Navigatie

Beoordelingen Expert Dongen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Dongen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Dongen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van den Heuvel 8.0

n.v.t.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (187)

  • Beoordeling: 8.0

    n.v.t.
    Geschreven door Klant Van den Heuvel uit dongen op 21-03-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Wilt usnel engoed geholpen worden danrechtstreeks naar expert
    Geschreven door Klant Boeren uit dongen op 01-03-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Zeer tevreden over Expert, deskundig en goed advies
    Geschreven door Klant Zegers uit rijen op 20-02-2018
  • Beoordeling: 7.9

    Niet nodig
    Geschreven door Klant uit dongen op 07-02-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Prima winkel met ruime keuze en deskundig advies. Bij een probleem wordt er altijd een passende oplossing gevonden. Is het product niet in het assortiment, dan wordt er gekeken naar een altenatief
    Geschreven door Klant Van Ginneken uit dongen op 22-01-2018
  • Beoordeling: 9.9

    Een goed product en goed verzorgd
    Geschreven door Klant uit dongen op 19-01-2018
  • Beoordeling: 8.3

    Ga hier gerust uw aanschaf doen!
    Geschreven door Klant uit dongen op 17-01-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Klanten krijgen de waardering en service die ze gewoon verdienen. Klant is daar echt koning.
    Geschreven door Klant Heeren uit dongen op 06-01-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Klantvriendelijk, expertise, hulp en tijd die voor je genomen wordt. Complimenten, ga zo door
    Geschreven door Klant Graauwmans uit dongen op 06-01-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Klantvriendelijk, goede service en volop keuze van apparatuur
    Geschreven door Klant uit dongen op 05-01-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Fijne winkel met goede service en kennis over de aangeboden apparatuur. Wij komen er steeds weer terug ( filiaal in Dongen ) voor een persoonlijk advies. En als er achteraf iets blijkt te zijn, dan krijg je goede begeleiding, ondersteuning en service.
    Geschreven door Klant uit raamsdonksveer op 05-01-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Goede producten en snelle manier van helpen
    Geschreven door Klant uit dongen op 05-01-2018
  • Beoordeling: 9.7

    Zeer tevreden
    Geschreven door Klant Kok uit breda op 05-01-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Prettige winkel en erg goede service.
    Geschreven door Klant Slieker uit dongen op 20-12-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Sterk bedrijf met goede prijs/kwaliteitsverhouding. Service is ook zeer goed en hebben ook eigen reparatie dienst die nog aan huis komt. Dus bij eventuele problemen snelle service door vakkundige mensen. Ook goed advies bij aankoop van nieuwe producten
    Geschreven door Klant Bergmans uit dongen op 14-12-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Expert oomen on dongen is een super winkel
    Geschreven door Klant uit dongen op 13-12-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Bij expert Dongen ontvangt u klantgericht advies en persoonlijke service. Wij zijn al.meer dan 23 jaar zeer tevreden klant
    Geschreven door Klant Poiesz uit \'s-gravenmoer op 13-12-2017
  • Beoordeling: 8.3

    Keurige bediening, eerlijk advies en levering geheel volgens afspraak. Tijdens een actie scherp geprijsd.
    Geschreven door Klant uit rijen op 13-12-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Dongen doet zijn naam eer aan: Goede producten, goede prijzen, goede service m.a.w. expert in alles!
    Geschreven door Klant Punt uit breda op 29-11-2017
  • Beoordeling: 7.3

    prima winkel
    Geschreven door Klant Verbunt uit dongen op 28-11-2017
  • Beoordeling: 7.4

    Goede ervaring met Expert, goed en vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant Malcontent uit rijen op 27-11-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Goed behandeld snelle levering
    Geschreven door Klant Timmermans uit dongen op 16-11-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Ik ging naar Expert Dongen omdat ik een nieuwe dvd-speler nodig had. Een uiterst vriendelijk personeelslid legde de mogelijkheden uit, wat voor mij als digibeet heel wezenlijk is. Op mijn vragen kwam deskundig antwoord. Expert Dongen : een zaak die van harte aan te bevelen is.
    Geschreven door Klant Bolwerk uit oosterhout op 13-11-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Ben al jaren een tevreden klant.
    Geschreven door Klant Klis uit kaatsheuvel op 01-11-2017
  • Beoordeling: 7.2

    Kwaliteit gekocht met korting en goede service i.v.m. aanbiedingen.
    Geschreven door Klant uit \'s gravenmoer op 21-10-2017
  • Beoordeling: 6.0

    Ik heb een aankoop gedaan bij expert in Oosterhout via de computer.En werd binnen een kwartier gebeld dat ze met de bestelling aan de gang gingen. Nu had ik een koelkast besteld bij expert in Dongen.Hij werd anderhalve week te laat bezorgd en het vriesgedeelte was al kapot.
    Geschreven door Klant uit dongen op 18-10-2017
  • Beoordeling: 9.6

    perfecte service, artikel was niet gelijk leverbaar en ze hebben alles gedaan om het toch die dag te leveren!
    Geschreven door Dhr Ten Velde uit baarle hertog op 17-10-2017
  • Beoordeling: 7.3

    zoals al gemeld: wij zeggen tegen iedereen: koop in je eigen dorp!!! Expert heeft ook goede aanbiedingen en als je iets in de stad koopt en je moet er mee terug ben je vele kilometers EN tijd verder. Heb bij Expert destijds printer gekocht, even terug, later ophalen. Doe je dit in Breda dan is één keer heen, terug, en weer ophalen dat is 6 ritjes Breda! reken je km. en tijd en die paar euro heb je allang terugverdiend.
    Geschreven door Klant Fessl uit dongen op 10-10-2017
  • Beoordeling: 7.9

    alles OK
    Geschreven door Klant Klep uit dongen op 28-09-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Fijn dat expert in Dongen zit
    Geschreven door Klant uit dongen op 20-09-2017