Navigatie

Beoordelingen Expert Dongen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Dongen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Dongen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Klerx 9.4

Heb geen verstand van computers ofschoon ik er wel mee werk. Op zeer rustige en vakkundige wijze te woord gestaan.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (187)

  • Beoordeling: 9.4

    Heb geen verstand van computers ofschoon ik er wel mee werk. Op zeer rustige en vakkundige wijze te woord gestaan.
    Geschreven door Klant Klerx uit oosterhout op 17-12-2018
  • Beoordeling: 7.4

    Komen afspraken na en denken goed mee bij keuze.
    Geschreven door Klant uit s.gravenmoer op 30-11-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Expert Dongen heeft mij uitstekend geholpen met het kiezen van de desktop computer die het best voldeed aan mijn wensen. Alle aandacht en tijd voor mij. Goede voorlichting. Ik ben zeer tevreden over het gekochte product.
    Geschreven door Klant uit rijen op 30-11-2018
  • Beoordeling: 8.3

    mooie grote winkel met veel keus. de prijs en de uitleg en de service is uitstekend je wordt zeer prettig geholpen hier kunnen andere winkels een voorbeeld aan nemen leon uit kaatsheuvel.
    Geschreven door Klant uit kaatsheuvel op 13-11-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Nvt
    Geschreven door Klant uit dongen op 06-11-2018
  • Beoordeling: 9.3

    snel en goed geholpen
    Geschreven door Klant uit rijen op 05-11-2018
  • Beoordeling: 7.8

    Wat vroeger normaal gevonden werd is helaas allang geen standaard meer. Expert Oomen in Dongen doet oude tijden herleven. Het kan dus nog wel. Goed gesprek, tijd genoeg, goed advies en dito service. Over het thuisbezorgen: toppie. Ga zo door.
    Geschreven door Klant Van Biesen uit oosterhout op 25-10-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Goed en vriendelijk
    Geschreven door Klant Jansen uit dongen op 23-10-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Prima winkel. Overzichtelijk en niet te groot. Hier kun je de bomen nog in het bos zien staan. En ...... vakbekwaam personeel.
    Geschreven door Klant Pijnenborg uit oosterhout nb op 23-10-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Snelle en correcte levering , en deskundige en vriendelijk personeel bij aflevering
    Geschreven door Klant Priest uit waalwijk op 21-09-2018
  • Beoordeling: 8.0

    Winkel in de buurt. Redelijk assortiment. Behulpzaam, vriendelijk personeel dat afspraken nakomt.
    Geschreven door Klant uit s.gravenmoer op 20-09-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Klantvriendelijk en je prima geholpen. Ze smeren je niet het duurste product aan . Maar wat het beste bij je past.
    Geschreven door Klant Roestenberg uit waalwijk op 15-09-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Een leuke winkel altijd klant vriendelijk vooral de meneer achter de ballie topgast nooit problemen mee gehad hev afentoe problemen met laptop gehad nooit moeilijk gedaan. Kan altijd terug brengen bij expert. Betrouwbaar winkel expert in dongen
    Geschreven door Klant Tefik uit dongen op 13-09-2018
  • Beoordeling: 9.9

    prima geholpen door een deskundige verkoper en nog persoonlijk afgeleverd ook
    Geschreven door Klant Snijders uit s.gravenmoer op 10-09-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Goed bedrijf
    Geschreven door Klant uit waspik op 07-09-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Goede service en prettig personeel
    Geschreven door Klant uit rijen op 29-08-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Ben tevreden,winkel dichtbij, ik ken de mensen, Staan voor me klaar
    Geschreven door Klant uit dongen op 24-08-2018
  • Beoordeling: 6.4

    Eter van niet
    Geschreven door Klant Rempt uit oosterhout op 12-08-2018
  • Beoordeling: 8.2

    Expert is een plezierige zaak waar je goed informatie krijgt over de producten.
    Geschreven door Klant Van Kersbergen uit dongen op 04-08-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Hebben goede ervaring met Expert: Behulpzaam , deskundig, goede service, aardige mensen .
    Geschreven door Klant Heijnen uit rijen op 12-07-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Laat op tijd weten dat een bepaald product uit het assortiment is genomen,zodat er niet een product wat je echt niet wilt klaar ligt, om te overleggen een andere keuze te maken. Uiteindelijk werd het voor mij in de winkel uitstekend opgelost! Maakte er geen enkel punt van en werd zeer vriendelijk geholpen.
    Geschreven door Klant De Ridder uit zevenbergen op 29-06-2018
  • Beoordeling: 8.0

    zeer goed geholpen bij expert Oomen in Dongen. Heos set aangekocht en 1 box werkte niet. Deze werd in de winkel netjes omgeruild voor een nieuwe. top service!
    Geschreven door Klant Verhoeven uit dongen op 12-06-2018
  • Beoordeling: 6.4

    Meer tijd en rust nemen voor klant met vragen, bijvoorbeeld hoe sluit ik een tv aan?
    Geschreven door Klant uit rijen op 12-06-2018
  • Beoordeling: 9.4

    op de website vond ik, dat de mij gewenste computer in Dongen aanwezig was. Prima !
    Geschreven door Klant uit oosterhout op 11-06-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Klantvriendelijk en deskundige mensen op de winkelvloer. Bestelling snel en keurig op gewenst tijdstip thuis afgeleverd.
    Geschreven door Klant uit waalwijk op 06-06-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekende service, erg klantvriendelijk. Zijn goed op de hoogte van de productkennis. En mocht u iets willen wat niet in de winkel staat, word dat netjes besteld.
    Geschreven door Klant Bressers uit dongen op 19-04-2018
  • Beoordeling: 8.1

    Heel goed
    Geschreven door Klant Schipper uit dongen op 05-04-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Zowel in de winkel als bij ons thuis zijn de \'experts\' altijd super aardig en hulpvaardig.
    Geschreven door Klant uit dongen op 05-04-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Tevreden klant bij Expert
    Geschreven door Klant uit rijen op 04-04-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Was, is en blijft mijn winkel, vanwege de vriendelijke, behulpzame en deskundige personeel
    Geschreven door Klant Beurden uit dongen op 21-03-2018