Navigatie

Beoordelingen Expert Dongen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Dongen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Dongen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.9

Helemaal volgens afspraak werd alles geleverd en gemonteerd. Goede uitleg en service, in de winkel en ook thuis.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (187)

  • Beoordeling: 7.9

    Helemaal volgens afspraak werd alles geleverd en gemonteerd. Goede uitleg en service, in de winkel en ook thuis.
    Geschreven door Klant uit dongen op 12-09-2017
  • Beoordeling: 9.9

    goeie prijs kwaliteit , kan concurreren met grote webwinkels.
    Geschreven door Klant uit raamsdonk op 08-09-2017
  • Beoordeling: 7.6

    Erg fijne winkel waar je nog als klant behandeld wordt
    Geschreven door Klant uit dongen op 05-09-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Goed geholpen
    Geschreven door Klant uit dongen op 29-08-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Kies voor service en persoonlijk contact. Beter dan een prijsstunter.
    Geschreven door Klant Gommeren uit dongen op 23-08-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Goede ervaring zowel in winkel als bij het thuisbezorgen!
    Geschreven door Klant uit kaatsheuvel op 23-08-2017
  • Beoordeling: 7.8

    We deden een bestelling voor een ander, een cadeau. Er werd goed meegedacht, een oplossing geboden mocht het product niet aan de wensen van de ontvanger voldoen, vertrouwen geschonken toen het op betalen aankwam. Kortom: een positieve ervaring! Met alleen maar blijde gezichten!
    Geschreven door Klant Sebens uit dongen op 17-08-2017
  • Beoordeling: 8.0

    Een koelkast gekocht bij Expert Dongen. Snelle levering en plaatsing. Terplaatse hebben ze nog even de draairichting van de deur veranderd. Vakkundige en vriendelijke medewerker. PRIMA!
    Geschreven door Klant Schellekens uit dongen op 16-08-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Zeker aan te bevelen zeer goede ervaringen en zeer klantvriendelijk geholpen.
    Geschreven door Klant Lagerwerf uit dongen op 09-08-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer goede service en duidelijke uitleg. Fijne winkel om binnen te lopen
    Geschreven door Klant Loon uit dongen-vaart op 09-08-2017
  • Beoordeling: 7.7

    .
    Geschreven door Klant uit rijen op 23-07-2017
  • Beoordeling: 8.1

    Xxxxxxxxxx
    Geschreven door Klant Roos uit spijkernissen op 19-07-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Weet ik niet
    Geschreven door Klant uit s.gravenmoer op 19-07-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Goed advies en goede service. Is belangrijker voor ons dan misschien ergens anders wat goedkoper
    Geschreven door Klant Boudewijns uit dongen op 19-07-2017
  • Beoordeling: 8.5

    Fijne winkel en fijn personeel un de vestiging dongen
    Geschreven door Klant Schellekens uit waspik op 05-07-2017
  • Beoordeling: 8.4

    Prima Expert filiaal. Ervaren mensen met goede kennis van zaken.
    Geschreven door Klant uit dongen op 05-07-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Prima deskundig behandeld bij het kopen van onze wasmachine. Zijn er zeer tevreden over. Ook over onze aankoop van de Bosch WAT28490NL
    Geschreven door Klant Hamers uit kaatsheuvel op 28-06-2017
  • Beoordeling: 8.1

    Bij binnenkomst vriendelijk begroet, vrijwel direct aandacht voor de klant en een direct antwoord op de wens van de klant. Geen poespas, maar een eerlijke en deskundige uitleg over het gewenste product of artikel en de mogelijkheden en keuze binnen het assortiment
    Geschreven door Klant Bovenberg uit dongen op 28-06-2017
  • Beoordeling: 8.2

    Klantvriendelijk en goede informatie
    Geschreven door Klant uit \'s-gravenmoer op 15-06-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Wij hebben een vaatwasser gekocht. Toen hij geleverd werd bleek deze niet makkelijk in te bouwen doordat ons werkblad verhoogd is. Hier werd niet over gepraat tijdens het gesprek over een nieuwe vaatwasser. Hierdoor hebben wij eigenlijk de verkeerde vaatwasser gekocht. Het deurtje kon niet vermaakt worden, dus nu staat de vaatwasser lager en het frontje komt aan de voorkant boven de deur van de vaatwasser uit. Ik vind wel dat personeel hiernaar moet vragen bij volgende klanten die een vaatwasser wil kopen. Voor de rest de levering en service van het personeel is goed.
    Geschreven door Klant Groen uit dongen op 12-06-2017
  • Beoordeling: 9.5

    Ik zal expert aanbevelen, zeker als men wat ouder wordt. Want je wilt toch met de dingen van de tijd mee blijven doen, ook wanneer het soms moeilijk wordt. Expert lost het wel op. Service is er misschien bij online kopen helemaal niet bij......toch?
    Geschreven door Klant Heuvel uit dongen op 26-05-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Blijf op deze voet verder gaan vooral in deze snelle wereld. Ik als klant vind het prettig om een persoonlijk en goed advies te krijgen en waarschijnlijk zijn er meer mensen die er net zo over denken.
    Geschreven door Klant Graauwmans uit dongen op 17-05-2017
  • Beoordeling: 5.9

    uitleg in de winkel was ook matig de tv is goed mooi beeld Maar smart tv had ik meer mogelijkheden verwacht van zenders terug kijken.
    Geschreven door Klant Bink uit rijen op 05-05-2017
  • Beoordeling: 6.3

    geen behoefte.
    Geschreven door Klant uit dongen op 04-05-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Altijd qualiteit, top winkel.
    Geschreven door Klant uit dongen op 03-05-2017
  • Beoordeling: 7.7

    Ik ben keurig en goed geholpen . Misschien blijkt in de toekomst dat ik nog wat vragen heb over het aangekochte artikel ,dan zal ik graag een beroep op U doen .
    Geschreven door Klant uit dongen op 19-04-2017
  • Beoordeling: 9.8

    goede hulp
    Geschreven door Klant Henriquez uit kaatsheuvel op 19-04-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Alles volgens afspraak en super personeel
    Geschreven door Klant uit kaatsheuvel op 18-04-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Prima
    Geschreven door Klant uit dongen op 12-04-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Bijna al onze aankopen doen we bij Expert in Dongen. Ze zijn niet altijd de goedkoopste maar dat betaald zich terug in klantvriendelijkheid, service en goed advies! Complimenten voor heel het team!
    Geschreven door Dhr Stoffels uit dongen op 12-04-2017