zijn modern, realistisch en klantvriendelijk ingesteld. Ook de bezorgers en installateurs zijn vriendelijk en kundig.
    Geschreven door Klant uit deurne op 21-05-2015
  • Beoordeling: 9.4

    Ik vind dat de winkel van Expert een uitstekend goede naam en service heeft opgebouwd.
    Geschreven door Klant Poels uit merselo op 19-05-2015
  • Beoordeling: 9.6

    Expert is een fijne winkel, daar wil ik het bij laten...
    Geschreven door Klant uit deurne op 18-05-2015
  • Beoordeling: 8.7

    Aan tebevelen winkel
    Geschreven door Klant Van Osch uit leunen op 17-05-2015
  • Beoordeling: 9.1

    goed en deskundig personeel
    Geschreven door Klant Manders uit deurne op 15-05-2015
  • Beoordeling: 8.0

    Zeer fijn fornuis, goede kwaliteit en fijne extra\'s.
    Geschreven door Klant Ophelders uit deurne op 15-05-2015
  • Beoordeling: 9.6

    Fijne winkel met goede prijzen internet hoeft voor ons niet.
    Geschreven door Klant uit deurne op 15-05-2015
  • Beoordeling: 7.8

    Zeer goede service
    Geschreven door Klant Adriaans uit deurne op 12-05-2015
  • Beoordeling: 9.7

    Bij Expert werd ik volledig, snel, vakkundig en prijsgunstig geholpen. Ik maak met plezier gebruik van mijn product en denk met tevredenheid terug aan Expert.
    Geschreven door Klant Van Dijk uit lottum op 11-05-2015
  • Beoordeling: 8.8

    Expert Deurne heeft HET gewoon.
    Geschreven door Klant uit bakel op 11-05-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Het was gewoon goed
    Geschreven door Klant Hoeben uit griendtsveen op 11-05-2015
  • Beoordeling: 8.5

    Persoonlijke aandacht, begrip voor de situatie en probleem oplossend meegedacht. Grote klasse
    Geschreven door Klant Mikkers uit deurne op 11-05-2015
  • Beoordeling: 8.0

    Goed en netjes,zeer tevreden
    Geschreven door Klant Van den Heuvel uit ysselsteyn op 07-05-2015
  • Beoordeling: 8.2

    uitstekend geholpen
    Geschreven door Klant uit deurne op 03-05-2015
  • Beoordeling: 9.3

    Goede service deskundige verkopers In een woord super
    Geschreven door Klant uit venray op 03-05-2015
  • Beoordeling: 6.4

    geen review. Zonde van de tijd
    Geschreven door Klant uit deurne op 02-05-2015
  • Beoordeling: 9.4

    Ik kreeg goed, duidelijk en snel advies
    Geschreven door Klant uit deurne op 01-05-2015
  • Beoordeling: 9.5

    leuke winkel, goede service, en vriendelijk Pers.
    Geschreven door Mevr Van der Leest uit helmond op 30-04-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Een fijne winkel met deskundig personeel, die net een stapje verder gaan.
    Geschreven door Klant Kuypers uit helmond op 30-04-2015
  • Beoordeling: 9.3

    Prettig geholpen, snel, vriendelijk en netjes!
    Geschreven door Klant Van den Akker uit deurne op 30-04-2015
  • Beoordeling: 10.0

    Ik werd goed geholpen. Had een koelkast nodig, oude was kapot. De koelkast die wij wilden werd een uur later gebracht.
    Geschreven door Klant Delhaye uit deurne op 29-04-2015
  • Beoordeling: 8.7

    nette winkel waar je gaat en als mens behandeld word komen afspraken na
    Geschreven door Klant Van de Vijfeijken op 28-04-2015
  • Beoordeling: 7.3

    ik kom al jaren bij Expert in Deurne. Je wordt er prima geholpen en en zeer goede service
    Geschreven door Klant Regli uit deurne op 28-04-2015
  • Beoordeling: 9.8

    wilt u iets kopen , en niet duur , ga naar EXPERT , u slaagt binnen het uur !
    Geschreven door Klant Beckers uit de rips op 28-04-2015
  • Beoordeling: 8.2

    Expert Deurne geeft goed advies en uitstekende service. Ook al is de prijs niet altijd de laagste, de meerprijs is het waard om bij deze vestiging te kopen. Men probeert altijd een weg te vinden tot elkaar te komen en een deal te hebben.
    Geschreven door Klant op 27-04-2015
  • Beoordeling: 8.9

    Expert heeft grote verscheidenheid aan producten, bekwame verkopers en goede service en garantie.
    Geschreven door Klant uit deurne op 27-04-2015