Navigatie

Beoordelingen Expert Dordrecht

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Dordrecht die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Dordrecht. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.8

ben goed en deskundig en bij het plaatsen rustig geholpen

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (275)

  • Beoordeling: 8.8

    ben goed en deskundig en bij het plaatsen rustig geholpen
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 04-02-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Werd uitstekend geholpen.
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 29-01-2020
  • Beoordeling: 7.3

    n.v.t
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 27-01-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Prima winkel hier in Dordrecht
    Geschreven door Klant Bakker uit dordrecht op 21-01-2020
  • Beoordeling: 9.3

    goede service , in de winkel ook goed geholpen over nieuwe aankoop ,had inbouw vaatwasser en inbouw koelkast gekocht de twee mannen hebben de apperaten vakkundig ingebouw en gingen pas weg toen alles werkte ben er erg tevreden over
    Geschreven door Klant Harmelink uit dordrecht op 16-01-2020
  • Beoordeling: 7.7

    Onderdelen die die exper voor mij heeft besteld werden spoedig geleverd
    Geschreven door Klant Van der Graaf uit dordrecht op 13-01-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Wij zijn tevreden met uitleg ,wel nog aan het zoeken hoe alles werkt,tja we zijn niet meer de jongste,en als het echt niet meer lukt, nemen we wel het advies ,we kunnen altijd terug bij de winkel langs. Dit gaat over de soundbar en boxen voor tv en muziek.
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 02-01-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Het personeel in Crabbehof heeft oog en oor voor de klant, top.
    Geschreven door Klant Woudenberg uit dordrecht op 20-12-2019
  • Beoordeling: 9.1

    zal de winkel aan bevelen
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 19-12-2019
  • Beoordeling: 9.6

    prima zaak en vriendelijke mensen.
    Geschreven door Klant Boon uit dordrecht op 18-12-2019
  • Beoordeling: 7.3

    nee
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 18-12-2019
  • Beoordeling: 7.2

    Wordt correct geholpen, ben al jaren klant van Expert.
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 18-12-2019
  • Beoordeling: 10.0

    uitstekende service en prima personeel
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 18-12-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Prima winkel, goed en snel geholpen.
    Geschreven door Klant Velthuizen uit ridderkerk op 27-11-2019
  • Beoordeling: 8.8

    .
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 18-11-2019
  • Beoordeling: 8.1

    Deskundig en vriendelijk personeel met kennis van producten
    Geschreven door Klant Nardten uit papendrecht op 12-11-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Expert crabbenhof aanrader
    Geschreven door Klant Verberne uit gouda op 08-11-2019
  • Beoordeling: 9.2

    telefonisch besteld via Dordrecht, zeer goed te woord gestaan
    Geschreven door Klant uit hi ambacht op 07-11-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Prima zaak leuk geholpen
    Geschreven door Klant De Vries uit dordrecht op 06-11-2019
  • Beoordeling: 8.1

    goede service snelle levering, niets op aan te merken
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 24-10-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Buitengewoon saai review - alles was gewoon uitstekend.
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 24-10-2019
  • Beoordeling: 7.4

    Bij Expert zit je goed. Maar blijf zelf goed voorbereid en kritisch !
    Geschreven door Klant Tombal uit dordrecht op 25-07-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Goed product en leuke aanbieding
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 02-07-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Ja, dag.
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 27-06-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Als je op een plezierige en deskundige manier geholpen wil worden kies dan voor Expert. Hij zal geen duurder apparaat aanbevelen als een goedkopere versie zeker zo goed is.
    Geschreven door Klant Van der Kooij uit dordrecht op 21-06-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Ben hier zeer goed geholpen met raad en daad, ik ga nooit meer bij een ander
    Geschreven door Klant De Graaf uit dordrecht op 14-06-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Eerlijke behandeling goede voorlichting goede service zeer vriendelijke mensen al met al zeer goede ervaring
    Geschreven door Klant De Meijer Stopa uit dordrecht op 08-06-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Nvt Maar wil wel de jongen die mij in eerst instantie te woord s†ond bedanken voor zijn begrip en interesse in mijn verzoek en heel goed afgehandeld. Klasse
    Geschreven door Klant Jongkind uit dordrecht op 18-04-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Ik kom al jaren met plezier bij Expert in Crabbehof te Dordrecht. De medewerkers ontvangen je vriendelijk en zijn zeer bekwaam.
    Geschreven door Klant Juwelier Retel uit dordrecht op 18-04-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Ga je voor goed advies, niet opdringerig maar vakkundig personeel, ga dan naar Expert. Men neemt de tijd voor je, legt goed uit en denkt met je mee.
    Geschreven door Klant uit zwijndrecht op 09-04-2019