Navigatie

Beoordelingen Expert Dongen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Dongen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Dongen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Haagh 9.6

vakmanschap is hier nog aanwezig

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (954)

  • Beoordeling: 9.6

    vakmanschap is hier nog aanwezig
    Geschreven door Klant Haagh uit dongen op 07-01-2024
  • Beoordeling: 9.3

    je hoefde geen afspraak te maken, kon zo even langskomen en in gesprek gaan met deskundige verkoper over de gewenste aankoop
    Geschreven door Klant uit rijen op 06-01-2024
  • Beoordeling: 9.1

    Expert Dongen is een winkel waar je goed, professioneel en vriendelijk geholpen wordt.
    Geschreven door Klant uit \'s-gravenmoer op 06-01-2024
  • Beoordeling: 7.1

    Heel beperkt assortiment voor printers waar ik voor kwam. Eigenlijk te verwaarlozen of niet voorradig
    Geschreven door Klant Vera uit dongen op 06-01-2024
  • Beoordeling: 9.3

    Zeer tevreden.
    Geschreven door Klant uit dongen op 05-01-2024
  • Beoordeling: 6.9

    bij deze Bosch wasmachine zit geen slangetje voor het afwateren van de filter, er is hoegenaamd geen ruimte om er iets onder te zetten, wordt bij het schoonmaken weer een hele waterpartij, minpunt.
    Geschreven door Klant Brands uit dongen op 03-01-2024
  • Beoordeling: 7.2

    Goed en snelle aflevering en installatie
    Geschreven door Klant uit rijen op 03-01-2024
  • Beoordeling: 7.9

    Een zaak waar je deskundig en vriendelijk wordt geholpen en die, zo nodig, snelle en goede service verleent.
    Geschreven door Klant Van Wel uit dongen op 01-01-2024
  • Beoordeling: 9.6

    Zeer vriendelijke bezorger/installateur van de tv. Goede en duidelijke uitleg bij vragen van mijn kant.
    Geschreven door Klant Vlasveld uit geertruidenberg op 01-01-2024
  • Beoordeling: 8.4

    Snel en netjes geholpen door verkoper.
    Geschreven door Klant uit hank op 29-12-2023
  • Beoordeling: 8.3

    Prettige winkel. Wij worden steeds goed geholpen
    Geschreven door Klant uit dongen op 28-12-2023
  • Beoordeling: 8.9

    Medewerkers zeer goed. Eigenaar afstandelijk en geen vriendelijke uitstraling.
    Geschreven door Klant Van Bladel uit dongen op 25-12-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Al jaren tevreden klant. Service is uitstekend. Denken goed mee en goed advies.
    Geschreven door Klant De Jong uit sprang-capelle op 25-12-2023
  • Beoordeling: 9.8

    Goed geholpen in Dongen, snelle levering
    Geschreven door Klant uit oosterhout nb op 25-12-2023
  • Beoordeling: 9.8

    Alles naar wens geregeld!
    Geschreven door Klant uit dongen op 22-12-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Goed en doeltreffend geholpen
    Geschreven door Klant uit oosterhout op 19-12-2023
  • Beoordeling: 9.2

    Die ervaring is zo goed dat het te hopen is dat er snel een filiaal in Osterhout komt waar nu niets zit op dit gebied.
    Geschreven door Klant Steensma uit oosterhout op 14-12-2023
  • Beoordeling: 9.8

    Zeer goede ervaring, altijd of ik nu in de winkel ben of wanneer ik de winkel bel, ze helpen je uitstekend en vriendelijk !
    Geschreven door Klant uit s.gravenmoer op 13-12-2023
  • Beoordeling: 9.2

    Hebben voor ons naar de passende inbouw koelvriescombinatie gezocht en gevonden
    Geschreven door Klant uit dongen op 12-12-2023
  • Beoordeling: 8.1

    Vanaf het eerste moment werd er meegedacht. De begeleiding en service bij aflevering waren zeer goed.
    Geschreven door Klant Sieswerda uit dongen op 12-12-2023
  • Beoordeling: 7.3

    Rare Ervaring een internet Philips radio gekocht in Nederland met een stekker voor de UK dus die past niet in Nederland de service van Expert om dan een goede te laten bezorgen is prettig alleen was het pretiger geweest dat de klant hier van in kennis was gesteld en 40 min. met een open voordeur moest blijven wachten.
    Geschreven door Klant Vos uit oosterhout op 11-12-2023
  • Beoordeling: 9.0

    Vriendelijk personeel, nemen de tijd voor je, kijken mee naar het product wat bij jou past.
    Geschreven door Klant Van Lelieveld uit oosterhout op 11-12-2023
  • Beoordeling: 9.3

    Bij Expert doen ze ook wat ze zeggen
    Geschreven door Klant Struijk uit oosterhout op 11-12-2023
  • Beoordeling: 7.9

    IK heb in de winkel bij expert een goede en snelle keuze kunnen maken. Service en hulp zowel in de winkel als thuis bij de aflevering prima.
    Geschreven door Klant uit dongen op 11-12-2023
  • Beoordeling: 9.6

    Ben perfect geholpen, alles was naar wens
    Geschreven door Klant Schenkel uit oosterhout op 11-12-2023
  • Beoordeling: 7.2

    Service en advies kan beter. Ze helpen de klant als hij niet te veel vragen steld.
    Geschreven door Klant Laurijssen uit rijen op 11-12-2023
  • Beoordeling: 7.5

    Goed alleen wat te weinig technische ondersteuning.
    Geschreven door Klant uit dongen op 27-11-2023
  • Beoordeling: 9.2

    persoonlijk advies en levert producten aan huis af.
    Geschreven door Klant uit oosterhout op 23-11-2023
  • Beoordeling: 9.4

    Fijne, nette en snelle service en bezorging. Prettige winkel
    Geschreven door Klant Weber uit oosterhout op 22-11-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Juist de extra service die ik heb ervaren zorgt dat ik super tevreden ben en zeker terug ga naar deze winkel!
    Geschreven door Klant Vogels uit gilze op 15-11-2023