Navigatie

Beoordelingen Expert Dordrecht

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Dordrecht die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Dordrecht. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.4

duidelijk en overzichtelijke website, die ik zeker in de gaten zal houden.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (526)

  • Beoordeling: 8.4

    duidelijk en overzichtelijke website, die ik zeker in de gaten zal houden.
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 17-08-2017
  • Beoordeling: 9.5

    Service bij Expert Crabbehof is prima. Vriendelijk personeel en het installeren is uitstekend. Hier ga ik graag naar toe.
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 16-08-2017
  • Beoordeling: 8.5

    Kleinschalig winkel is overzichtelijk en geeft meer aandacht aan de klant. Niet alles is op voorraad maar wel snel te bestellen. Niet zo massaal als andere ketens.
    Geschreven door Klant Vogelaar uit papendrecht op 13-08-2017
  • Beoordeling: 8.4

    Geen
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 09-08-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Wilt u een wasmachine, televisie, magnetron of iets dergelijks willen aanschaffen, dan is Expert in Crabbehof een aanrader. De heer Klein weet van wanten en kan je heel goed informeren.
    Geschreven door Klant Kooij uit dordrecht op 09-08-2017
  • Beoordeling: 9.6

    We hebben onlangs diverse spullen gekocht.En thuis laten bezorgen.We zijn klant vriendelijk geholpen,en ze hebben `n goede service. Wij zullen zeker andere mensen,,Expert,,aanraden.U zult er beslist geen spijt van krijgen.
    Geschreven door Klant Valkenhoff uit dordrecht op 19-07-2017
  • Beoordeling: 9.9

    De Expert winkel in Crabbehof te Dordrecht is een hele fijne en schone winkel. Tevens wordt je Vriendelijk begroet en zijn ze zeer Behulpzaam wat Meedenken en zijn Vakkundigheid over het aangaande product. Deze Winkel met zijn Medewerkers is zeer zeker aan te bevelen !!!
    Geschreven door Klant Nijstad uit dordrecht op 19-07-2017
  • Beoordeling: 6.9

    Ik kan expert bij iedereen aanbevelen
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 12-07-2017
  • Beoordeling: 10.0

    super service geen seconde gehad dat me iets aangesmeerd werd ik vertelden wat ik zocht waar de medewerker ene roy (goud ventje) me super mee geholpen heeft alles voor me uitgezocht en uiteindelijk precies wat ik zocht gevonden kwa product en prijs en de volgende dag al in huis !!! SUPER
    Geschreven door Klant Melker uit dordrecht op 09-07-2017
  • Beoordeling: 9.8

    Expert Crabbehof super
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 06-07-2017
  • Beoordeling: 8.6

    Ga zeker hier meer inkopen doen.
    Geschreven door Klant Van de Velde uit dordrecht op 05-07-2017
  • Beoordeling: 9.8

    Ik heb zeer regelmatig contact met mijn contactpersoon bij Expert Dordrecht over diverse locaties van ons bedrijf. Ik vind de communicatie snel, professioneel en erg prettig. Ook de bezorging, aansluiting en/of afvoeren van producten, alsmede de verhouding prijs/kwaliteit, zijn fantastisch. Een aanrader!
    Geschreven door Klant Yulius uit alblasserdam op 28-06-2017
  • Beoordeling: 8.0

    goed geholpen goed product prijs ook redelijk tot goed
    Geschreven door Klant Idema uit dordrecht op 22-06-2017
  • Beoordeling: 8.1

    Expert helpt ook out of the box
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 22-06-2017
  • Beoordeling: 10.0

    zeertevreden
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 14-06-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Vakkundig personeel, die nog eens erg vriendelijk zijn en weten wat ze verkopen. Een aanrader dus
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 08-06-2017
  • Beoordeling: 8.8

    Zeer goede en prettige service
    Geschreven door Dhr Verhoef uit dordrecht op 08-06-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Prima service en uitstekend personeel.
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 27-05-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Mooie kleine magnetron gekocht omdat we een grote niet kwijt konden. Werkt tot nu toe perfect, en goed geholpen in de winkel wat betreft de grote van het product ed.
    Geschreven door Klant Stolk uit dordrecht op 19-05-2017
  • Beoordeling: 7.6

    duidelijk site
    Geschreven door Klant Hoogvliet uit dordrecht op 18-05-2017
  • Beoordeling: 7.4

    service goed ben tevreden
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 10-05-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Een persoonlijk contact en feitelijke vakkennis geeft vertrouwen bij het maken van een keuze. Het is een prettig gevoel om bij deze plaatselijke leverancier met eventuele vragen te kunnen terugkomen.
    Geschreven door Klant Hibma uit dordrecht op 04-05-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Zeer vriendelijk,deskundige medewerkers.
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 04-05-2017
  • Beoordeling: 9.0

    Ik kom beslist nog eens terug om iets te kopen.
    Geschreven door Klant Tameris uit dordrecht op 26-04-2017
  • Beoordeling: 9.5

    NVT
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 12-04-2017
  • Beoordeling: 8.6

    Prijs van de afwasmachine was gelijk aan andere bedrijven. Bezorging was uitstekend. Korte lijnen met de verkoper. TOPPIE.
    Geschreven door Mevr Van Aken uit dordrecht op 12-04-2017
  • Beoordeling: 8.1

    goed
    Geschreven door Klant Schot uit dordrecht op 12-04-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Vriendelijk en deskundig geholpen.
    Geschreven door Klant Westdijk uit dordrecht op 06-04-2017
  • Beoordeling: 9.5

    Men kan gewoon vertrouwen op Expert, onze ervaring is uitstekend
    Geschreven door Klant Graaf uit dordrecht op 06-04-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Het is in dit bedrijf de persoonlijke aandacht , de kwaliteit van het geleverde en de vakkundigheid waarvoor wij steeds weer voor Expert in Dordrecht kiezen !
    Geschreven door Klant Castelijn uit dordrecht op 09-03-2017